Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ja delam asistentku f IT oddeleni...a f praci obcas brko dam...delam v docela dost velky firmicce...a ta zamestnava fcelku mlady lidi...hlavne hned po skole, aby nemuseli moc platit...tagze je nas tu hromada co hulime...zrovna sem se o tom s nekym bavila a ten dotycnej rikal ze tag 80% firmy huli...no a dost casto se stava ze misto obidku jdeme do parciku tag f peti a zafajcime...ale nejde to samozrejme porad...jen gdyz neni do ceho pichnout...))...nicmene si myslim ze by to bylo stejne f pohode protoze jednatel teto spolecnosti pece kolacky a pak je rozdava kolegum...hustej typek.... ) no ale nehuli...jen basti a pije....prej umi tag husty mliko, ze staci 1/2 1dcl....nooo sem trosku odbocila...tagze sorry
Já pracuju ve státní sféře jako metrolog.Jsem celkem dost často v laboratoři, a tak zhulit se by asi nebyl dobrej nápad,protože bych to asi vůbec nestih!
Jinak ve volnu je to free.
Hmm, ja kreslim technicky vykresy na pocitaci.Parkrat jsem si zkusil zahulit, ale nenakreslil jsem ani carku.Porad jsem jen tak bloudil po kancelarich a pil kafe.
já pracuji v internetový společnosti (žádný poskytovatel ale provider).....dělám tu asi tak všechno...hlavně práce s databází, surfování na internetu (neomezeně), komunikace s klienty, papírování pro sales managery a další blbůstky okolo...prostě docela pohoda, v práci hulim občasně, protože co si budem povídat...v práci to neni ono, ale naštěstí je tu pár lidí (jednomu je 40) se kterym zajdeme přes oběd do parčíku a tam popálíme..naposledy včera :-))
Ja som studentom VS ekonomickej v Blave.
Raz som bol nafajceny na konverzacii z anglictiny a stacilo. Neprajem nikomu zazit stav ked sa vas profka nieco pyta a vy v strede otazky zabudnete zaciatok. Ale chcem sa niekedy sprasit a ist na prednasku, to by mohlo byt v pohode.
Ja som student a snad to par rokov este v tej skole vydrzim.Hulco a skola u mna neni dobra kombinacia,lebo na cvikach sa intenzivne debatuje a to by som sa asi prilis nezapajal.Ale po skole je to v poho,zajdeme na intrak a uvarime nejake tie sluky.
Ja som nezamestnany, v tkz. prechodnom stadiu - hlasim sa na skolu. Vyzieram rodicov, stat a hulim. Inac som v pohode.
PS: pozdravujem Jimnyho a hollandana, caute fetaci:d
Vsetko vyssie napisane berte s rezervou, nikdy neviete pod vplyvom akych omamnych latok bol autor.
ja sem student SŠ a pristi rok me ceka matura..bude to asi dost husty ,protoze dost hulim a tak sem casto vypatlanejNo doufam,ze ji udelam a pak asi naka ta vejska.....ale!!rikam moznajinak ve skole je to s hulenim dost fpohode ponevadz tam je tolik hulicu ze jim uz nic jinyho nez IGNORRE nezbejva
Studentici moji! /jeden buduci/
Keby som vas nebol spoznal, to moje studium by nestalo za nic. Len dufam, ze ho pri vas dokoncim. Zivot si treba sprijemnovat, ale s mierou!
K4U!
Tak vidím, že jsem se tu ještě nezapsal do seznamu, no to je ostuda.
Nejprve jsem řadu let dělal ve fabrice jako dělník, krátce před revolucí jsem se dostal na sálový počítač a následně na PC. Začal jsem programovat, Cobol, Fortran, Pascal ...
V současnosti webdesigner, grafik a programátor internetových aplikací. Moc mě to baví, hlavně se musím stále učit něco nového a to je skvělý.
Hulit jsem ale při práci zatím nezkoušel.
Každý musíme snést názor druhého. Demokracie znamená diskusi. T.G.M.
Geodet, restaurátor, řidič, převozník, grafik, produkční...
Já s hulením v práci vesměs problém neměl. Naopak.
Dovedete si představit tu pohodu, když jste jako geometr tejden někde na Šumavě...? Nebo vozíte lidi na prámu přes řeku...? A u toho posledně jmenovanýho je to skoro v náplni práce, ne...?
já sem zatim student, právě v těchto dnech snad zdárně ukončim prvák na vejšce, dělám obor sociální práce a když všechno klapne tak se sociálnim pracovníkem (no to je ale dlouhej název) i stanu a budu si tak pěkně pracovat, samozřejmě sociálně a bude pohoda,... akorát ještě přesně nevim v jaký oblasti...ale zatim je dost času...
v lednu sem nechal VSE v Praze (nejak mi to uceni o okradani lidi neslo dohromady s moji predstavou o konani dobra).
tedka pracuju v i-net kavarne na malym meste ve vychodnich Cechach a v zari se chystam zpatky do Prahy na VOS grafickou,teda pokud vyjdou prijimacky.
kourim jen po praci, huleni a kompy nejde moc dohromady.
bez netu a groweru bych asi nikdy nezacal pestovat indoor. kde jinde sehnat info,ze jo?
Špek a smích jsou dva nerozluční přátelé.
Život mi někdy silně připomíná houpačku: nahoru - dolů, nahoru - dolů. Ale furt je to zábava, ne ?