Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
70 den na květu,6 dní nasazen FINAL SOLUTION ,3 dny do konce FINALU ,potom dva dny FLUSHING čistou vodou s Ph 5.80 a potom KOSA .
Jinak další palice musela pryč,byla napadená plísní viz fotos víše.Vlhkost v mezích normy 40%-55% ,teplota 20-28 .Zatím vše,poslední upgrade fotos této sklizně před pokosením koncem příštího týdne.
Zdravím všechny mé přátelé a příznivce nadešel čas D a je tady má sklizen.Předem upozorňuji všechny odpůrce fotek ale tentokráte jich nadělím pěknou hromadu.Myslím si i když jsem po celou dobu nadával na tento model,tak se asi povedl nejlépe.viz přiložené foto.A ted trochu čísel:75 dní na květu,9 dní FINAL SOLUTION a 4 dny voda s upraveným Ph.Final jsem použil poprvé a viděl jsem že opravdu funguje,co se týče výnosu nebojím se tvrdit že to bude hodně přes 800 gmožná i to kilko by se mohlo utvořit .Nechám se překvapit.Všechen materiál důkladně ošetřen a zbaven listí.Zavěsil jsem vše do pěstírny kde nechám deset až čtrnáct dní sušit.Vlhkost vzduchu se pokusím udržet na 50-60% a teplotu co nejníže at se holky suší co nejdéle.
Zatím asi vše,další a také poslední příspěvek s fotem bude po sušení a z vážení.
Ptejte se ,kritizujte..........
cauvec...no sem rad ze jsem prvni kterej ti k tomu blahopreje.a samo ze Kcko leti..
ted otazka:14 dni?..pri male teplote?..to nemuze stacit..jak to mas presneji vyreseny.?..thx..a preji zmordovane kamarady..