Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Pche jste nudni..best zhulena game ever je prece MARSHMALLOW DUEL! Zabira asi 160kb a hraje se ve dvou na jednom compu-idealni hra pro zhulky. Na deset viteznych zapasu, daji se pojmenovat bojovnici. Sakra s kamosem jsme v tom tak dobri ze bychom snad vyhrali mistrovstvi sveta
najlepsia vec na zbuš pre 2och je Antz, taka ceska kartova hríčka, neviem link
Človek môže všetko, len za to musí niesť následky...
I might die tonight, so let's get high tonight, might try to fight...you hold tight to life, but you ain't afraid, man
For REAL
Mám volant na komplu a když dojde z kalby tak na dejezd jezdim v MAFII po meste ve sportacich.
Takhle s borcama toho hrajem moc, treba klasika potáhnem a kolikrát obehneme ulici na kouř v plicích.
Nebo když se chce chcát, tak jenom za chůze a kdo udělá delší čáru, já měl 35 metrů(odhadem).
Nebo se strašíme, neco nekomu vykladáš pak stišíš hlas, pak najednou vybafneš. Další varianta, jeden škrtí druhýho, třetí na tom ujíždí, když se to udělá přesvědčivě a on tomu uvěří...
Hrajem schovku na židovským hřbitově k půlnoci.
Ve třech: jeden dává rychlootázky z jakechkoli oborů, kdo odpoví první postoupí o schod..., kdo dostihne tazače vyhrává.
Fotbal
Taky ujíždíme zhulení v autě, střídáme se za volantem občas smykujem, ale jenom na bezpečnejch silnicich, kde nikdo nikdy nejezdi...
Slyšel jsem o docela dobré hře....jmenuje se na benga a zloděje. Ta hra je celkem vo hubu. Trochu se před ní vymazat je pravidlem.
takže něco k pravidlům neuškodí
princip spočívá v tom, že vy zastupujete zloděje a benga jsou sami za sebe. Cíl hry je obrat co nejvíc měšťáků o čepici. Prostě přiběhnout, pozdravit, sebrat čapku a pelášit.....
Při týhle hře se nasmějěte
Be Alibaba boy...! http://grower.cz/forum/showthread.php?postid=432140
Vymyslel jsem totiž novou hru, na kterou potřebujete jen papírky, model, (možná dýmku)
Hru Jsem nazval LEVEL
hrajeme jí u nás na řece když není mnoho vody. Stoupne se ke břehu a nejde šutr v řece (u nás není problém - Sázava - hodně kamenů) kam se musíme dostat suchou nohou.Tam se uválí brko a všichni se zhulí. A podle stupně obtížnosti - level 1, 2, 3... se postupuje
už jsem málem dal level 8 ale byl jsem tak zmazanej že jsem se rozštípal a padnul do řeky
tato hra by šla hrát i nejenom na řekách ale i na skalách atd.
hoďte sem své názory a nápady na upgrade - budu rád
*pro adminy - je to v kuřárně jelikož to souvisí s modelem (jen tak pro jistotu)
tak to j ale bohužel hodně lidí nemá přístup k řekám a skalám což už zní vražedně , ale jednu podobnou jsme si taky s kamošem vymysleli, váleli jsme sudy z kopce a kdo dyl dřív dole tak byl odměněn prdíkem
No my jsme s kamikama ted hrali taky vcelku v poho hru, ktera je jako delana nekam na oziracku na chate nebo tak. Muze to hrat v podstate kolik lidi chce ale ideal jsou 3a vic.
Jde o to že se říkají čísla jak jdou po pořadě a kazdy říká jedno. U cisel ktery obsahuji trojku nebo jakejkoliv jeji nasobek se říká nějaký slovo (nas nenapadlo nic lepsiho nez SRALAS!) tak ze hra potom vypada stylem 1,2,SRALAS,4,5,SRALAS,7,8,SRALAS atd. az kam se dostanete.Muzu rict ze to neni zas tak lehky a hlavne to nesmi postradat plynulost-jak se nekdo zasekne/zapremysli moc dlouho, tak pije.
No snad jsem to vysvetlil srozumitelne. Peace
4 Aidampower: Taky jsem hrál modifikaci tohodle. Než jsi se napyl, musel jsi říct heslo. My jsme dali "Hulho". A kdo se nepil bez hesla. dávál na ex pivko. Jsem pak radši přestal chlastat
Magicroom vrací úder
Born against-Rebel bez BongaKouření zabíjí... Phytoinhalace lečí Pěstuj dál, pěstuj víc , hul s plnej plic
PEACE, LOVE & EMPATHY,Fire Walk with Me
ja poznam tiez dobru hru ktoru sme hravali s kamaratom nakureny ako ritky..hra sa to s tenisovou loptickou..je to nieco take medzi hokejom,futbalom a tenisom..ihrisko bola moja izba a hra sa to tak ze si klaknete na zem a rukou odpalujete lopticku a musite dat gol do superovej branky..je to fakt hustota..ale nehrajteto v kratasoch lebo kolena budu napadrt ale zasa gate budu mat pekne diery
Divil bych se, kdyby to tu už nebylo, ale pro jistotu to sem napíšu.
Hra je určena minimálně pro dva hráče a ke hře je potřeba vodní dýmka. Soutěží se v tom, kdo vydrží déle tahat na jeden zátah. Prodleva mezi dvěma vytvořenýma bublinkama musí být maximálně 0,5 sekundy. Počítá se čas, od doby začátku tahání do doby ve které soutěžící poprvé nedodržel maximální prodlevu. Tuto hru vyhrává pravidelně a s přehledem jeden známý, který dokáže zároveň tahat a vyfukovat při tom nosem, což je pro ostatní naprosto nepochopitelná dovednost. Dostane se při tom do jakéhosi třesu a vypadá opravdu démonicky.
na tohle téma se nějak zapomnělo tak se ho pokusim oživit
vymysleli jsme takhle s kámošema hru že když někdo cokoliv řekne tak to řekne 3x ale pokud možno aby to znělo stejně....postupně jsme k tomu přidali pohyby, grimasy, smích......výhoda je že se nedá prohrát a může se to hrát v jakymkoliv počtu a je to i docela bžunda
Týden na zpět se kamoši bavili tím,že si cákali kesr(pepřový sprej)do rypáku....no bavil jsem se hodně,jak se potáceli napříč celým bytem při zdi na záchod a to za doprovodu řevu......ale jinak jsem tu jejich hru nepochopil.