Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Kdyz bude vysoka vlhkost, dam tam neco, co ji bude zachytavat (budu hledat na groweru). Vim, ze tim teplotu nevyresim, ja chci jen informaci o teplote min a max v dobe kdy spim a nekontroluju skrin. Chci mit jistotu, ze se mi behem noci nevysplha teplota vysoko. Nic vic, nic min, jen presnejsi informace.
Původní příspěvek od JardaXXL Když 20, tak to snad poznáš vod voka a když 90, tak žádnej problém.
Podívej se na reakce pěstitelů na výsledky měření.
kuk na kyti a máš v tom jasno.
Teď mě ukamenujte, ale pokud s nima necejtíte, tak je nepestujte a rači si........
Kdyz s nima necitime, tak pestujme a naucme se s nima citit. Ty jsi mozna obdaren od boha a citis s rostlinami od sveho prvniho pesteni. Ja ne. Dovol mi tedy se k tomu propracovat pres ty meraky.
Lidi mam takovy mensi problem. Moje skrin je vybavena zamkem, ktery je zamknut. Skrin zaviram na horni strane takovym zahnutym vrutem. Kazdopadne cerstvy vzduch jdouci do skrine se hned spodem vyzene, proto mam mozna i vysokou teplotu. Pruser je, ze nemam klic od skrine, kterym bych odemknul, hermeticky uzavrel :-) a zase zamknul. Jak na takovy zamek? Zkousel jsem ruzne zahnute draty, ale asi to nedam. Jak mam popsat klic, ktery nevim ani jak vypada?
Diky za rady Doufam, ze tech klicu neni moc a nejak to vyresim. Je to stara skrin, ceska bych rekl. Snad nebudu muset vrtacku pouzit, rad bych skrin zaviral. Ten zamek jsem uz mel 100 chuti sejmout nekolikrat.
jeste zkus kancelarskou spinku kde odehnes tu vnejsi cast a zbyde ti ta vnitrni (tvar to bude mit jako lehce zprznenej hacek). Minuly tyden jsem takhle otevrel zasuvku v kancelari, kdyz mi nejakej hodnej clovek chtel ulehcit zatez a ukradl mi z auta i klice. Pokud to neni nejakej special zamek, melo by to jit.
Kvitka rostou jako o zivot. Kazdopadne maxima ve skrini za noc vyjedou az k 35 stupnum. Zkousel jsem ruzne nasmerovat vetraky, ale pod 30 se nedostanu. Dnes to uz bylo lepsi, s otevrenym oknem do mistnosti. Asi vyvrtam jeste pasivni odtah. Myslite, ze to nejak vyrazne pomuze?
Momentalne mam 2 vetraky a jeden stolni na ofuk kytek. Jeden Sunon chladi sodik a ten druhy vhani dole ve skrini verstvy vzdych dovnitr. Kdyz udelam nahore pasivni odtah (diru do skrine), pomuze to necemu? Bude teply vzduch sam vychazet ze skrine nebo je treba mu pomoct?
mam vyreseno pasivnim nasavanim u dna skrine (na kazdem boku 3 otvory promer 40 mm a jeden centralni odtah (sunon cca. 140 m3) nahore - to se jevi jako dobre reseni, ventilator nasava vzduch dirama u dna a ten projde celou skrini odspoda. Kdyz zapnu adtah od sodiku (samostatny prostor) a ze skrine soucasne, jsem max na 26 stupnu. 35 stupnu je asi hodne, zkus tedy vzduch spis vytahvat nez tlacit dovnitr.
zkusim tedy otocit ten vetrak co dovnitr nahani vzduch. Puser je, ze ho mam dole. no jeste to musim naplanovat... kazdopadne se mi libi myslenka pasivniho nasavani vzduchu dovnitr a odtahu ventilatorem. Jeste uvidim.
zkousel jsem nejaka makra, ale budu s tim muset na denni svetlo. Muj fotak to nejak nezvlada ve tme ani pod sodikem. Tak jsem vam z toho sestrihal aspon zajimave momentky