Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Používám také bílou folii z growshopu.stojí okolo 30kč/m.A k té instalaci,koupil jsem v OBI sponkovačku,stojí cca300Kč a pracuje se s ní jedna radost.A přes panty jí mám zevnitř taky nasponkovanou a je to naprosto v pohodě.
Tak ja mam ruly naky folie,nevim co to je!Ale je to fakt husty!Z jedny strany je to zlaty a z druhy je to stribrny!Neni to vubec pruhledny a myslim si,ze to nema zadny velky svetelny ztraty,skusim zjistit,co to je!Dystak muzu poslat nakej vzorek!Muzu toho mit kilometr!Vyska ty rule je 60cm a dylka kolem toho kilometru,je to krasne slaboucky!A HLAVNE:ORAZI TO!!!!
Jo!..... Heleďte, mám doma nějaký HighTimesy a veškerej indoor, kterej je tam focenej maj voblepený těma fóliema. A taky to maj kolikrát zvlněný a tak... Nejdůležitější asi bude neplácat tu fólii na zeď vobráceně
Měl sem ve skříni alobal a z jedny strany byl horší.nevim už ze který.hlavně mi ale vadil ten rachot když na něj foukal ventilátor.Kámoš má na jedný straně zrcadlo a na jedny alobal,musí kytky otáčet protože u zrcadla rostou o dost líp.Možna by nebyla špatna nějaká syntetická barva pěkně se jí zalejvá povrch do hladka.
hele já mam vnitřek skříně z bílýho sololaku (lakovanej sololit) a je to parádní - případně doporučuju skříň postavit z dřevotřísky s bílym povrchem - desky nařežou na míru v obi a spol.. Rozdíl vůči alobalu případně balakrylu je značnej. Tyhle desky sou naprosto hladký, skvěle se udržujou čistý a bílá je prostě bílá no...
ALOBAL je pomerne nejhorsi varianta i kdyz se to nezda odrazi
priblizne pres 70% coz je dost shit jak oproti odrazovy folii(v kazdym
growshopu 30.-/m2) tak oproti primalexu polar oboje odraz pres
90%-nejlepsi folie na odraz je REFLECT AGRO,nebo MYLAR odraz
98% ale ta uz je extra draha asi okolo 300.-za bezny metr coz
je HxC.
Nicmene vsem s alobalem muzu vrele doporucit bud bilou barvu(napr.ten PRIMALEX POLAR) nebo odraz.folii za 30.-/m2- uvidite
rozdil!!!!!
uz len s estetickeho
ale aj s praktickeho pohladu je alobal najhorsi
oplati sa pohrat s kvalitnou foliou
alebo farbou -ale treba dat viec vrstiev -oplati sa