Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
nebudu do toho nikomu kecat, ale ja preferuji metal viz. Metallica, In flames, Dark Tranquillity, slayer, Salamandra, Children of bodom, Iron Maiden apod.
Kdo chce moc, nema nic, kdo ma moc, chce jeste vic .. Megalomanstvi je nemoc.. 1.2.3.4.5.6.7.8.
Metalem žiju a můj favorit číslo jedna je jednoznačně NEVERMORE!!!!
Jinak fůra dalších:Testament, Slayer, Annihilator, Children Of Bodom, Carcass, Arch enemy, Masterplan, Strapping Young Lad, Sepultura, Soulfly, stará Metallica, Black Label Society, Ozzy, Entombed, Death, In Flames, Nightwish, ACDC, Iced earth, Motorhead, Kreator, Destruction, Trivium, Six degrees of separation, Torr, Debustrol, Ektomorf, Iron maiden, Judas priest, Symphony X, Dream evil, Malmsteen, Friedman, SOAD,...........
"Hraju, teda jsem. Hulim a jde mi to líp."
"Kdo nežije bláznivě není tak moudrý jak si myslí."
"Musíme činit tělu dobře,aby duše měla chuť v něm zůstat."
Ja mam taky určitě rad spíš živou hudbu než elektronickou! Určitě nějaky ten hard rock a vše co ma prostě nějakou energii! mezi moje nej kapely patří třeba System of a down nebo zu česka se mi libi Kurtizaní z 25avanue atd klidně i hezky metalek nebo taky i pohodovy rock! hlavně to musi ta muzika něco vyzařovat! jinak pohodičky reage a ska si taky moc rad poslechnu!!!
Ja osobne dokazem pocuvat hip hop len ked som zhulena. Teda nie ze by som vtedy hip hop vyhladavala,ale vtedy to dokazem vydrzat. Obcas si ale pustim nejake stare veci od Chaozz - spomienka na stare casy Inak mam rada drum ale aj napriklad taka Nirvana je super. A este som objavila swingove CD od Robbieho Williamsa a to je na zhulene stavy uplne naj
Pořádný číratý okovaný punkáče, který do toho řvou jak prase na jatkách!!!! To je jediný štýlo hehe.... PUNK je muzika, která nejvíc vyjadřuje názor, nezaprodá se!! Pravej PUNK nemůžeš vidět v televizi v Esu, pravej punk vidíš na koncertu, když zpěvák skáče do lidí a všichni okolo řáděj a bavěj se. Bohužel je v punku dost xindlů, co kazej pověst. Myslim tim takový ty smradlavý žebrající čírkaře, který můžete vidět leda tak na nádru s lahváčem v ruce. Ale jinak je pro mě PUNK celej život, ne jen hudba a hadry, ale prostě mám ho v hlavě a každej ho má jinej, to je na něm to nejlepší. Je to prostě FREE!! Tak češt lidi, snad sem vás nenudil hehe...
momentálně si dost ujíždím na Davové psychóze a to konkrétně na albu Kriza vedomia...tyhle slovenské punkáče znám hrozně dlouho a teď sem se k jejich muzice zas vrátil. zuřivost a přitom melodičnost hodící se k jakékoliv příležitosti-do bušárny, na kalby, do auta, ke kreslení výkresu nebo prostě jen tak...a ty texty nemaj konkurenci!