Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
vantomas: no nevím nevím, skříň, zdroj, klávesnice, monitor sice možná zůstanou, ale co se bude dít s deskou, cpu, pamětí, disky (když tyto se mají kupovat nové)? vždyť to by se dalo prodat a zase by byly další peníze na nový HW. klidně by kvůli tomu pár dní grower nemusel běžet, kdyby pak najel v nové síle.
a co si trochu přividělat tím, že se na nějakou dobu umístí na stránky (nebo jenom tu první) bannery? spoustu lidí to asi nasere, ale pokud by to bylo časově omezený... jenom nevim, kolik tyhle sračky vydělávaj (a taky kdo by se chtěl inzerovat právě tady) a jestli to má teda vůbec cenu. pokud je to nereálný, neefektivní a vůbec nahovno, považujte tedy tento příspěvek za výkřik do tmy... thanx
To je mi lito... Pokud mi to vyjde, mohu po Vanocich darovat garfickou kartu Xabre 200
http://ukazuseti.wz.cz/ATT00002.gif
Drak byl odjakživa poslem strachu, obdivu, úcty. Lidé se mu klanili, uctívali jej a obětovali se mu.
Nic z toho nepotřebuji, pouze re5pekt.
_--==#{Alver}#==--_
Ahoj , psal jsem Ti Carlosi nabidku na sehnani levnych novych dilu.Pokud nevyhovuje , tak mi posli aspon cislo uctu , nejaky to kilo poslu.Mam zkusenosti s provozem webu , tak sam vim , ze vydelek z banneru neni " Zadnej šlágr " , a cist si tu rady by chtel kazdej a nejradsi zdarma. Proto me fakt prekvapila aktivita "groweristu" a snaha aspon podle svych moznosti prispet.Pokud by kazdej registrovanej poslal 100.- , tak by se moh koupit IBM server klidne za 100.000.- :-)
Fandim groweru a byla by skoda ho nejak omezovat a nebo dokonce rusit.
Fandim , zdravim a nejakou tu kacku taky poslu.
Zdary Spoon
Mozete mi niekto poslat na pm poslat adresu kde mam poslat tie peniazky na podporu kupi toho servera bo tu adresu co mi Carlos poslal som niekde omylom odpalil.
Dik
Pridavam se...poslete mi prosim taky kontakt do PM. Pro me idealne ucet...napsal bych trvalak a kazdej mesic by na ucet Groweru neco pribylo. Psal jsem to zhruba pred tejdnem Carlosovi do PM...zatim bez reakce. Tricka mi vzhledem k nabizenejm velikostem budou maly, drtic mam, papirky prilis nepotrebuju...takze vyse zminena cesta je jedina metoda podpory, ktera me napadla. Premejslel jsem i o tom, ze bych poslal jednorazove nejakou vyssi castku(cimz myslim nejakej ten tisic - diky groweru uz jsem jich par usetril, takze by to bylo i fer), ale porizuju ted bydleni - i proto, abych mohl nerusene pestit - takze prachy to polyka jako prase. Trvalej prikaz na nejaky to kilo mesicne bych v podstate nepoznal. Zrusim trvalak na Greenpeace a presmeruju to na jiny "zeleny...
->b3tL: hehe, já mam dva bráchy (oba 14) a jednou přišli ze školy pěkně vyplesklý, že tam někdo měl stáhnutý fotky z groweru a byla mezi nima i "naše kytka"
Ale jaká bude účinnost, když se zakáže neregistrovaným přístup do galerky-většina se jich zaregistruje, podporuji návrh nelézt zbytečně ve špičce do galerie, možná udělat nějaký filtr na stránku (jako na smajlíky)-pitures on/off, ale účinnost bude asi mizivá, i když modemisti (kerym možná od února budu ) by to mohli uvítat.