Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
A) sa doterajsia definicia drzby pre vlastnu potrebu rozsiruje z jednej na tri jednorazove davky (davky realne urcuje sudny znalec) - t.j. ze mozes mat pri sebe vjac ako predtym nie je to beztrestne ale nehrozi ti vyssi trest ako v minulosti
B)trestná sadzba za prechovavanie pre vlastnu potrebu sa ponechava na 0-3 roky (v pôvodnom návrhu bola až 5 rokov). - t. j. ze ked toho budes mat pre seba a pri sebe vela a pojdes sediet - bude to na kratsie
C)držba pre vlastnú potrebu vo väčšom rozsahu, definovaná do 10 jednorázových dávok, s trestnou sadzbou 0-5 rokov (doteraz cokolvek nad jednorazovu davku bolo 2-8 rokov). t.j. no to jest dost laicke ne?
Vidim ze sa v zakonoch vyznas, tak by ma zaujimalo aky trest by som dostal keby u mna nasli indoor (1 na kvete, + matkaren)?
Tiež to keby u mna nasli ususenu urodu(max do 1kg)?
Keby si na to vedel odpoved dost by ma to ukludnilo (ak nie viac vystrasilo)
Dali sme sa do služby ducha, preto musíme prejsť cestu života tŕnistú
-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
Ak este nepoznate vyznam skratiek ako LOL, IMHO,.. kliknite Sem
Niga: Za vic jak deset jednorazovych davek je 2-8 let, takze za kilko to bude nepekne ,,, + mozna jeste nedovolena vyroba, pockaj na acidropovu odpoved...
katolicka vlada to bolo dobre heh... no neviem....ono tazko nieco dosiahnut nami obcanmi ak politici maju na "drogu" negativny nazor..... :´) uvidime cxasom..
(1) Trestným činom je pre spoločnosť nebezpečný čin, ktorého znaky sú uvedené v tomto zákone.
(2) Čin, ktorého stupeň nebezpečnosti pre spoločnosť je nepatrný, nie je trestným činom, aj keď ináč vykazuje znaky trestného činu.
(3) Pre trestnosť činu treba úmyselné zavinenie, ak neustanovuje tento zákon výslovne, že postačí zavinenie z nedbanlivosti.
(4) Stupeň nebezpečnosti činu pre spoločnosť je určovaný najmä významom chráneného záujmu, ktorý bol činom dotknutý, spôsobom vykonania činu a jeho následkami, okolnosťami, za ktorých bol čin spáchaný, osobou páchateľa, mierou jeho zavinenia a jeho pohnútkou.
A já sa pýtam, aká je spoloconská nebezpečnost držani drogy pre vlastnú potrebu podla odstavca 2? A kto o tom rozhoduje?
2 domogled asi sem howado ale nejak sem to nepolapil nejak se v tom nevyznam vysvetli to nekdo lajkovi
je lepsi bejt zdravej, zhulenej,stastnej,bohatej,vlivnej a slavnej nez nemocnej, nevyhulenej,smutnej,chudej,nevlivnej a neznamej 1. offline Encyklopedie Modelu by "Blesk" 1. Indorek by "Blesk"(presunuto "dolu") Noname - sklizeno-zhuleno 2. Grow by "Blesk" 70W 6xC99-sklizeno-zhuleno 3. Grow by "Blesk" 250W 3xRox,3xS.A.D- presun opet "dolu" 1. DC-OutDoor xxxKw slunce.. Rox.. S.a.D -slizeno/zatim nezhuleno
-------------
Pokud zmizi protivnik uvnitr, protivnik venku mi uz nemuze ublizit.
podla toho druheho bodu by ta teda nemali stihat zato ze mas trafku, lebo spolocenska nebezpecnost napr. legalneho alkoholu je daleko vyssia ako u trafky.
tak to je husty PEACE to by se mohlo udelat i u nas bratri v cechach NO NE---------- LEGALIZE IT----------
je lepsi bejt zdravej, zhulenej,stastnej,bohatej,vlivnej a slavnej nez nemocnej, nevyhulenej,smutnej,chudej,nevlivnej a neznamej 1. offline Encyklopedie Modelu by "Blesk" 1. Indorek by "Blesk"(presunuto "dolu") Noname - sklizeno-zhuleno 2. Grow by "Blesk" 70W 6xC99-sklizeno-zhuleno 3. Grow by "Blesk" 250W 3xRox,3xS.A.D- presun opet "dolu" 1. DC-OutDoor xxxKw slunce.. Rox.. S.a.D -slizeno/zatim nezhuleno
-------------
Pokud zmizi protivnik uvnitr, protivnik venku mi uz nemuze ublizit.