Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
koukam ze vsici zbesile zerou a chlastaj a tak to ma bejt Ja sezeru a vypiju po prozkoumani lednice tu nej vec co tam leži... a paxe pustim do ty dalsi...jedu jedu dokud se proste neprezeru
To seš teda dost diwney - já se prostě neudržim a žeru a žeru...
Za války sme nemohli, teď můžem, tak co...
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
Myslim, že časem se dáj tyhle chutě relativně korigovat. Je pravda, že moje první cesta po brku vede do lednice, ale rozhodně se už nepřežírám jako dřív, když sme s kámoškou zhulený sežraly o Vánocích dvě krabice cukroví a to ještě nebyl zdaleka konec...
Nechci se nikoho dotknout, ale osobně nechápu, jak někdo může nejíst maso, resp. co ho k tomu vede. Já mam taky rád veget. kuchyni, ale maso si s chutí dám, ne? Pokavaď to nežeru furt...
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
Tady neco pro vsechny vegouse: kazdy maly dite na tyhle maly smutny planete vi, ze kytky vyrabej kyslik a cim vic kytek vy tady sezerete, tim driv se my vsichni tady udusime. ..uryvek ze hry divadla Sklep. Maso nejim, ale utopence miluju. Mejte se, smejte se
I ve stavu normalis si s chutí dám bramborový placky. Dyž sem byl maley, pekla mi je babička v jednom kuse a teď je to pro mě takový sváteční jídlo
Třeba nemusím svíčkovou - maso dobrý, ale womáčka nic moc
prostě nejsem womáčkovey typ...