Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » druhý IN - kokos / rezy / 600W / Ednik
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 5 6 7 8
Autor
Téma 
krobak
Stálý Člen

Karma uživatele krobak - 99% Pěstitelská

Příspěvek č. 97

22. deň 12/12, 600W
Bude z toho na konci zhruba to isté čo je vidieť dnes na fotkách.

edit: koreňový bal, nemajú skoro čím prijímať živiny

Naposledy upravil krobak 06-11-2015 v 13:23 PM

Old Post 06-11-2015 v 09:18 AM
krobak je offline   Profil uživatele krobak   Find more posts by krobak   Foto galerie člena krobak   Click here to Send krobak a Private Message   Add krobak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Fill1989
Stálý Člen

Karma uživatele Fill1989 - 94% PěstitelskáKarma uživatele Fill1989 - 94% PěstitelskáKarma uživatele Fill1989 - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 98

Okouzlující..

Old Post 06-11-2015 v 14:18 PM
Fill1989 je offline   Profil uživatele Fill1989   Find more posts by Fill1989   Foto galerie člena Fill1989   Click here to Send Fill1989 a Private Message   Add Fill1989 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
krobak
Stálý Člen

Příspěvek č. 99

citace:
Původní příspěvek od Fill1989
Okouzlující..

BBQ (bárbykjú)

Old Post 06-11-2015 v 14:50 PM
krobak je offline   Profil uživatele krobak   Find more posts by krobak   Foto galerie člena krobak   Click here to Send krobak a Private Message   Add krobak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
doxenon
Stálý Člen

Karma uživatele doxenon - 99% Pěstitelská

Příspěvek č. 100

Zdar krobak, to mě mrzí že se tak nezadařilo, já teď jedu stejnou genetiku od stejnýho matkáře a nemám nejmenší problém. Foceno teď, jsou na růstu devátý den od přesazení do finálních květníků. Tak ať se ti podaří další kolečko.

Po trávě se nešlape, po trávě se směje !!!
#1 - 8x Super Skunk (400W),
#2 - Jack Herer + Ultimate (400W),
#3 - 9x Super Silver Haze (400W),
#4 - 8x Power Skunk + 8x Super Skunk (600W),

Old Post 06-11-2015 v 18:44 PM
doxenon je offline   Profil uživatele doxenon   Find more posts by doxenon   Foto galerie člena doxenon   Click here to Send doxenon a Private Message   Add doxenon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Subaru
Stálý Člen

Karma uživatele Subaru - 96% PěstitelskáKarma uživatele Subaru - 96% PěstitelskáKarma uživatele Subaru - 96% PěstitelskáKarma uživatele Subaru - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 101

Taky úplně to samé, 25 den květu, JiDB / kokos.....
Jen u pár kytek chybí trochu dusíku, ale zdá se jinak ok..

IN
1) Můj první indoor - F*ck
2) 10x White Widow - 400w
3) 10x Exile - 400W
4) 25x kytí (C+, MD) - 600W
Atd ...
OUT
1) 3x Marmalate - Delicious

Old Post 06-11-2015 v 19:05 PM
Subaru je offline   Profil uživatele Subaru   Find more posts by Subaru   Foto galerie člena Subaru   Click here to Send Subaru a Private Message   Add Subaru to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
maroš1
Nový Člen

Karma uživatele maroš1 - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 102

j

Old Post 06-11-2015 v 21:04 PM
maroš1 je offline   Profil uživatele maroš1   Find more posts by maroš1   Foto galerie člena maroš1   Click here to Send maroš1 a Private Message   Add maroš1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ferrari
Stálý Člen

Karma uživatele ferrari - 60% Pěstitelská

Příspěvek č. 103

hmm rad bych vyděl teras

Old Post 18-11-2015 v 09:28 AM
ferrari je offline   Profil uživatele ferrari   Find more posts by ferrari   Foto galerie člena ferrari   Click here to Send ferrari a Private Message   Add ferrari to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
krobak
Stálý Člen

Příspěvek č. 104

citace:
Původní příspěvek od maroš1
j

wtf?
citace:
Původní příspěvek od ferrari
hmm rad bych vyděl teras

vidím, čítam no nechápem. To je otázka?

Old Post 18-11-2015 v 15:25 PM
Subaru
Stálý Člen

Karma uživatele Subaru - 96% PěstitelskáKarma uživatele Subaru - 96% PěstitelskáKarma uživatele Subaru - 96% PěstitelskáKarma uživatele Subaru - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 105

Myslím že ferrari la ferrari by rád viděl nějaké aktuální fotky Ještě ti jede tohle kolo? Nahoď něco, zajímá nás to..

IN
3) 10x Exile - 400W
Atd ...
OUT

Old Post 18-11-2015 v 17:17 PM
Subaru je offline   Profil uživatele Subaru   Find more posts by Subaru   Foto galerie člena Subaru   Click here to Send Subaru a Private Message   Add Subaru to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
krobak
Stálý Člen

Příspěvek č. 106

citace:
Původní příspěvek od Subaru
Myslím že ferrari la ferrari by rád viděl nějaké aktuální fotky Ještě ti jede tohle kolo? Nahoď něco, zajímá nás to..

Trochu som tušil čo tým myslel la ferrari . Na metličky stále svietim, ubral som lampe na 400W. Kolo dokončím viacmenej z princípu, je to strach a hnus . Listy mi nežltnú, ale nové sa už toľko netvoria, farbu majú ok. Všetka energia ide do "palíc" (presnejšie do tých palico-mr.iek). Foto nahodím, nieje to žiadna sláva. Vždy keď otvorím stan tak stále nemôžem uveriť, ako som to mohol tak posr.ť sakra.

Old Post 18-11-2015 v 19:53 PM
Negative Creep
Stálý Člen

Karma uživatele Negative Creep - 59% Pěstitelská

Příspěvek č. 107

Jezdíte ten kokos jako hlínu... zajímavé

And I'm stoned!

Old Post 18-11-2015 v 22:47 PM
Negative Creep je offline   Profil uživatele Negative Creep   Find more posts by Negative Creep   Foto galerie člena Negative Creep   Click here to Send Negative Creep a Private Message   Add Negative Creep to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
krobak
Stálý Člen

Příspěvek č. 108

citace:
Původní příspěvek od Negative Creep
Jezdíte ten kokos jako hlínu... zajímavé

Môžeš byť konkrétnejší?

Old Post 18-11-2015 v 22:55 PM
Negative Creep
Stálý Člen

Karma uživatele Negative Creep - 59% Pěstitelská

Příspěvek č. 109

Nebudu tady šířit nějaký antinázory, počkám, až co z toho tím mým stylem vyleze.
Jinak jezdit to jako hlínu, je zřejmě těžký standart, co nikdy nezklame.
Určitě se toho chytím, pokud nastanou velké komplikace s nepřetržitou nacucaností.
BTW mám v kokosu hydro kořeny.

Co se týče kokosu začalo se mi líbit, že pokud se mi zdá, že má kytka málo, tak né, že zvýšim EC... ale naložim jí další litr o té samé intenzitě.
Rozdíl je vidět do 24h.

Kokos nepřeleješ ani flushem:-D rozuměj zálivkou s nižším EC se 100% + odpadem.

Samožřejmě, záleží na kořenech. Pokud jsou nerozvinuté a nedokáží splnit nároky rostliny, můžeš se setkat s přelitím, to ale u vás nehrozí, když tomu dáváte suchý/mokrý cikly:-)

And I'm stoned!

Naposledy upravil Negative Creep 19-11-2015 v 15:16 PM

Old Post 19-11-2015 v 14:26 PM
Negative Creep je offline   Profil uživatele Negative Creep   Find more posts by Negative Creep   Foto galerie člena Negative Creep   Click here to Send Negative Creep a Private Message   Add Negative Creep to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Subaru
Stálý Člen

Příspěvek č. 110

Taky ho jedu jako hlínu, je to pro mě pohodlnější ... 42.den květu... Krobaku muzes hodit tvoje foto? Už se to alespoň trochu rozjelo?

IN
3) 10x Exile - 400W
Atd ...
OUT

Old Post 23-11-2015 v 09:16 AM
krobak
Stálý Člen

Příspěvek č. 111

citace:
Původní příspěvek od Subaru
Taky ho jedu jako hlínu, je to pro mě pohodlnější ... 42.den květu... Krobaku muzes hodit tvoje foto? Už se to alespoň trochu rozjelo?

Ahoj, fotky mám iba ich neviem dostať do pc, asi nejaký vírus. Podľa tvojich fotiek môžem rovno zhasnúť, tie moje sa nerozbehli vôbec. Chcel som ich nechať nech dozrejú, ale keď to vidím škoda páliť waty. Pekné to máš.

Súčasné kolo v pár dňoch vypracem a ukončím neúspechom

Old Post 23-11-2015 v 10:36 AM
Subaru
Stálý Člen

Příspěvek č. 112

Tak to je mě mrzí že to je úplně k.o. Tak držím palce na příští kolo Určitě se podaří uvidíš
A díky za pochvalu..

IN
3) 10x Exile - 400W
Atd ...
OUT

Old Post 23-11-2015 v 15:15 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 06:46 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 5 6 7 8  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
06-12-2018 - tretí IN - kokos / 400W / Plagron / Ednik - 67 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás