Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Dobrý den, s potěšením Vám oznamuji, že konečně byl kladně ukončen úplný průzkum Vaší přihlášky vynálezu. Aby mohl být udělen patent, je třeba vystavit patentovou listinu, což je úkon stižený správním poplatkem. V příloze naleznete platební výměr, který co nejdříve proveďte. Nejpozději ve lhůtě v něm uvedené. Veškeré platbení pokyny jsou uvedeny v textu.
Vzhledem k důležitosti tohoto sdělení prosím o potvrzení že jste email včetně přílohy obdržel.
Topspin nebo A-wing defender ? to je otazka ktera mi neda spat na skrin 120x120 skoda ze jen v testu nepouzili otaceni -> http://www.magazin-legalizace.cz/cs...o-7?rubricId=17 vysledkove hodne podobne ale aspon vim jakou folii
Ahoj, pod pojezdem bohužel vlastní zkušenost nemám, to téma se mi jen líbí.
Co se týče výnosu, tak pokud grower poskytne základní podmíky a "vše je v normě", tak hlavní roli hraje genetika. Nemá tedy cenu spekulovat nad výnosem, při rozdílných genech.
Jinak proč tu nejsou žádné další temáta vím, vetšina stínítek šlo mimo G. a celkově jich bylo málo, začínám s tím, takže tak.
Netvrdím, že pod topspinem jde dělat kilo sušiny pod 600W. Jen se chci srovnat se srovnatelným a tvrdím že nový topspin je nejlepší stínítko na trhu, protože:
-má plech nejlepší na trhu
-distribuce světla je rovnoměrná, žádné hotspoty i bez difuzeru
-ještě větší rozprostření světla do stran a do hloubky díky otáčecí technologii
-odvod tepla od výbojky na vertikál je oproti pokličkám typu diamond atd. nesrovnatelná, celkově menší sraní s ventilací a teplotou.
Původní příspěvek od EDA45 Nějak to tu ohledně topspinu utichlo..
Jsou pod tím už nějaké objektivní výsledky..,lepší než pod statikou..?
Rozložení a intenzita světla na ploše jsou jedna věc,ale co ten pohyb světla..,jak to kytky dávaji..?
Třeba pod pojezdem je to natolik stresuje,že výnos je citelně nižší,než pod stejnou statickou watáží,cca o 1/3..Ale to je samozřejmě jinej druh pohybu..
teoreticky je ten zdroj světla statický ne? a i když se stínidlo otáčí, tak to světlo jde přece z jednoho "kruhu" kterej se vlastně také nehýbe
Původní příspěvek od EDA45 ..........aky vykonala své..),tedy podobně jako Zan pod 600W na pojezdu..I jiná genetika , Agent Orange nebo Orange Bud pod pojezdem byly zabržděný..
Prostě nemám jiný rozumný vysvětlení,než ten pohyb že je pro ně stres.Korespondoval jsem se členy,co jeli pod pojezdama, někteří to ani nevydrželi do konce kola a změnili to na statiku,prostě se na ten popcorn nevydrželi už dívat,podobně jako já v druhým kole..
ja teda pod pojezdem videl nejvetsi palice s kteryma umlatim i velrybu a kytky zadny stres a G na W pokazde .....ale elektronicky predradnik a a-wing nutnost tak samo jako technika sog kterou dobre znas..divim se...
"Cena půjde nahoru, cca 2700 za L verzi a 2900 za XL. K dostání od půle listopadu."
Muzu se zeptat na rozmery L/XL verze??Diky a good luck se spinem!!!
Původní příspěvek od Antihero "Cena půjde nahoru, cca 2700 za L verzi a 2900 za XL. K dostání od půle listopadu."
Muzu se zeptat na rozmery L/XL verze??Diky a good luck se spinem!!!
Ahoj, je to takto:
L verze.....minimální půdorys pěstebního prosotoru: 1*1 metr
XL verze...minimální půdorys pěstebního prosotoru: 1,2*1,2 metru
Původní příspěvek od EricCartman nepleteš
Máš naprostou pravdu, výbojka vyzařuje všesměrově z plochy hořáku. Jak říkáš pod špičkou plocha hořáku = 0 tudíž slepý bod.
nedostatkem tohodle stínítka je především nepokrytí toho nejsilnějšího toku světla co vychází kolmo z hořáku, ten se nezlomí dolů aby dopadl kolmo na listy, ale navalí do stěny.
Abych nebyl pouze negativní tak znovu říkám že měnící se úhel dopadu světla způsobený rotací stínítka je fakt VELKÝ plus.
Výbojku výš, kvalitnější plech, lepší elektrikářskou na tom a... fakt to může být nejlepší stínítko na trhu, tuplem pro čtvercové boxy!! , nápad supr, líbí se mi i to otáčení klipsňákem, jen je na tom vidět že je to nedoladěná prvotina s konstrukčíma vadama...
Fakt jsem toho viděl dost, a to co jsem viděl tak to jsem si opravdu dobře prohlídl... Nonic, doufám že to papóchovi aspoň trochu pomůže.
mě by zajímalo kdy bude k dostání L verze, ptal sem se na zač. měsíce ale 17. pryč a nevidim ke koupi ještě. brzo budu přepínat a výplata taky bude v pohodě tak doufám že to bude v lednu : )