Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » prospívá kytkám toto počasí / zima zima... zimááá????
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 5 6 7 8 9 »
Autor
Téma 
Zedy
Vidlák Hlínomil

Karma uživatele Zedy - 77% Pěstitelská

Team Member: MOD

Příspěvek č. 97

citace:
Původní příspěvek od Papek
Přesně tak. Nemyslel jsem třeba, jak se zakrývají růže chvojím, to by asi nešlo. Já měl na mysli nějaký igelit a tím to obmotat - nechat tam nějakou vzduchovou mezeru jako izolaci. Někdy tady jsem to četl, že to někdo zkoušel. Udělat jim takový mikroklima, mikrofoliovník.

Jinak z letošní úrody asi nic nebude. Kytky se mi nějak zprcly, ale nebyli to hermáči a široko daleko nic nebylo. Ale pak jsem přišel na to, že to je problém hodně growerů tady, kterým se stalo to samý. Stačí jeden den, aby byl nějaký docela velký vítr a je postaráno.. všechno se pak nějak oprcá. Neměl jsi s tím taky letos problémy, když bylo tolik vichřic?

Takovým mikrofóliovníkem jim pomůžeš možná o pár stupínku, ale mrazu se tak podle mě neubráníš, mráz je svině a i taková zapařená fólie dokáže přemrznout a popraská.
Je to dost možný že ti vítr donesl pil, nasere to co, když si člověk sám dává bacha a stejně mu něco pil donese. Letos mám pár kytek oprc, ale vlastní vinou, nedokázal sem si pohlídat hermáče.

Old Post 20-09-2007 v 21:47 PM
Zedy je offline   Profil uživatele Zedy   Find more posts by Zedy   Foto galerie člena Zedy   Click here to Send Zedy a Private Message   Add Zedy to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Zedy! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mechac
Stálý Člen

Karma uživatele Mechac - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 98

citace:
Původní příspěvek od Klimes
tadyhle je predpoved pocasi az do 20. rijna http://www.novinky.cz/domaci/o-vike...3090_rd92e.html

Zase hadaj.......na dlouhodoby predpovedi se neda spolehnout.

Old Post 20-09-2007 v 23:59 PM
Mechac je offline   Profil uživatele Mechac   Find more posts by Mechac   Foto galerie člena Mechac   Click here to Send Mechac a Private Message   Add Mechac to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
TH!
Stálý Člen

Karma uživatele TH! - 96% PěstitelskáKarma uživatele TH! - 96% PěstitelskáKarma uživatele TH! - 96% PěstitelskáKarma uživatele TH! - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 99

Tak ale teď je krásně..aspoň v JČ.nevím jak u nás na Moravě..ale myslím že by mohlo být v poho.tak se těším jak je zase uvidím a možná i skosím..

2007-No name
2009-AFG, BD, WW, WS, NN
2011-Bd, Dp, Passion#1, Ppp, KC36 a kříženci

Old Post 21-09-2007 v 15:30 PM
TH! je offline   Profil uživatele TH!   Find more posts by TH!   Foto galerie člena TH!   Click here to Send TH! a Private Message   Add TH! to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ono
Stálý Člen

Karma uživatele Ono - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 100

Wad mal rastlinky pod snehom - odkaz.

Marihuana je dar.

Old Post 21-09-2007 v 19:11 PM
Ono je offline   Profil uživatele Ono   Find more posts by Ono   Foto galerie člena Ono   Click here to Send Ono a Private Message   Add Ono to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Papek
Stálý Člen

Karma uživatele Papek - 87% PěstitelskáKarma uživatele Papek - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 101

Tak zase hlásí na víkend polojasno. Já jsem si říkal, že se toho už letos nedočkám, ale nakonec ano. Ale horší na tom je, že taky hrozí od neděle někdy do středy přízemní mrazíky. Toho se bojím nejvíc.

Papkův tabáček
PapTab - Výroba cigaret + SMOKE REPORTs

Největšími nepřáteli tabáku mezi živočichy jsou, kromě člověka, slimáci.

Před potokem pět kopek konopí, za potokem .... čórka .

Old Post 05-10-2007 v 15:22 PM
Papek je offline   Profil uživatele Papek   Find more posts by Papek   Foto galerie člena Papek   Click here to Send Papek a Private Message   Add Papek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Expiry
Stálý Člen

Karma uživatele Expiry - 86% PěstitelskáKarma uživatele Expiry - 86% PěstitelskáKarma uživatele Expiry - 86% PěstitelskáKarma uživatele Expiry - 86% PěstitelskáKarma uživatele Expiry - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 102

Nechci at,ale tyhlety thready jsou tady pri kazdy zmene pocasi ...Rok co rok,jakmile zacne koncem leta chcat,uz jsou thready "Dozraje to?" a nebo "Chcije,splesnivi nam to?"...Pak prijdou marziky a malo slunka a jsou na svete dalsi meteorologicke thready ...

S Outem zatim nemam moc velke zkusenosti,ale i pres to mam pro vas drobnou radu:Kouknete na netu na stranky o pocasi kde jsou znazorneny postupy vetru,teplych a studenych proudu a samozrejme i mracku .Podle toho se da s 1dennim(nekdy i vetsim)predstihem zjistit,jak bude vypadat pocasi a muzete se na nej pripravit.Napriklad kdyz bude v predpovedi,ze bude zima,tak neni nic jednodusiho,nez na zem pod kytky dat chvoji(vetve ze smrku),aby tak snadno zem nepromrzla(spis nevychladla).Dalsi vychytavka je,vzit 4klacky,zabodat kolem kytky a pres to pretahnout pytel z pruhledneho igelitu.Tim se da predejit tomu,aby vam zmokla uroda a taky tomu,aby zmrzly kytky.Nevihoda je,ze je treba chodit ke kytkam castejs a ten pytel sundavat(vetrat),aby to nechytlo plisen ....

HPS vybojky s pridanym modrym spektrem

Databaze hnojiv jeste porad ve vystavbe

stavba me nove skrine(2x250w a mnoho dalsiho)

Old Post 07-10-2007 v 12:55 PM
Expiry je offline   Profil uživatele Expiry   Find more posts by Expiry   Foto galerie člena Expiry   Click here to Send Expiry a Private Message   Add Expiry to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Expiry! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
indianzmoravy
Stálý Člen

Karma uživatele indianzmoravy - 35% Pěstitelská

Příspěvek č. 103

Mam asi dost lamerský dotaz, ale asi už nemá cenu sázet kytky ven co ??

Old Post 09-10-2007 v 16:09 PM
indianzmoravy je offline   Profil uživatele indianzmoravy   Find more posts by indianzmoravy   Foto galerie člena indianzmoravy   Click here to Send indianzmoravy a Private Message   Add indianzmoravy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kellogg
Stálý Člen

Karma uživatele Kellogg - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 104

uz ne no

Slunko je mocné....

Old Post 09-10-2007 v 17:04 PM
Kellogg je offline   Profil uživatele Kellogg   Find more posts by Kellogg   Foto galerie člena Kellogg   Click here to Send Kellogg a Private Message   Add Kellogg to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Freeloader
Stálý Člen

Karma uživatele Freeloader - 8% Pěstitelská

Příspěvek č. 105

VZDYCKY SE NAJDE NEKDO KDO CHCE PLAVAT PROTI PROUDU

Old Post 10-10-2007 v 08:35 AM
Freeloader je offline   Profil uživatele Freeloader   Find more posts by Freeloader   Foto galerie člena Freeloader   Click here to Send Freeloader a Private Message   Add Freeloader to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
westpoint
Nový Člen

Karma uživatele westpoint - 60% Pěstitelská

zima a chlad Příspěvek č. 106

Serus. Moje babiky su este len v polke kvetu ani to nie, slniečko uz poriadne ani nesvieti, do rana je fakt ze klada , niekedy aj 5 stupňov,,,,myslíte ze mi to dozdrie ? Mam o to celkom strach :-(

Old Post 18-09-2013 v 12:18 PM
westpoint je offline   Profil uživatele westpoint   Find more posts by westpoint   Foto galerie člena westpoint   Click here to Send westpoint a Private Message   Add westpoint to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ferda Mravenčák
Stálý Člen

Karma uživatele Ferda Mravenčák - 67% Pěstitelská

Příspěvek č. 107

nejsi sám koho trápí tohle počasí...podle mě bude asi nejlepší doufat a čekat jestli se to třeba nezpraví(počasí) nebo dát kyti někam pod střech aby jim bylo o trochu tepleji..dozrát to šanci má podle mého názoru

Mr.Ferda

Old Post 18-09-2013 v 13:29 PM
Ferda Mravenčák je offline   Profil uživatele Ferda Mravenčák   Find more posts by Ferda Mravenčák   Foto galerie člena Ferda Mravenčák   Click here to Send Ferda Mravenčák a Private Message   Add Ferda Mravenčák to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
westpoint
Nový Člen

Příspěvek č. 108

No to nemám kde dat su v zemy a maju skoro 3 metre, musíme byt optimisti

Old Post 18-09-2013 v 13:41 PM
westpoint je offline   Profil uživatele westpoint   Find more posts by westpoint   Foto galerie člena westpoint   Click here to Send westpoint a Private Message   Add westpoint to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Highskór
Stálý Člen

Karma uživatele Highskór - 43% PěstitelskáKarma uživatele Highskór - 43% Pěstitelská

Příspěvek č. 109

O víkendu by mělo být aspoň 19 stupňů a dlouhodobě na začátku října by mělo pár dní v každém týdnu svítit, mám to úplně stejně a věřím že to dojede

Old Post 18-09-2013 v 14:28 PM
Highskór je offline   Profil uživatele Highskór   Find more posts by Highskór   Foto galerie člena Highskór   Click here to Send Highskór a Private Message   Add Highskór to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ferda Mravenčák
Stálý Člen

Karma uživatele Ferda Mravenčák - 67% Pěstitelská

Příspěvek č. 110

mám ještě dotaz hnojíte nebo ne? já to mám v květináčích cca 15-20 litrů a teď sem nezaléval hnojkou protože to bylo pořád vlhký mám to tam lit aj když je ta hlína vlhká?

Mr.Ferda

Old Post 18-09-2013 v 15:53 PM
Ferda Mravenčák je offline   Profil uživatele Ferda Mravenčák   Find more posts by Ferda Mravenčák   Foto galerie člena Ferda Mravenčák   Click here to Send Ferda Mravenčák a Private Message   Add Ferda Mravenčák to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
westpoint
Nový Člen

Příspěvek č. 111

Ja to.hnojim plagronom na kvet a guanom, ale inak to nezalievam skoro.vobec lebo stále prší....ale poradit ti neviem keďže to máš vo vedre, vela vody tiež nieje bohvieco nie?

Old Post 18-09-2013 v 16:41 PM
kovin
Stálý Člen

Karma uživatele kovin - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 112

no nejlepe až když to proschne :-) ale jak nahoře si to zařídíš aby bylo sluníčko to netuším

Old Post 18-09-2013 v 17:44 PM
kovin je offline   Profil uživatele kovin   Find more posts by kovin   Foto galerie člena kovin   Click here to Send kovin a Private Message   Add kovin to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 01:01 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 5 6 7 8 9 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás