Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
v150cm š1m d60cm foto dam ziutra mam jen malej zaber ale neni videt na skrin spise na kitky a ted se to nehodi spis to blisku primo celou skrin ale je good stala mne asi 320,- a mam tam i odvetravani s pachacem
Nazdar lidi
Já stavím krabice trohu jinak v podpisu mám odkaz.
Je to pro lidi co maj na pěstování klid a chtějí levnej a výborně použitelnej box, pokud nejste omezeni výškou je dobrý to udělat dva metry vysoký a podlážku 60cm od země, tudíž to jednoduše omotáte folií z growshopu která má 140cm :-) dolů pod to se krásně vleze zásobník a zvlhčovačky. Stejně ve většině připadů v kupovaných homeboxech musíte dělat nějakej stůl...
Je to v pohodě akorát myslím že to světlo máš trochu mooc v pravo , to já bych je skusil trochu vycentrovat do středu ať na kitišky dopadá stejný světlo jinak seš šikovnej xD
PS: Kouři zdar !
čest..CallMoor
světlo je už dáno kolmo a na středu.. také vyměněno za 400W..ale k té čtyřstovce už to chce lepší odtah nebo hodně dobrý ofuk (honeywell).. ať to roste..
Chtěl jsem se tě zeptat , budu si taky dávat 400W světlo myslím že mi to uchladí jeden větrák o velikosti 20x20 cm do 220V přímo na světlo a jeden na odtah větrák z PC ale je ten většího typu + asi 3-4 normál větráčky od PC nemám tedka love na ufo ani na pachac tagze se ptám díky za odpověd ..
Patreees... nikdy to neuchladíš.. na 400W doporučuju odtah nad 300m/h .. ofuk určitě k tomu.. PCshitka to je tak na hodně slabý ofuk, ale na odtah to fakt není..tak možná na nějakou Nurture hodně studenou lampu.. čest.
Čus groweři.. Chci si začít pěstovat indoor.. Mám sklep v kterém bývá 12 až 14 stupnů.. Chci se zeptat jestli by šlo pěstovat tím způsobem že bych zavěsil lampu ke stropu a neměl žádnou skřín.. Prosím o rady.. Díky všem..
aukro: behem sviceni to bude OK, behem tmy tam bude dost zima
edit: ja mam mistnost, kde je podobna teplota - vyresil jsem to tak, ze jsem si udelal box z polystyrenovych desek a mam v nem takovou malou primotopnou kostku napojenou na termostat a pri teplote pod 17°C mi spina a topi. Polystyren to je schopnej tu teplotu docela slusne podrzet, takze neprotopim mailant. Navic ted behem leta pritahuju teplej vzduch zvenci, takze kostka prakticky nejede.
folii mam, ale byla draha jako svina. Napr. ten polystyren ale muze slouzit jako odrazna plocha - pouzivaji ho treba fotografove k rozptylu svetla - diky bily barve a strukture se tak da pouzit. Samozjeme Alufolie je urcite lepsi, ale jak jsem psal vyse, cena je vysoka. Jinak lze koupit nejakou extrabilou barvu a natrit s ni okolni plochy.
Čau.. Chci se zeptat ohledně skříně kterou sem si udělal ve sklepě.. Jaký důvod je aby skřín byla uzavřena? Že bych nechal skřín otevřenou ohledně vzduchu a teploty.. Díky všem za rady..