Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tohle se zda asi nejlepsi, u komba kdyz se pokazi jedno z merenyho tak je celej merak kaput, tohle neni moc drahy pece taky ok a hodnoty sou porad na ocich, neni treba lizt do kumbalu a srtkat ruku do rezervoaru s rucnim merakem
zdravím lidi potřebuju poradit mam PH metr od hydrogarden, essencial a kdyš sem jednou mněřil tak sem omylem zmačknul kalibraci a ted kdyš ho chci skalibrovad a dam ho do roztoku ph7.01 tak mi to ukáže 10.01 jak to dostat dolu abych ho mohl skalibrovat?? diky za případné odpovědi
doporucuju porovnat s cenama v gshopech treba checker 1 sem mel 5 let a nebyl jedinej problem po 3 letch sem koupil za 600 novou elektrodu a slouzi mi doted.....
na hannu nedam dopustit delaj to nemci a jestli si za 990 koupit adwu made in tajvan nebo o 110 kc levnejsi chceker 1 made in nemci tak je volba myslim jasna i kdyz nic proti adwe a podobnejm kusum znam lidi co s nima meri a sou maximalne spokojeny bude to spis o tom jak se o ty masinky clovek stara.............
Black: tak presne toto jsem mel na mysli! prohledamam thread jestli to nekdo neuverenjnuje ze bych to postnul, kdyz vidim na zacatku temata cenu 5000 od klečky za monitor!!!!!
bezkonkurencni cena, krasny provedeni a pochybuju ze tam bude jenom nemeckej navod ;-) budu si ho kupovat po Novým roce, nema ho uz nekdo? nejake zkusenosti? poznatky?
Ja se na nej chystam brzo. Az ho povesim do stanu, tak dam report. Ale reknu ti rovnou, ze kdybych zacinal s growenim znovu, tak si ho koupim hned. Bo ja jsem si koupil ze zacatku ADWU PH i EC, to me vyslo na 2 litry. PHcko se samozrejme posralo, tak jsem koupil dalsi phcko za 900 kc, tam mi pro zmenu praskla elektroda. Takze ted mam treti ph, ten snad uz neco vydrzi. EC metr vydrzi na veky veku, tam se nema co posrat. Tady k tomu monitoru koupis novou elektrodu za 500 kacek a jedes dal. A mas tam i teplomer, co z je na hydro super. Ne tam furt hrabat a vyndavat ten ponornej teplomer z vody jak vul........
Aloha, koupila jsem si Ph a Ec metr Milwaukee ... pred tydnem jsem ho zkalibrovala. po tydnu jsem to opet zkusila a strcila to do kalibracniho roztoku a celkem sem se podivila, jak se to za ten tyden rozhodilo..napr Ec metr kalibruju na hodnotu 28 a po tydnu bylo 22 a PH metr misto ph7 mel ph 7,4 ... je to normalni takovy vykyvy? Diky
mně adwa nejela ani nová, ale ec je ok. No těď mám Hanna do ruky a snad to bude cajk. Zkuste mrknout v cizině se daj koupit za takový peníze třeba i komba HANNA neb Milwaukee... pokud chcete, tak poradim pm
Původní příspěvek od black No ja vim o jednech jeste lepsich cenach.
PH/EC monitor + teplomer za 2700 kc, nahradni ph sonda 500, to myslim, ze nema chybu: