Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
34. den kvetu.
Dolu to stejne neprosviti. Podstatnych je tak hornich 10 cm. Zbytek je zasobarna zivin v oblastech kam svetlo nedosahne.
Lampy jsou cervene. Vyvazil jsem na fotaku bilou manualne primo pro tuhle barvu svetla a vysledek ma studene barvy.
Prvních 6 fotek jsou malé lístečky malých palic zkroucené do vrtule.
Jakmile se je naučíte vidět, najdete jich na každé fotce několik. Na poslední fotce z těch 6 je vidět i zkroucené listy úplně nahoře u hlavní palice. Kdežto prvních 5 je spíše ze spodních částí, kde je málo světla.
Poslední dvě fotky jsou listy zkroucené dolů. Vytvářející jako by misku dnem vzhůru. Kuřecí noha.
Budu muset projít thready o nemocech a problémech...
A ještě dotaz...
Neví někdo jak to je s flushingem během výměny roztoku?
Napadlo mě, že bych vyčerpal vanu. Napustil tam čistou vodu, tu bych nechal chvíli proudit v systému a pak ji zase zastavil a přidal do ní hnojivo a zase pustil. Účelem by bylo něco jako "vyplavení solí" což je možná v NFT nesmysl a má to význam jen u hlíny. Možná dokonce je to pro kytky zbytečný stres, když se jim najednou prudce změní koncentrace živin kolem kořenů.
ja to tedy proplachoval mezi vymenamy roztoku vzdycky. Nalil sem tam cistou vyphackovanou vodu s enzymama a nechal 24 hodin. Pak sem to nekdy vycerpal a nalil cerstvou s hnojkama nebo normal nalil hnojky do te vody s enzymama. Ptal sem se na to dvoikytroiky a ten mi to takhle doporucil a ja sem vcelku spokojen.
jednoznacne odstrihavat tie najmensie listky a to vsade na palici... ved tie vyhonky zdola ti vobec nemaju svetlo.. horne sichy budu masaker a tie dolne??? nic nemas prehnojene paradne to robis, ale viac zastrihuj neboj sa toho... ta rastlinka ti to potom vrati v kvalite... peace :afroman:
Zase pár maker.
Celkové fotky palic asi až po usušení. Je to samý list, špatně se to fotí.
Sklizeň předpokládám za 9 dní.
Dnes je to 5 dní co dostávají jen vodu a Ripen. Ještě dalších 5 dní a pak už jen 4 dny čistou vodu s upraveným pH.
Ano palicky jsou docela ridke a male. Vynosove na gramy to bude asi nic-moc. SensiStar ma v popisu uvedeno ze je spise o chuti nez mnozstvi. Az sezenu chronica, zkusim grow zamereny na mnozstvi. Krome toho to prerostlo a hnojeni asi neni nejlepsi, protoze kytky jsou krehke. Celkova fotka asi nebude. Jakmile otevru skrin kytky se z ni vyvraceji a nektere se lamou. Stonky jsou sice silne, ale takove vodnate, ze se daji zlomit jako rebarbora. Zatim to nevypada na grow, ktery by zduvodnil, ze ma volba zarivek byla spravna. Ale bylo dost chyb, ktere to mohly zpusobit. Takze se uvidi dalsi sezony.
zdravim co tak nějake detaily fotek jak dlouho si na květu v poslednich foto neuvadiš (zatim prvni thread ktery sem čet cely:-) ) jo vypada to na 49 den tak to maš před sebou dlouhy kus cesty good grow K+
Koukám že ses pustil do nového směru pěstování. Nurturelite + Metrop .
Zatím tedy nic moc výsledky, ale učený z nebe nespadnul nikdy, co já vim.
Nenašel jsem nikde info o větráku. Máš tam tři, ale jaký? Moc zeleně by mohlo ukazovat na špatnou ventilaci. Dále bych více prostřihával a zvětšil bych prostor pěstírny.
Hodně zdaru!
- Catha Edulis neboli Kát. Informace - PM -
↕ - UFO LED 180W kus 800,- - PM -