Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mam dotaz,teda pokud nekdo cte tenhle thread!
U Haze mi zloutnou ty nejvetsi listy a cim dal vic,cet jsem,ze to muze byt nedostatkem dusiku,dal jsem rostlince teda dusik,ale nepomohlo to!
Nejspis to bude uz stari rostliny,pekne zraje a ma az prekvapive kompaktni palicky... dnes dodam foto,mozna i makra,kamaradka psala,ze pokud nebude prset prijde... neco teda vyfotime a pak (znate to)
golgotha: presne ako vravis zltnu ti najvacsie listy, a zacina to odspodu--rastlina starne a zreje, vsetk ov poriadku. Som zvedavy ako ti dozreje Haze vonku....
Dumb § Dumber :Ono to bude tim starnutim,jak pise kavalera!Ale dik!Stejne se podivam!
kavalera :To Haze se nejak zvrtlo,semena byli o Seed Butiq a na sativu jsou az moc kompaktni a pestiky u vrchnich palic ma ruzove,cervene... spodni jsou bile,mozna to bude tim klimatem co tu mame,pres 700m.n.m docela chladno!
Foto:
1-2) Papaya priblizne 14dni kvet
3-4) OB
5,6,7,8) Haze kvet
9-10) No name- docela vzlastne slozeny kvitek
Je to jen paar fotek,jsou to vsechno fotky palicek z vetvicek,vrholove fotky se nepovedly!
Ty makra casem ... az bude lepsi prilezitost!
Na posledni fotce Haze,je videt zloutnouci listy,dela mi to jen tahle rostlinka,nevim,co stim!
jeee, koukam novy fota Ta papaya: ty fialovy vrsky jsou z chladu, nebo je to fialovejici genetika? ale fakt pekny.
OB: jak dlouho uz ti kvete?
Haze: vypada fakt dobre, uz voni predpokladam
ABSURDUS:Ty ses muj nejvernejsi sledovatel! Vazim si toho!
Papaya ma takhle vypadat,proste fialove sisky! Neuveritelna vune z listu a ty palicky tomu taky pridavaji!
OB:Tak jsem se kouknul do predchozich prispevku a v prispevku c. 74 pisu,ze kvete uz ferove,tak tzn,ze kvete skoro mesic!Skoro bych tomu neveril!!!Bohuzel mi spadlo na zem a ma vsechny palicky deformovane!A vrchni palicky se nepovedlo foto!Ale je tak 20cm dlouha,ale slabounka!Ale to by se melo casem zmenit!
Haze:No neda se rict ze voni,je to proste rana do nosu!Kompakni palicky,ne velke,ale nejvic pocukrovane!
kostě:Vazne moc dekuju,vzdycky me potesi jakykoli prispevek !
A Dalsich par fotek,at je na co koukat!Mozna podobne,ale dneska bylo krasne,musel jsem jit holky navstivit!!
Foto:
1) Haze
2) Haze
3) Bocni sisticka OBcka
4) Papaya,krasne tmaavne!
5) Papaya
6)No Name bocni sisa pod vrcholovou!
Asi jsem debil*i,pac nedovedu vyfotit nerozmazane fotky vrsku!
Kyti se porad houpou ve vetriku ...
Dneska se mi vetrem roztrhla kyticka,tak sem ji smontoval dratkem,snad bude v pohode,porad je hroznej vitr!
Kdyby nekdo mel nejakou vychytavku na rozlomenou kyti,sem stim!
Dik.
ahoj golgotha
ked sa rozlomi tak staci iba na mieste kde sa rozlomila zviazat...nejakym silnym povrazom alebo trebarz aj tym drotom.ja som minuly rok zviazal rozlomenu kvetinu takou cervenou paskou a v pohode prezila..tak drzim palce
Tak dneska jsem to byl zkouknout a nic dobryho!Ta rozlomena kyti se rozlomila jeste vic a obe vetve lezi na zemi!Je tu hroznej vitr,ale sviti slunicko!Podeprel jsem je a uvidim,mozna porostou dal nebo uschnou!Zatim to vypada nadejne,ale aby se do te zlomeniny nedostala plisem a z cele kyti by nic nebylo!Potom vsechno nafotim!
1 - 3) Jeden No name,bohuzel prvni 2 fotky jsou jedne palicky!
4-5) Druhy No name
6-9) Treti No name
Tohle budou prvni adepni na sklizeni,pestiky jsou uz z poloviny hnede a potence pryskyrice (krystalku) je docela pekna Bohuzel to neni na fotkach tolik znat,jako kdyz na ne koukate vlasnima ocima !!!
Co myslite?