Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Filtr pro joint
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 5 6 7 8 9 »
Aku dlzku uprednostnujete
0,5-1 cm
1-1,5 cm
1,5-2 cm
2-2,5 cm
2,5-3 cm
3-...
Ukázat Výsledky [Upravit Anketu (pouze moderátoři)]
Autor
Téma 
zabijak
Nový Člen

Karma uživatele zabijak - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 97

nejlepsi je to podle me z tech trhacich blocku, srolujto. ty jsou v klidu. jedou jsem delal filtr z ucebnice, ted je to docela provar, ze mi tam chybi takovej obdelnicek

Old Post 03-12-2004 v 19:02 PM
zabijak je offline   Profil uživatele zabijak   Find more posts by zabijak   Foto galerie člena zabijak   Click here to Send zabijak a Private Message   Add zabijak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kwjetoň
design the future..

Karma uživatele Kwjetoň - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 98

filtry ze sešitu sou podle mně luxusní, hoděj se hlavně když se de na špróňo hned po škole - a jako provar mi to nepříde - mně chybí skoro na všech sešitech víc jak půlka zadních desek a v poho

Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன
BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.

Old Post 04-12-2004 v 18:40 PM
Kwjetoň je offline   Profil uživatele Kwjetoň   Find more posts by Kwjetoň   Foto galerie člena Kwjetoň   Click here to Send Kwjetoň a Private Message   Add Kwjetoň to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
worwan
Nový Člen

Karma uživatele worwan - 0% Pěstitelská

na tonesejde Příspěvek č. 99

:-)

.. já dávám přednost těm kupovanejm z krámu.. nejlepší je utrhnout hned tři a motat velký buky.. ale když nenipo ruce tenhle, dělám je snad ze všeho

**RASTA*PEACE**

Old Post 04-12-2004 v 22:05 PM
worwan je offline   Profil uživatele worwan   Find more posts by worwan   Foto galerie člena worwan   Click here to Send worwan a Private Message   Add worwan to your buddy list     Navštiv homepage uživatele worwan! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lubomír
Nový Člen

Karma uživatele lubomír - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 100

Čau lidi.
Už asi 2 měsíce používám výhradně nový filtry WRAP FILTERS. Dřív jsem kupoval filtry se zeleným listem, ale přijdou mi už vokoukaný.
Tyhle nový filtry se prodávaj v malých krabičkách a nemusím je trhat, protože jsou v krabičkách už jednotlivě. Dole maj malý logo WRAP FILTERS v takovym oválku a tak když si je zaroluju, každej hned vidí, jaký filtry hulim. V krabičce jsou přiložený ještě 2 sběratelský karty, s obrázky trávy nebo i abstraktních fraktálů a ještě k tomu i Djarum karta, kdy za každých 9 karet dostanu u svýho trafikanta jednu krabičku filtrů grátis. Už jsem je jednou dostal.
Jinak filtry se balej úplně v poho, jsou měkký tak akorát, netřepěj se a ani se po zarolování nerozbalujou. Takže hned napoprvý jsou připravený ke spotřebě.
Taky jsem ve stejný trafice zkusil tzv. sety, tj. filtry WRAP FILTERS se zlatejma. A dokonce jsem včera koupil ty samý filtry, připravený pro set, ale bez dlouhejch papírků. Pak si tam mohu přilípnout jaký papírky chci.
Můj trafikant mi včera říkal, že asi za 14 dní bude mít od stejné firmy i perforované filtry po 3ks v knížečkách, něco jako jsou ty s tou trávou, ale s tím rozdílem, že na každém obalu bude jiný obrázek s motivy trávy nebo fraktálů.
V šechny jejich filtry jsou typický tím, že jsou bílý, bez žádnýho obarvenýho svinstva a dole maj vždycky to jejich malý logo.
A hlavně se dobře balej.
Kdo už zkusil, ať dá vědět.
Tak zatím...

Search yourself..

Old Post 27-01-2005 v 09:59 AM
lubomír je offline   Profil uživatele lubomír   Find more posts by lubomír   Foto galerie člena lubomír   Click here to Send lubomír a Private Message   Add lubomír to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vrbic
Stálý Člen

Karma uživatele vrbic - 23% Pěstitelská

Prakticky z čehokoliv Příspěvek č. 101

Kdyz je nejhur tak se da pouzit skoro vsechno, i kdyz neni treba nejlehci udelat filtr z nejakeho materialu, ktere se hned rozbalí.

Old Post 27-01-2005 v 10:48 AM
vrbic je offline   Profil uživatele vrbic   Find more posts by vrbic   Foto galerie člena vrbic   Click here to Send vrbic a Private Message   Add vrbic to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MFT
Stálý Člen

Karma uživatele MFT - 15% Pěstitelská

Příspěvek č. 102

ja si vystacim skoro s kazdym mekcim papirem.naposledy jsem delal filtry ze zbylych listku na muj maturitni ples:-)...maji skvelej papir!

1/2 O V E R c r e w
hear the colours see the noises
http://www.pulover.com

Old Post 27-01-2005 v 19:08 PM
MFT je offline   Profil uživatele MFT   Find more posts by MFT   Foto galerie člena MFT   Click here to Send MFT a Private Message   Add MFT to your buddy list     Navštiv homepage uživatele MFT! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dubinek
Stálý Člen

Karma uživatele Dubinek - 86% PěstitelskáKarma uživatele Dubinek - 86% PěstitelskáKarma uživatele Dubinek - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 103

Já používám jako filtr foto čtvrtky, který se dávaj do kopírek ( taky se na to dobře dělaj výkresy ) Kupovaný filtry vlastně nepoužívám, nekupuju...

Kdyz mas v bote kaminek, vytahne ho Dubinek
powerplant pod 70w sklizeno
Dubínkových 70w Sklizeno

Old Post 21-06-2005 v 14:48 PM
Dubinek je offline   Profil uživatele Dubinek   Find more posts by Dubinek   Foto galerie člena Dubinek   Click here to Send Dubinek a Private Message   Add Dubinek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wendy
Stálý Člen

Karma uživatele wendy - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 104

když je nouze, každej trochu tvrdší kus papíru se hodí, velká nouze=potisk nepotisk(z cíg,z obalu papírků), no ale když sou love, je fakt praktický koupit si filtry v trafice, a ty zelený lístečky sou hezký
všeobecně nejzdravější filtr je z nepotištěnýho pokud možno savýho papíru (myslim jako že čtvrtka je lepší než filtry z cigár) no a vžádným případě ne filtry od cigár!opravdu to zachytává moc THC, mam to vyzkoušený (když balit do dutinek, tak tam radši vložte velkej filtr z papíru místo toho co tam je)

Old Post 11-10-2005 v 23:44 PM
wendy je offline   Profil uživatele wendy   Find more posts by wendy   Foto galerie člena wendy   Click here to Send wendy a Private Message   Add wendy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ježíš
Stálý Člen

Karma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 105

nevim proc to tady tak resite, hlavne kdyz je dobrej matros a pohoda ty kupovany bezny pakliky filtru sou good, a kdyz je nemam tak cokoliv co je po ruce-v hospe nejcasteji krabka. Pamatuju si driv to byly desny hadky s kamosema kdo urve svou cast novy krabicky, pac nas sralo mit permanentne kapsu vysypanou tabakem. Ale nakonec to bylo jedno pac pri spotrebe 6-9 jointu za vecer mel krabku rozervanou kazdej

Old Post 12-10-2005 v 08:04 AM
Ježíš je offline   Profil uživatele Ježíš   Find more posts by Ježíš   Foto galerie člena Ježíš   Click here to Send Ježíš a Private Message   Add Ježíš to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pildo
Stálý Člen

Karma uživatele pildo - 85% PěstitelskáKarma uživatele pildo - 85% PěstitelskáKarma uživatele pildo - 85% PěstitelskáKarma uživatele pildo - 85% Pěstitelská

filtre na brka - ake najradsej pouzivate Příspěvek č. 106

Rad by som vedel, ake filtre pouzivate. Mate rady dlhsie alebo kratsie filtre? Hrube alebo tensie? ja osobne uprednostnujem dlhsie a siroke tak 4-5mm robene na eSicko (zaciatok filtra je v tvare S).

city growing 05
bezpecne posielanie klonov

Old Post 24-02-2007 v 12:28 PM
pildo je offline   Profil uživatele pildo   Find more posts by pildo   Foto galerie člena pildo   Click here to Send pildo a Private Message   Add pildo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 107

většinou používam tak 2.5-3 cm dlouhý, nejlepší jsou ze čtvrtky a dělam je akorát široký (tj. o něco míň než cígo)

Old Post 24-02-2007 v 12:41 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 108

matoha: takže patent na kartónový filtry? dost dobře nechápu tvuj příspěvek

Old Post 24-02-2007 v 13:05 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pildo
Stálý Člen

Karma uživatele pildo - 85% PěstitelskáKarma uživatele pildo - 85% PěstitelskáKarma uživatele pildo - 85% PěstitelskáKarma uživatele pildo - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 109

2 Ramon_Dexter: mame podobny vkus na filtre

city growing 05
bezpecne posielanie klonov

Old Post 24-02-2007 v 13:08 PM
pildo je offline   Profil uživatele pildo   Find more posts by pildo   Foto galerie člena pildo   Click here to Send pildo a Private Message   Add pildo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
brambora
Stálý Člen

Karma uživatele brambora - 95% PěstitelskáKarma uživatele brambora - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 110

no ja vetsinou pouzivam z krabicky od cigar sou tam vzdycky 4 filtry

4x Love Potion #1, 70w, sklizeno

Bramborova BÍLÁ Rodina

Old Post 24-02-2007 v 13:19 PM
brambora je offline   Profil uživatele brambora   Find more posts by brambora   Foto galerie člena brambora   Click here to Send brambora a Private Message   Add brambora to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr. Knorr
Stálý Člen

Karma uživatele Mr. Knorr - 94% PěstitelskáKarma uživatele Mr. Knorr - 94% PěstitelskáKarma uživatele Mr. Knorr - 94% PěstitelskáKarma uživatele Mr. Knorr - 94% PěstitelskáKarma uživatele Mr. Knorr - 94% PěstitelskáKarma uživatele Mr. Knorr - 94% PěstitelskáKarma uživatele Mr. Knorr - 94% PěstitelskáKarma uživatele Mr. Knorr - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 111

obyc kancelarsky papir, asi 4 cm X 10 cm, prvnich asi 5mm ohnout, druhych asi 5mm ohnout, tretich asi 5mm ohnout aby vzniklo dvojite vecko, kolem tohoto W obalime zbytek materialu, vysledkem je pevna trubicka ktera ma uprostred dostatek prostoru, aby hulic nemusel vynakladat velke usili pri sani koure z jointu

Patent by Mr. Knorr a 999 milionu ostatnich hulicu

EDIT: este sem si vzpomel, ze nesnasim brka s malejma filtrama, treba ty z krabky od cigar... konec brka pali, skrabe a neda se hulit, kdyz sou brka s dlouhym filtrem, tak se kour dostatecne chladi, a konec brka se da vytahnout, zatocit a dohulit do uplneho konce. Nic nezbyde...

Naposledy upravil Mr. Knorr 24-02-2007 v 13:56 PM

Old Post 24-02-2007 v 13:50 PM
Mr. Knorr je offline   Profil uživatele Mr. Knorr   Find more posts by Mr. Knorr   Foto galerie člena Mr. Knorr   Click here to Send Mr. Knorr a Private Message   Add Mr. Knorr to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dokktor
Stálý Člen

Karma uživatele dokktor - 66% Pěstitelská

Příspěvek č. 112

samozřejmě nejlepčí sou filtry z takové té příklopky krabičky od cigár, optimální tvrdost, délka se dá regulovat utržením a dobře se rulujou. já osobně dělám filtry do M a tak dvakrát to omotnu dokola ať to drží

Old Post 24-02-2007 v 14:38 PM
dokktor je offline   Profil uživatele dokktor   Find more posts by dokktor   Foto galerie člena dokktor   Click here to Send dokktor a Private Message   Add dokktor to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 03:48 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 5 6 7 8 9 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
26-09-2004 - ! Blocek filtru do jointu ! - 18 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás