Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No je to tezke ale 2x3x okouknes a je to ;-) taky jsem malem jednou zboril celou garaz:-) bouchlo mi to mam popale ne ruce na drzce jizvy.Ale casem na to prides.Skus delat s apsintem.......
Původní příspěvek od Bay ahoj lidi. chtel bych se zeptat co si myslite o http://www.hypermotoshop.cz/growshop/ice-o-lator-pytel
bylo by to dobry? a za ty penize? :-) a ma nejakej vyznam ten posledni pytel co ma 20 micronů???
Nejlevnejsi a neefektivnejsi z toho co dum da bych rekl ze je nejlepsi nadrtit nechat namrazit v mrazaku ci ted venku v ZIP pytliku ten se jen tak neroztrhne nechame namrazit dle libosti(aspon hodinu) cim dyl tim lip a pak uz jen pootevreme pytlik uchopime a mlatime mlatime mlatime ve svisle poloze dokud vespod nebude skuff od vrchu odebereme ciste listy zbytky palicek aby jsme se dostali az ke skuffu a nemuseli jeste preklepavat celej pytel drte celej spodek s krystalem nasypeme do 0,5l sklenice pokud je vic materialu tak na vickrat pres hrdlo sklenice obtocime 2x silonovou ponozku muzeme i 3x ale to je na dlouho a klepeme na rovnou plochu z ktery to pak seskrabnem nasypem vysledek do malyho zip pytlicku a hmoucame v ruce pokud mate dobry palo a zbytky znej ktery sou obsypany tak soudrznost materialu pri sobe je zarucena tudiz zadny valeni troubovani ve vrouci vode povarit proste zbytecnost sice z toho nebude plastik ale i had se z toho da udelat ale jako primichavadlo do brka pokud mame slabsi model tak budeme jiste mile prekvapeni no nic mam doklepano paradni barvu to ma tak to jdu vyzkouset
setup: 50g listku od palicek a nakejch zmetku co nechci kourit a po 3ti min dyl me to nebavilo a vysledek pres g jeste bych podotkl ze z teto varky vyklepavam jiz asi po 5. takze ztraty jsou ale furt tam neco je pak se k tomu neco prida takze nevyhazovat
používám již delší dobu už pytle ice-o-lator, stále je po použití čistím ale za delší dobu už je to prd platný a chtělo by to větší proces na čištění. Zjistil jsem, že lékařský líh na to funguje, tím bych se chtěl zeptat jaký druh je k tomu nejlepší ?
A ještě, hašiš bych řekl, že je čistý ale zdá se mi, že je nazelenalý od vody atd... Čím nebo jak bych mohl pročistit materiál aby to bylo krásně hnědé... ?
Na icmagu som cital ze z dlhodobeho hladiska nieje najlepsi napad cistit pytle alkoholom. Da sa to vycistit uplne jednoducho, staci olej, jemne vydrhnut a nasledne na to jar...budu ako nove
Natrefil jsem na parádní návod pro výrobu Jelly Hashe. Je poměrně dlouhý (suchou / ledovou extrakcí počínaje, přes extrakci BHO a výrobou jelly konče), takže sem dám pouze odkaz: jelly hash