Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jo a ještě tuhle jsem někde čet že test na sliny nebo moč je u soudu neprokázatelný, jsou pouze orientační. Takže dokud vás policajti neodvezou na krev tak je to v poho.. (neověřená informace!!)
Takže když se člověku podaří zdrhnout než ho dotáhnou na krev, tak by to dopadlo možná jako maření výkonu, protože by neměli důkaz. Jde o to, jestli by to ovšem nebylo jak u alkoholu když odmítneš, pak ti to hned přišijou.
Jedna zkušenost s alkoholem. Otec jednou policajtům utek. Když ho přivezli na krev tak jim v nemocnici pláchnul. Předtím jim odmítl dejchnout a zapřel doklady. Auto zůstalo na místě zamčený - ráno jsem pro ně jel. Přes SPZ na něj samozřejmě přišli a pozvali si ho k vysvětlení. Tam zapíral, že neřídil, že nechal klíčky v autě a že neví kdo z rodiny nebo někdo jinej s ním jezdil. Tak to sepsali a na příště si pozvali i policajty, kteří ho vezli na tu krev. Jeden nevěděl jestli to je on, bylo to tak po půl roce a druhej tvrdil, že to je určitě on. Otec nepovolil a s tvrzením proti tvrzení nikdo moc nenadělá, takže dostal pouze pokutu, protože jako vlastník vozidla by měl vědět kdo vozidlo užívá. Trošku náhoda, že jeden policajt nedokázal říct jestli je to on nebo ne, ale za pokus to stojí. Zpětně Vám už žádnou krev nikdo nevezme.
Praxere, psals ve Zkušenostech, že účinek Jahudkovo masti byl jak zrušení bolesti vykloubeného kolene, tak "slušný in high"; chci se zeptat, co soudíš (jestli má někdo nějaké poznatky či zkušenosti, tak co soudíte všichni) o použití podobně silné masti (např.) a policejním potním testu? A následujícím odběru krve a moči? A pokud ta mast nemá takové ("zhulující") účinky, měl se nemocný uživatel obávat řídit vozidlo?
Já na tohle odpovědět neumím (nejsem řidič a nikdy jsem "zhulující" mast nevyzkoušela), takže prosím o radu - snad jsem to napsala srozumitelně.
Jedubabka:
ano, te masti jsem tenkrat pouzil vetsi nez obvykle mnozstvi, a opravdu mnela znacne vedlejsi (prijemne ) ucinky. Myslim ze kdyz doslo k intoxikaci, tak by testy vysly pozitivni. Ale tezko usoudit, da se to jenom dohadovat. Mohlo to na mne mit takovy ucinek i kvuli tomu, ze jsem pravidelny uzivatel, a nakou hladinku v sobe mam stale.
chtelo by to vyzkouset. Nekdo kdo nehuli a pravidelne uziva mast by vyzkousel testy z moci a ze slin. cely experiment by vysel do dvou stovek a mohlo by to byt zajimave.
Test vetsinou dostane ridic, jen kdyz je policii divny, podezrely.
Dokud nekdo (pokud mozno vice lidi) neoveri jak to je, bral bych to tak ze pri aplikaci masti na vetsi plochy bych byl opatrny, co se tyka testu. U oderek a podobne to asi nebude mit vliv.
Zkusim se jeste optat lidi co by mohli vedet vice...
Promin ze jsem nereagoval drive, ale tohle tema nevim proc uz nemam objednane. Napravim to
kdyz sem musel ja do kacka kuli takovy mensi aferce kdy sem byl chycen v dobe prace tak sem to ochcavall tak ze sem smichal moc s vodou a naslo to tam skoro nic a ten zbytek co tam byl tak mi rekli ze to bylo naposled tak pred 2 mesicema pritom sem speka dal den pred testama mazec skuste to lidicky nazdar....
ahoj, chtel bych se zeptat, ceka me vstupni prohlidka do zamestnani u zavodniho lekare, mam s sebou prinest moc, THC davam priblizne tak jednou za tyden, ale presto mam obavy, protoze mi o tohle misto skutecne jde, byl bych rad, pokud byste mi mohli napsat vas nazor, jestli to budou na ty drogy testovat taky, uz jsem zvazoval, ze bych o moc poprosil bratra, ikdyz bych radeji pouzil svoji, bratr je o 7 let mladsi, ale to asi neni podstatne, za reakce predem dekuji...
davidumb:No nevim jesi na to budou dělat testy přece to jenom něco stojí.Tak skus ředit moč nebo tam dej moč někoho jinýho....Víc nevim možná ještě skus jist hodně citrusů ale to není zaručený...
mám kámošku na mikrobiologii, která má i zkušenosti z léčeben.... pokud chcete znemožnit testy, stačí do vzorku moči vpravit nepatrné množství saponátu. takže imho stačí si namočit prst v jaru a trochu si ho do zkumavky pochcat. Ikdyby u toho bylo deset primářů, tak tohle neuviděj.
Né že by ten test vyhodnotili negativně, ale prostě ho nedokážou vyhodnotit
Být za debila je opravdu náročné, konkurence je vysoká.
no uvidime, zitra uz me to ceka, jako obvykle jsem si ani o vikendu neodpustil koketovani s temito v rozboru nezadoucimi latkami, ted hodne piji vody a tekutin, ty citrusy se mi pojidat moc nechce teda...