Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od soulQuake pro nektere lidicky: kdyby ste se radsi stavili za prarodicema nebo precetli najekou knizku ... dete uz nekam s tema vasema snahama najit cokoliv, z ceho by ste mohli bejt sjety
a tohle berte jako posleství
Jsi uplně OT tady se neřeší z čeho všeho být sjetý, tady se řeší náhražky za určitej materiál ve smyslu smart drugs, ne "zhulí mě pepř" nebo nějaký takový blábol
"Mít rád lidi a milovat lidi, to je celé tajemství a snad jediný recept na štěstí. "
No nevím jak vi ale na www.herbalhighs.com je toho dost. Uš sem si objednával pilulky Druids Fantasy, Strawberry Fields a řeknu vám že je to super a opravdu to funguje. Asi 5h jsem byl high. A koks tam maj taky akorát bohužel pořád vyprodanej. Tento měsíc maj všechno za 150. A maj tam něco podobnýho jak todle SKUNK, a každej si to tam chválí...
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
kto nevyskusal nemoze na to povedat nic negativne... skusal som aj ine veci z toho shopu a funguju na 100% len su cenovo drahsie nez normalne drogy tak to nema vyznam ale tento Spice Gold je conovo dostupny a stoji za vyskusanie.Kazdopadne lepsie nez dat 30E za salviu.
stav trva asi 4 hodiny taky stoned high.kto ma skusenosti aj s inymi smart drugs napiste,budem rad...
myslim, ze to spojeni nebylo uplne moudre. Lefal Buds, je podvod.
To druhe, neni tak uplne podvod. Je to proste smes ruznych bylinek, ktere jsou samy o sobe vice ci mene psychoaktivni. Podle toho co o nich vim, a ze jsem jich oddelene zkusil hodne, tak by to mnelo mit slibovane ucinky.
Ale gajna to rozhodne nenji
praxer: jo, tohle jsme si kdysi koupili v holandu, nevěděla jsem, že to prodávaj už i u nás. nicméně je to akorát pěknej kekel po chuťový stránce, jinak to s houbičkama nemá absolutně nic společnýho
a krom toho viz. složení: sušené listí malin a maté, sušené žampiony
"Svět jde do pýče, to je jasné, chce to změnu, to je jasné. Dáme brko? Jasné. " Mishelou
"Až se svět ohlédne za 20. stoletím, bude plakat. Ne proto, že bylo zaplaveno krutostí, ale proto, že dobří lidé mlčeli. "Martin Luther King
"Brko na beka je požitkářský přežitek, který je třeba vymítit!" Mishelou
"We will survive, everyone else will suffer." Putin
no tak to je zajímavé..ale bude v tom nějaký fígl..napadl mě třeba takový, že píšou, že je to legální a někde třeba v průběhu objednávky bude, že si máš zkontrolovat legislativu ve tvé zemi..