Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od .l. Mel bych navrh na jednoho adepta na MODa a to Reggaemanista myslim ze spojovani threadu a presovani uz napsanych veci by mu slo dela to i ted akorat mu vylozene chybi pravomoci... Myslim to naprosto vazne!!!!! snad me za to nikdo nezdrbe ani ty kdyztak pm a hned to smaznu
EE...
citace:
Původní příspěvek od vaaanha Ale prosimtě, stejně jenom sbírá káčka
Když vidím duplicitní thread a mám už přečtené všechny objednané témata , tak nevím proč bych to nemohl najít , když nic nového v objednaných tématech nemám...
No uz jsem tady celkem dlouho a az ted jsem jen tak ze zajimavosti mrknul do fora oznameni a nasel jsem tento thread a vubec jsem necekal,ze tu objevim neco takovyho...Kdyz jsem cetl ty prispevky od ostatnich uzivatelu groweru,tak se mi zvedal zaludek.Nevim,proc si vsichni tak stezujete.Idioti jsou na vsech forech,nejen na groweru a jeste nikomu se nepodarilo to udelat tak,aby tam nebyli.Je to proste soucast vsech for na netu a asi nikdo s tim nic nezmuze.Je jen na modech,aby to tu promazavali.A Carlos udelal to nejlepsi co mohl:zvysil pocet modu.Ja nevim,co se vam vsem porad nelibi.Vzdyt kdyby tu nebyl Grower,tak by se vetsina z nas nenaucila tak rychle pestovat.Vzdyt Carlos nam vsem dohromady usetril "miliony" korun.Meli bysme mu byt vdecni a ne se tady jeste navzajem pomlouvat a snizovat vyznam tohoto webu.Je jasny,ze se v Ceske i Slovenske republice zvyuje pocet groweru a hulicu a tim padem se zvysuje i pocet idiotu,kteri sem chodi,ale to neznamena,ze se snizuje i kvalita Groweru.Je jen na modech,aby posoudili co sem patri a co ne a promazali to tady.Takze timto diky Carlosi a myslim si,ze vis co delat a ze to delas podle svyho nejlepsiho vedomi a svedomi Groweru zdar
kurdt: debilie navstevnilu fora nezabranis, ale kdyz ji objevis, tak je zapotrebi ji ucinne odstranit. Kdyz si zaspominam na grower z doby kdy jsem ani nebyl registrovan, tak ted je to bohuzel odpad. A pricina je jedina.. LENOST (nemam na mysli mody ale uzivatele kteri neumi nebo spise nechteji hledat)
.... jde Karkulka po lese, vyhuli se jak prase ..... vejde do domecku, koukne do zrcadla a pravi: babicko proc mas tak velke oci?
"Dlubem si raz v uchu dlubem, PUK a naraz ticho."
to all: neni k čemu EXO jinak díky fšem, jestli buddete chtít podpis stavte se v Táboře :d
lINDOOR intergalactic M@ZAR by Matrixx ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
HYPERMASS MATRIXX GROWSYSTEM 1,025 g/Watt ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
010001010001110001101 SYSTEM by M@trixX ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
Kucí já jsem z jižní moravy (only joke...... MODem s mými zkušenostmi to asi ne-é Ale chtěl bych se vyjádřit k tomu tématu, který se zde řešil na začátku. Vzhledem k tomu, že se stal Grower jistou populární záležitosti, mě stále udivuje najivita některých členů, kteří vzdychají po tom, jaké to zde bylo. Dobrá nálada, žádná přtvářka, kamarádskost apod. se podle mě těžce udržují v komunitě, která čítá přes 20 000 lidí. Ovšem není to nemožné. Vždy si budu vážit lidí, kteří podle mě neztrácí hlavu, a mají svou důstojnost, že se nesníží k věcem, které jsou pod jejich úroveň, kteří dokáží pochopit a poradit. Ti jsou podle mě "dobrými" Growery. Ostatně kdo jsem já abych rozeznával dobrého od zlého Taková odpolední smršť myšlenek v opojení