Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Oznámení » Grower Team rozšiřuje své řady
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 5 6 7 8 9 »
Autor
Téma 
Reggaemanista
Stálý Člen

Karma uživatele Reggaemanista - 71% PěstitelskáKarma uživatele Reggaemanista - 71% PěstitelskáKarma uživatele Reggaemanista - 71% Pěstitelská

Pohodička Příspěvek č. 97

citace:
Původní příspěvek od .l.
Mel bych navrh na jednoho adepta na MODa a to Reggaemanista myslim ze spojovani threadu a presovani uz napsanych veci by mu slo dela to i ted akorat mu vylozene chybi pravomoci... Myslim to naprosto vazne!!!!! snad me za to nikdo nezdrbe ani ty kdyztak pm a hned to smaznu

EE...

citace:
Původní příspěvek od vaaanha
Ale prosimtě, stejně jenom sbírá káčka

Když vidím duplicitní thread a mám už přečtené všechny objednané témata , tak nevím proč bych to nemohl najít , když nic nového v objednaných tématech nemám...

Old Post 11-12-2006 v 14:11 PM
Reggaemanista je offline   Profil uživatele Reggaemanista   Find more posts by Reggaemanista   Foto galerie člena Reggaemanista   Click here to Send Reggaemanista a Private Message   Add Reggaemanista to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kurdt
Stálý Člen

Karma uživatele kurdt - 7% Pěstitelská

Příspěvek č. 98

No uz jsem tady celkem dlouho a az ted jsem jen tak ze zajimavosti mrknul do fora oznameni a nasel jsem tento thread a vubec jsem necekal,ze tu objevim neco takovyho...Kdyz jsem cetl ty prispevky od ostatnich uzivatelu groweru,tak se mi zvedal zaludek.Nevim,proc si vsichni tak stezujete.Idioti jsou na vsech forech,nejen na groweru a jeste nikomu se nepodarilo to udelat tak,aby tam nebyli.Je to proste soucast vsech for na netu a asi nikdo s tim nic nezmuze.Je jen na modech,aby to tu promazavali.A Carlos udelal to nejlepsi co mohl:zvysil pocet modu.Ja nevim,co se vam vsem porad nelibi.Vzdyt kdyby tu nebyl Grower,tak by se vetsina z nas nenaucila tak rychle pestovat.Vzdyt Carlos nam vsem dohromady usetril "miliony" korun.Meli bysme mu byt vdecni a ne se tady jeste navzajem pomlouvat a snizovat vyznam tohoto webu.Je jasny,ze se v Ceske i Slovenske republice zvyuje pocet groweru a hulicu a tim padem se zvysuje i pocet idiotu,kteri sem chodi,ale to neznamena,ze se snizuje i kvalita Groweru.Je jen na modech,aby posoudili co sem patri a co ne a promazali to tady.Takze timto diky Carlosi a myslim si,ze vis co delat a ze to delas podle svyho nejlepsiho vedomi a svedomi Groweru zdar

Old Post 21-12-2006 v 22:32 PM
kurdt je offline   Profil uživatele kurdt   Find more posts by kurdt   Foto galerie člena kurdt   Click here to Send kurdt a Private Message   Add kurdt to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bigfoot
Stálý Člen

Karma uživatele bigfoot - 83% PěstitelskáKarma uživatele bigfoot - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 99

kurdt: debilie navstevnilu fora nezabranis, ale kdyz ji objevis, tak je zapotrebi ji ucinne odstranit. Kdyz si zaspominam na grower z doby kdy jsem ani nebyl registrovan, tak ted je to bohuzel odpad. A pricina je jedina.. LENOST (nemam na mysli mody ale uzivatele kteri neumi nebo spise nechteji hledat)

Jak posilat penize do seedbanky.
OUT 2007 OUT 2006 OUT 2005 OUT 2004
NEJDRIV HLEDAT, PAK SE PTAT A NECO ZAKLADAT

.... jde Karkulka po lese, vyhuli se jak prase ..... vejde do domecku, koukne do zrcadla a pravi: babicko proc mas tak velke oci?
"Dlubem si raz v uchu dlubem, PUK a naraz ticho."

Old Post 18-02-2007 v 22:32 PM
bigfoot je offline   Profil uživatele bigfoot   Find more posts by bigfoot   Foto galerie člena bigfoot   Click here to Send bigfoot a Private Message   Add bigfoot to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 100

gratuluju k novýmu Matrixxx módu (a vomlouvám se jesli sem zabržděnej )

nejni nad to mít v týmu vyhazovače

good luck

Old Post 11-10-2007 v 12:51 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
EXODUS
Grower Team

Karma uživatele EXODUS - 87% Pěstitelská

Team Member: MOD

Příspěvek č. 101

Blahopřeji Matrixx

Our Country 07/Monstrous Cannabis Outdoor 08/HTC Bio Outdoor Project 09
"Cannabis Utilisation Project"
Galerie Outdoor Odrůd/Mandala Seeds Gallery
Sweet Seeds Grow

www.karmagenetics.com - www.ogas.ca - www.seedshare.net - www.icmag.com

Naposledy upravil EXODUS 11-10-2007 v 19:35 PM

Old Post 11-10-2007 v 19:29 PM
EXODUS je offline   Profil uživatele EXODUS   Find more posts by EXODUS   Foto galerie člena EXODUS   Click here to Send EXODUS a Private Message   Add EXODUS to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Matrixx
Hype®masS Sy$tem

Příspěvek č. 102

to all: neni k čemu EXO jinak díky fšem, jestli buddete chtít podpis stavte se v Táboře :d

lINDOOR intergalactic M@ZAR by Matrixx ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
HYPERMASS MATRIXX GROWSYSTEM 1,025 g/Watt ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
010001010001110001101 SYSTEM by M@trixX ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE

motto: Když to neklouže, naplivu si.

Old Post 11-10-2007 v 20:23 PM
Matrixx je offline   Profil uživatele Matrixx   Find more posts by Matrixx   Foto galerie člena Matrixx   Click here to Send Matrixx a Private Message   Add Matrixx to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Matrixx! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sancha
Stálý Člen

Karma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% Pěstitelská

Příspěvek č. 103

ááá karmohonič postupuje? no tak si to uži teda

eat meat, do drugs

aktuálně: "out" 2007 *** sklizeno zhuleno: 1st in

http://www.youtube.com/watch?v=p​Sm7BcQHWXk
http://www.youtube.com/watch?v=A​xur5W83znw
to jsou moji lidé

Old Post 15-10-2007 v 12:57 PM
sancha je offline   Profil uživatele sancha   Find more posts by sancha   Foto galerie člena sancha   Click here to Send sancha a Private Message   Add sancha to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Divoženka
Stálý Člen

Karma uživatele Divoženka - 27% Pěstitelská

Příspěvek č. 104

sancho.a ty nejses honicka.kotě? hehehe. rejp

Old Post 15-10-2007 v 22:00 PM
Divoženka je offline   Profil uživatele Divoženka   Find more posts by Divoženka   Foto galerie člena Divoženka   Click here to Send Divoženka a Private Message   Add Divoženka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 105

R.I.P. Mad Head

...přeju příjemnej vodpočinek

Old Post 14-11-2007 v 09:33 AM
Host
Host

Příspěvek č. 106

Hlava se smazal jo? Paranoia? WTF? Mno jo, nic není věčné...

EDIT - aha, už neni modem, tak to jo...

Zkoušel sem svůj příspěvek smazat, ale nejde to? Warum?

Naposledy upravil 14-11-2007 v 17:31 PM

Old Post 14-11-2007 v 09:46 AM
Host
Host

Příspěvek č. 107

Kvůli tomu, že jseš v sekci Oznámení.

Old Post 15-11-2007 v 00:05 AM
Eloren
Stálý Člen

Karma uživatele Eloren - 65% PěstitelskáKarma uživatele Eloren - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 108

Kucí já jsem z jižní moravy (only joke...... MODem s mými zkušenostmi to asi ne-é Ale chtěl bych se vyjádřit k tomu tématu, který se zde řešil na začátku. Vzhledem k tomu, že se stal Grower jistou populární záležitosti, mě stále udivuje najivita některých členů, kteří vzdychají po tom, jaké to zde bylo. Dobrá nálada, žádná přtvářka, kamarádskost apod. se podle mě těžce udržují v komunitě, která čítá přes 20 000 lidí. Ovšem není to nemožné. Vždy si budu vážit lidí, kteří podle mě neztrácí hlavu, a mají svou důstojnost, že se nesníží k věcem, které jsou pod jejich úroveň, kteří dokáží pochopit a poradit. Ti jsou podle mě "dobrými" Growery. Ostatně kdo jsem já abych rozeznával dobrého od zlého Taková odpolední smršť myšlenek v opojení

2007-Outdoor-ukradeno

Old Post 29-12-2007 v 16:26 PM
Eloren je offline   Profil uživatele Eloren   Find more posts by Eloren   Foto galerie člena Eloren   Click here to Send Eloren a Private Message   Add Eloren to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PsYcHo84
Stálý Člen

Karma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 109

Vitam noveho moda Radvančana

p s y c h o 8 4

Old Post 18-05-2008 v 12:35 PM
PsYcHo84 je offline   Profil uživatele PsYcHo84   Find more posts by PsYcHo84   Foto galerie člena PsYcHo84   Click here to Send PsYcHo84 a Private Message   Add PsYcHo84 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 110

Díky

Old Post 18-05-2008 v 13:04 PM
Host
Host

Příspěvek č. 111

R.I.P. TIME

Old Post 21-05-2008 v 11:50 AM
Host
Host

Příspěvek č. 112

čus Disaster... muhehe

Old Post 29-07-2008 v 09:33 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 22:26 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 5 6 7 8 9 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás