Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
s matkou jsem se normalne bavil o trave, pak se me zeptala, jestli jsem to zkousel, jsem rek jo. uz predtim rikala o trave tolerantni reci, tak jsem ji o tom rek, a pak se ji zeptal, jestli to nechce zkusit, a ona ze jo! tak jsem ji dal jointa, ale zatim si ho schovala do skrinky, ze az bude prilezitost. otecn to taky chce hulit, a pestovat me dovoli, jenom pokud se nenecham zavrit, ze. jini kamosi to maj s rodicama o hodne horsi...
The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash
Moje prvni kytky sem vypestovala na popud moji mamky..miluje kytky a jdnou prisla,ze nekde cetla,ze se to da pestovat doma,tak at prej sezenu seminka a ze chce videt jak to roste..??Mati se o ty kytky starala lip nez o me....uroda paradni a mamka z ni mela vlikou radost...jednu celou kytku si nechala pro sebe a asi ji i zhulila,vim ja ?? Ale hasis je prej lepsi,nema po nem v hube jak v polepsovne..mi jednou rekla.....takze mati v poho a to dost a otec ?? Nevim! At si mysli co chce.. Svagr vobcas dovezl nakej model na oskouseni a vobcas si dal i semnou...Zbytek rodiny asi tusi,ale je jim to jedno....je to preci muj zivot a ja si s nim muzu delt co chci,ne ??
to Dino:
Říkám to furt a řeknu to znova, nejdůležitější je OSVĚTA! Jak chceš, aby rodiče byli ke ganje tolerantní, když je necháš žít v nevědomosti, kterou čerpají z nějakých bludných informačních toků. Pokud otec pije alkohol, tak je to nejlepší čeho se můžeš pro začátek chytit . Dej mu přečíst nějaký statistiky a pak zlehka pokračuj dál.
Teď mě napadá jak by ti poradil kámoš :"Chytni fotra za držku a řekni-hele, fotr, naval prachy na semena, květináče a hlínu a o úrodu se pak šábnem. Nehulíš? Neva, alespoň zbyde víc pro mě." No, to jen tak pro zasmání .
to Drinker Hulič:
Tak matku teda obdivuju, já kdybych si schoval brko někam do skřínky na pozdějš, tak to pozdějš nastane nejpozději ten samej večer .
to flunatko:
Když už sem píšu, tak tě mezi námi vítám a pozdravuj maminku, starostí o naše kytičky se té mojí dost podobá . Mimochodem za toho hezkýho slona v mazlíčkách máš ode mě karmu .
P.S. Koukám, že než jsem to dosmolil, tak to blue raven napsal za mě. Tak je to správně .
Takze co se tyce rodiny (nejen nejblizsi rodina ale i pribuzenstvo) pohoda - bud si treba taky jednou dvakrat za rok zakourej nebo nekourej a nevadi jim to. A babicka ta je taky v pohode a navic protoze je uz stara a ma nekdy problemy s nespavosti a po tech sajrajtech od doktoru ji nebylo dobre tak ted kdyz nemuze spat tak si da travu (ne nekouri ale pije ji) a je s tim strasne spokojena protoze ji po trave neni spatne.
Co se tyce mladech z rodiny tak s tema kdyz se sejdem tak si zahulime a popijem a sme radi ze sme spolu.
Proste vetsina lidi kolem me je uplne v pohode a fsichni to vedej.
Huleni zde slo opacnou cestnou nez cigarety a alkohol - mladsi generace to dala ty starsi.
Pohůdka. Rodinka mě plně podporuje v legalizačním nadšení a bere věc s nadhledem. U nás převládá dost liberální atmosféra, často se o těhle věcech s našima (ale i s prarodičema) bavíme. Docela legrace byla kdysi s moravskou babičkou z tátovy strany. Je to neuvěřitelně vitální osůbka, která neustále dbá na zdravý životní styl členů rodiny. O to větší bylo překvapení, když onehdá na adresu bratránků, kteří si ve skleníku pěstovali asi třímetrový strom konopí, prohlásila, že je to úplně v pořádku a ještě se o celé záležitosti byla schopná bavit, jako kdyby mluvila o štamprli slivovice
No, bohužel (nebo bohudík?) to naši už vědí - zjistili to jednoduchým způsobem (díky mý blbosti): Bydlím sám, k našim chodím tak nějak o víkendech na obědy. Jednouch jsem tam přišel, tak nějak po páteční pářce - tedy oči jak králíček Azurit, v hlavě hukot (asi většina ví o čem mluvím), najed se stáhnul kalhoty, přehodil přes křeslo a vykys na gauči.
Když jsem se asi po dvou třech hodkách vzbudil, tak mi přišlo, že se mezitím co jsem spal, tak nějak změnila u našich atmosféra. Vrhali po mně záhadný pohledy jen jsem si říkal A jé je co se zase děje???
No máti začla po chvilce, tak opatrně, jako jesli nějak užívám tu trávu, tak jsem jí na fér odpověděl, že jo, to už u toho byl i tatík, ten jen koukal.
Pak jsem se málem udusil, když se mě mať otázala, jestli se to šňupe, nebo píchá, nebo co se s tím dělá - no málem mě ranila mrtvice, jen jsem si představil můj rypák zalepenej listím a palicema
Zkrátka a dobře, výslech ukrutney... ale můžu si za to sám, protože jak jsem hodil kalhoty přes křeslo, tak ze zadní kapsy vyjel na to křeslo slušnej pytel, kterej sem tam zapomněl od minulýho dne a máti ho tam našla ležet... ta asi koukala
Ale už se s tím rodičové tak nějak srovnali, teda né že bych pálil před nima, ale mami už se snaží na tohle téma i vtipkovat a táta taky - ten věřím, že by si dal možná i se mnou
Jen je teď chci trošku navnadit, anžto maj na zahradě krásnej novej skleník a tak dvě kytí by se v něm nádherně vyjímaly... Uvidíme
Ale to je mi nahodicka, u mne to s nasima take zacina byt na pohudku a take mame novy sklenicek!
Asi tak za tyden se tam chystam premistit matku jejiz rizecky pujdou pekne ven
Sice pozde ale prece!!!
no tak naši ví že hulim tak od 17ti let (je mi 25), s tim přišlo i pěstování, většinou si ze mě dělaj prdel, že hulim nějaký seno a myslej si že mi po tom nic neni (před nima se nezhuluju), druhej rok pěstuju i doma na balkóně, a máti ani fotříkovi to nevadí, když nejsem doma zalejvaj :-), no a loni sem zkoušel postavit skříň a rozjet to s lampama, a to už neprošlo sice sem to nečekal ale jejich důvody beru, je to jejich byt, tak sem skříň zrušil a musim s ní počkat až budu bydlet jinde,
jinak ale moje ostatní pěstitelský aktivity plně podporujou :-)))
Čumim ako blazon, vsetci ste s v pohode, ako rad by som s vami menil. moja matka je striktne proti vsetkym drogam a ked sa pokusam zacat rozhovor o marijuane tak spusti plno kecov o narkomanoch ako kradnú a dokonca "vrazdia" ľudí. netrúfam si jej povedat ze hulim, lebo by mi prestala dávať prachy a mozno by ma poslala na liecenie (zaujimalo by ma co by jej v protidrogovom ustave povedali, keby prisla s tým ze som závislí na marjánke.) Foter sa k tejto téme nevyjaduje, ale aj tak má hlavné slovo matka. pomohlo by mi keby sa v niektorom z jej ženských časopisov objavilo nieco kladné o hulení myslím, ze by to mohlo ovplyvnit jej mienku. Navzdory vsetkému pestujem in(u kámoša co nemá rodičov doma) a aj out.
No tak ja sem hroznej flegmatik (aspon mi to vsichni rikaj doma o tom vi matka ,je naprosto v pohode je na ni videt ze by byla radsi kdybych nekouril ,ale je hrozne tolerantni.parkrat se mi stalo ze mi prinesla palicku ,prej ji nasla prilepenou na rucniku v koupelne a jindy ze zase na schodech ,jednou jsem si nechal sklenici na posteli a ona je jakoby nic .Kdyz jsem si pestoval doma tak zalejvala a kdyz jsem sklidil outdoor (uz 4 roky ) mi vzdycky vetra aby to necejtil tata.Jenom segra di mne porad huci ,ze me to zabije jinak jako fsude asi kourim ,mam cerveny voci a mama jenom krouti hlavou .......proste PEACE
Tak co?Něco novýho domma?Co psycho?Ted sou matury za dveřma tak napičte jak to doma před koulíte s rodičema.....A budou prázdniny a to je příležitost se s paretns zkouřit ne?
Milý Dino!
Hlavně no stress!!!! o mě ví celá rodina, že hulím, matka má z toho fóbku, otec má blbý kidy, babička mi pěstovala, strejda se mnou hulí, jinak to zas tak růžový není, naši začínaj stressovat uplně nepochopitelně poslední dobou (to měli zkusit dřív ) a nemůžu si zasadit na zahradě ve skleníku... to nic! oni si všichni bodou muset zvyknout!!! MAKE IT LEGAL!!!!!!!
mě je 19 a abych řek pravdu, tak naši nic netuší. Z příbuzenstva pravděpodobně nikdo nic netuší taky, až teda na všechny bratránky a sestřenky, protože ti hulí taky :-))) až na 1 nebo 2 vyjímky. Je to celkem v klidu, když přijedete na nějakou rodinnou sešlost a můžete se pěkně zhulit s bratránkama a sestřenkama... Ale co se týče příbuzenstva ze starší generace, těm ani nic vysvětlovat nehodlám, protože jak už sem tady uváděl bůh ví kolikrát, sou prostě zasažení minulým režimem, kterej jenom dokázal všechno neznámý zakazovat a odsuzovat, takže jim z toho pravděpodobně něco zůstalo... Teď ještě bydlím u našich, takže valím outdoor, ale za 2 tejdny maturuju a pak vyrazím na vejšku a povalím si pěkně indoor :-))) Už se nemůžu dočkat... už mám objednaný nějaký řízky blueberry, takže doufám, že těch 5 let na vejšce bude pěkně veselejch :-))))
To ja to mam taky v pohode.Nasi vedi ze hulim a tolerujou to.Sice maj vobcas kecy ale jinak OK. Pestuju normalne doma va skleniku i na zahrade. Vzdy tak 3-4 kyticky. Tatik zalejva.Pred nasima nehulim a je to v pohode..