Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hoj.
Před časem jsem sem psala...
Postříkala jsem to a "prostřílený" listy se už přestaly objevovat.
Bohužel ty nekrotický skvrny se dále rozšiřují, mám napadených tak 90% listů Jediný zdravý jsou první pár listů pod vrcholky...
prošla jsem forum, FAQ a buď jsem slepá nebo nevím
Máma to chce postříkat nějakou brutální chemkou, myslí si, že je to plíseň. Ale to se zase nezdá mě, navíc se mi do toho nechce jít. Zůstane to natrvalo na listech, takže výroba mastiček by padla
Ví někdo, co to je? Žádnýho škůdce jsem nenašla ani v zemi ani na listech.
Kytky jsou ve foliáku v zemi. Matka hnojí 1x týdně Kristalonem Květ a plod.
EDIT: jinak kytky vypadají dle mého zdravě. Jedou dobře, nikde nic neusychá, neslábne.
Původní příspěvek od Bublajzna Hoj.
Před časem jsem sem psala...
Postříkala jsem to a "prostřílený" listy se už přestaly objevovat.
Bohužel ty nekrotický skvrny se dále rozšiřují, mám napadených tak 90% listů Jediný zdravý jsou první pár listů pod vrcholky...
prošla jsem forum, FAQ a buď jsem slepá nebo nevím
Máma to chce postříkat nějakou brutální chemkou, myslí si, že je to plíseň. Ale to se zase nezdá mě, navíc se mi do toho nechce jít. Zůstane to natrvalo na listech, takže výroba mastiček by padla
Ví někdo, co to je? Žádnýho škůdce jsem nenašla ani v zemi ani na listech.
Kytky jsou ve foliáku v zemi. Matka hnojí 1x týdně Kristalonem Květ a plod.
EDIT: jinak kytky vypadají dle mého zdravě. Jedou dobře, nikde nic neusychá, neslábne.
mrkni sem to je Tvůj problém http://grower.cz/forum/showthread.p...6422#post366422 + ten Kristalon to je lepší nehnojit navíc se má dávat jednou měsíčně úplně minimálně ten Kristalon a navíc Plod a květ opravdu až na květ tj palice!!! Kup si granulovaný hnojivo třeba Hoštický na rajčata nasyp hrst ke kytce přihrň hlínou a jen zalívej za měsíc to pohnoj znova granule budou rozpuštěný.
Vážení spolugroweři, mám asi problém s kytkou. Ta nejvíce nalevo sem mi přestává líbit. Teda ne celá kytka, jen spodek. Listy žloutnou/hnědnou, kroutí se nahoru a pak odpadávají (resp. je odstraním jakmile to jde bez použití síly).
Podle FAQ bych řekl, že je to nedostatek draslíku ale rád bych, abyste mi to potvrdili (dle fotky) než s tím začnu něco dělat.
Na ostatních se tento problém projevuje též, je však jen na pár listech a tudíž to nějak neřeším. Levá kytka začíná však ve spodku vypadat už docela škaredě.
Hnojení (vše BioBizz): 1.5 ml/L BioGrow, 2 ml/L BioBloom (už jsou vidět preflowers), 1 ml/L TopMax
šapšo: JJ, děkuju za radu. Hnedka večer jsem do země zapravila něco s vápníkem, co jsem vyfasovala
Na příští out mám v plánu koupit nějakej Plargon, teď to musím nějak doklepat, po tom granulovaným hnojivu hodím oko a zakážu hnojit Kristalonem
Díky!
zdravím děti. prosím poraďte.. já myslím, že je to přehnojení, ale rád bych, aby mi to někdo potvrdil (mimochodem byly tam svilušky, tak vezměte v potaz)...diik moc. ween