Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Bárt
Tak to je těžké doporučení, když HPS obdobného příkonu dělá výnos jako LED stejného příkonu. Pokud máš problém s teplem, tak CFL LED nahradí za zlomek ceny. Se spolehlivostí je na tom nejlépe HPS a led nejhůř, tak si vyber.
Mám jen jednoho Sharka pod 200W Led okolo Vdovky a pod druhou 200W Led mám noname ( slušná) a okolo opět Vdovky.
To celé svítí v místnosti 3m2. Ty vdovky jsou jen dřív přeplý a jsou to klony.
White Shark je přeplý v cca 40cm, a ten noname pod druhou 200W taky tak.
Vdovky jsem pak rozházel okolo jako zakořeněné řezy 14dní.
pozn. Úplně po okrajích je příjemně i salátu, rajčatům..... :-)
zdary...no ja zainvestoval a poridil sem SpectraboX PRO® 120W od MAZARu..a sem spokojenej..zatím to roste ..jen musim hlidat teplotu protože ta bestie vůbec netopi... ale jinak je to v cajku..a mam to v prostoru 3mX2,4mX3,2m .. a\ musim rict ze to fakt vysviti..navíc tam je booster kterej by melk udjne pridat naky procenta navíc do palic..tak jsem zvedavej..
Zdar podle informací které jsem si pozjišťoval mě bude nejvíc vyhovovat SpectraboX PRO® 120W. Jenomže jsem viděl negativní názory na Květovou fázi a napadlo mě co kdybych tomu ještě pomohl FlowerBooster ® 90W.
Myslíte si že to má cenu nebo tam mám rádaši hodit sodík?