Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čaute záhradníci,
Tak tiež sa podelím so svojimi skúsenosťami s pestovaním na strome, kedže som sa rozhodol, že obnovím svoje staré miestečko (viď. http://grower.cz/forum/showthread.p...357#post1097357 )
Pre tých čo sa boja čoriek a lesnej zvery je toto asi najlepšia voľba (presne pre to to robím aj ja ) Ak sa rozhodnote, že do toho idete najdôležitejšie je nájsť si vhodný strom ktorý by mal spĺňať nasledujúce parametre:
1. Dostatočna výška (k tomu sa asi netreba vyjadrovať )
2. Slnečne miesto
3. Musí sa dať na ten strom vyštverať
Môj strom je na kopci čo dá dosť zabrať kým sa k nemu dostanem a ešte sa ňam musím štverať celý zadychčaný.
Je to taký rozdvojený strom čiže má dva kmene - lepšie sa po ňom lezie a lepšie sa naň dajú pripevniť kvetináče. Cestičku na strom je dobré si dostatočne upraviť, možno poopilovať nejaké konáre - pozor nesmie to byť moc okaté. Kvetináče sa nachádzajú tak v 8m výške čiže nie úplne na vrcholku. Nepoužívam žiadne istenie ale určite ho odporučam minimalne sa priviazať nejakým lanom. Ked kvetináče nedáte úplne na vrcholok je dôležité zabezbečiť dostatok svetla spílením okolitých konárov. Sú aplikácie ktoré vám ukážu polohu slnka v určitých hodinách, takže netreba píliť úplne všetky dookola. Ja som sa tento rok už poučil a vypílil som tri poschodia konárov a zhruba od 11 až do večera to má plnú dávku svetla bez nejakých tieňov. Je dôležité dbať aj na správne zavlažovanie, lebo určite tam nebude chodiť každý týždeň to poliať. Mám to momentálne vypočítané, že voda by mi mala vydržať mesiac min. dva týždne. Najťahšie na tomto všetkom je dotrepať všetko potrebné hore na strom ale ked sa vám to už podarí, môžem vám garantovať, že si budete uživať každú dalšiu návštevu stromu hlavne to lezenie hore plné očakávaní, keď už odspodu vidíte kvetináče a neviete čo tam bude a potom BUM a pekné prekvapenie . Posledný mesiac sme mali nejaké prízemné mrazy ale vďaka tomu, že je to vyššie tak to prežilo bez absolutne žiadnej ujmy. Ked sa mi tentoročný pest podarí určite tu založím tému ktorá bude mapovať celý priebeh zatial sa mi to tu nechce zaspamovávať nejakým neúspechom. Daľším stromokocúrom prajem veľa úspechu s týmto systémom a hlavne pevné nohy sem tam to hore riadne fúka
Ps. Keby si vás hore dakto všimol môžte sa skúsiť vyhovoriť že radi leziete na stromy a odtial si fotíte krajinu, alebo že tam máte nejakú fotovúdku mapujúcu zmeny v lese.
zdar groweri tak tady zacina muj první pest na stromech po dlouhem informovani tady jsem to rozjel 2 special kush celkem mají asi neceli mesic prva predpest pak sli na strom mazec to tam vse natahat nezda seto ale jeto fuska 2 dvacetiltrovi kyble univerzal substrat a perlit zatím jedou pekne hnojky boobiz rust a ktomu lignohumat
tady mam další stromikkkk a jsou to 12l kyble dnes presazen kalasnikov a další pude az za tyden jsem zvedav co stoho bude txch gramu uvitam jakokoliv radu tak se mejte
zdarec pridavam něco ze strmu holky zase popojeli anic jim nechyby tak dostali další davku hnojiv od biobizz heaven a guáno z hostic tak zase pocase něco prihodim caute
caute ,dnes jsem udelal foto kalašniku na smrčku jedou si v12l ketinacich trocha jsem je pozohyba a zalil s biobizz 2ml mají asi nejakych 70cm a ještě urcite povyrostou jinak vypadaji zdravel
zdarec ve spolek tak nam to zase okus pojelo jen se to spatne foti není si kde sednou a je to kusek od koruny stromu a nejde to fotit z vrsku no priste skusim lip nafotteit 2 krasavci od royal special kush ca