Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
asi blbá otázka kdy přesne se provádí flusching hnojím Advanced Hydroponics, zhruba za 13 dní budu mít 2 mesíce kvetu mám to udelat až když bílé chloupky začnou hnednout nebo ješte nejakou dobu předtím.? dík
Původní příspěvek od Marselos asi blbá otázka kdy přesne se provádí flusching hnojím Advanced Hydroponics, zhruba za 13 dní budu mít 2 mesíce kvetu mám to udelat až když bílé chloupky začnou hnednout nebo ješte nejakou dobu předtím.? dík
Určitě bych se s AHčkma nebál dlouho flushovat.
Výborně by se zde mohla použít pouze složka 2 (bloom), která neobsahuje žádné dusíkaté látky ani mikroprvky a je složením podobná jako RIPEN od GHE.
Složku 2 bych použil v předposledním týdnu, ale výrazně snížil dávkování (EC max. 1,0) a v posledním týdnu jenom flushovat vodou ať to krásně zežloutne a přejde do podzimních barev...
Chily, ty jsi tu registrovanej už od roku 2003 a ptáš se na takovou základní věc?????????
A jestli to fakt nevíš, tak těch 15 dní před kosou přidávej do vody místo hnojiva Final uprav PH a zalívej jako si zaléval celou dobu a poslední dvě zálivky dej třeba jenom čistou vodu s upraveným PH
No, neres jak dlouho tu jsem registrovany, v tu dobu jsem o indoru nemel ani paru, nebyla moznost, ted je to aktualni, tak se ptam...
Dik za odpoved, je tu toho hodne, ale pise se poslednich 14 dni prolivat vodou, nepise se kolik a podobne podrobnosti. Jeden pise prolit, druhy zalit, vsechno obecne, par detailu neuskodi
A co je ve FAQ "Nejjednodušší způsob, jak flushing provést, je zalévání čistou vodou (s upraveným pH) během posledních dní - délka čištění je závislá na použité metodě:" A kolik .. no tolik co normálně zalejváš.. jenom v tom nebudou hnojky.
citace:
Púvodní příspěvek od Anatole France Zkušenost je nepřenosná
ahoj, chtel sem se zeptat jestli hodne vadi kdyz sem provedl postrik plagron alga bloom na palky, kdyz za 10 dni sklizim.. ? budu pouzivat techto poslednich 10 dni Final solution...
Původní příspěvek od karezz ahoj, chtel sem se zeptat jestli hodne vadi kdyz sem provedl postrik plagron alga bloom na palky, kdyz za 10 dni sklizim.. ? budu pouzivat techto poslednich 10 dni Final solution...
Caute, mam kytky v sklenniku priamo v pode a hnojiva som vysadil uz pred asi troma tyzdnami. avsak poda sa mi stale zda plna sajrajtu a jedna siska co som skusal fajcit nechutila prave koser. neviete mi pls poradit nejaku radikalnejsiu metodu ako preplachnut rastliny? rozmyslal som dat po sklizni jednotlive vetvy do vody, mohlo by to pomoct?
Původní příspěvek od Zatlkaj Caute, mam kytky v sklenniku priamo v pode a hnojiva som vysadil uz pred asi troma tyzdnami. avsak poda sa mi stale zda plna sajrajtu a jedna siska co som skusal fajcit nechutila prave koser. neviete mi pls poradit nejaku radikalnejsiu metodu ako preplachnut rastliny? rozmyslal som dat po sklizni jednotlive vetvy do vody, mohlo by to pomoct?
dik
Hele , reknu ti to jen uz jednou , HLEDEJ , nebudu spojovat kazdy tema co založiš , nazdar Hlava