Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Oznámení » Grower server: kritická situace
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 4 5 6 7 8 »
Autor
Téma 
xEagle
Nový Člen

Karma uživatele xEagle - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 81

Ahoj Carlosi,

neodpovídáš mi na e-maily k projektu "grower v tištěné podobě"tak to zkusím touto cestou. Nevím jestli je chyba v mé poště, nebo někde jinde, tak se mi prosím ozvy na můj mobil, chtěl bych už uskutečnit první schůzku. Tento týden sem si vyčlenil na skoro každý večer volno, tak se mi prosím ozvy.

díky Viktor.

Old Post 10-11-2003 v 12:38 PM
xEagle je offline   Profil uživatele xEagle   Find more posts by xEagle   Foto galerie člena xEagle   Click here to Send xEagle a Private Message   Add xEagle to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
xEagle
Nový Člen

Karma uživatele xEagle - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 82

a málem bych zapoměl chceš serwr windows 2003?

Old Post 10-11-2003 v 12:39 PM
xEagle je offline   Profil uživatele xEagle   Find more posts by xEagle   Foto galerie člena xEagle   Click here to Send xEagle a Private Message   Add xEagle to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PiosOne
grower primitiv

Karma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 83

xeagle: tak s tím jdi víš kam, jednak by ten novej komp musel být mnohem výkonější=dražší, aby poskytoval stejný výkon jako řešení Linux. a taky by to bylo nelegálně, takže by mohly vzniknout vážné problémy (a ty by ve spojení s tématiku tohohle serveru určitě byly)

Hulení v práci Povolání kuřáků marihuany Hulení a žravka Výměna semínek Axiální ventilátory Advanced Hydroponics Aqua System Postavte si EC metr Postavte si pH metr Piosova kalkulačka spotřeby Piosův outdoor 2004

"Mé ego prcá superego do zadku"

Old Post 10-11-2003 v 13:49 PM
PiosOne je offline   Profil uživatele PiosOne   Find more posts by PiosOne   Foto galerie člena PiosOne   Click here to Send PiosOne a Private Message   Add PiosOne to your buddy list     Navštiv homepage uživatele PiosOne! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Decker
Nový Člen

Karma uživatele Decker - 50% Pěstitelská

Palec nahoru Videl bych to asi takhle Příspěvek č. 84

cusec lidi

Jak jsem to tu cetl tak jsem vam chtel pomoct a pomoh bych vam asi takhle ;videl bych to:
Ja jsem nedavno kamosovi zkladal komputerek. Chteli jsme levne koupit a za maly peniz sestavit comp. Delali jsme to tak,ze jsme komp. zkupovali z polska. Ja jsem to taky tak delal a mam docela delo za slusnou cenu...vec spociva v tom ze jak se preveze vec(komponenty PC) z polska a ten onen clovek nebydli v pohranicni oblasti a vec neni drazsi jak 6000KC (pak se to musi prepocitat na polske a cim lepsi kurz tak tim je to lepsi ) tak si muzete klidne odpocitat 22% z ceny..... uz jsme to delal je to v poho a znam typka v polsku a da se s nim domluvit..... vsechno v poho
((((((-:cim lepsi kurs tim to bude vyhodnejsi.... ted docela je:-))))))

Videl bych to asi takhle....

Rad se zajimam o ceny Hardware na netu a novinky..atd.
Tak jsem na alzasoftu zebral priblizne ceny a videl bych to asi nejak takhle priblizne:

2x Matrox 160GB 8MB S-ATA 7200rpm (oba dva do RAIDU)
Alzasoft cena cca 10 000KC
(myslim ze disk SCSI je ponekud drahy na to kolik ma GB a kdyz se daji tyto dva disky do RAIDU tak to bude docela hukot skoro stejny jako SCSI(si myslim?:-)))

AMD 2800+XP Barton
Alzasoft cena cca 5200KC

3x 512MB DDR 400MHz CL2 eventuelne 433MHz
Alzasoft cena cca 15 900KC

MBoard MSI KT600 DELTA- FIS2R
(v poho deska kamos si ji zrovna kupoval)
Alzasoft cena cca 4200KC

Takze vse za 35 300KC......z toho si odpocitat 22%dph to je 7766KC takze mame to za 27 534KC..... a to je kdyby ty ceny byly stejne v polsku ....dalsi faktor ovlivneni je lepsi kurs a dalsi mozna lepsi ceny v polsku nez tady....:-))))))))) no neni to goood???

jinak jestli mas zajem carlosi o takovou vec (tak klidne zjistim kolik by to stalo doopravdy)tak jsem k dispozici a poradim v tomhle tom oboru vsechno zajistim....jinak mi taky posli karlosi PM hodim ti nejake Love

vsechno je legalni......
a jinak jsem myslel tu kofig. PC ja. Samozdrejme to muze byt i jinak. Jak jsi rikal podle obrdzenych penez co budes mit.

Cusec zatim

Sem

Old Post 11-11-2003 v 12:31 PM
Decker je offline   Profil uživatele Decker   Find more posts by Decker   Foto galerie člena Decker   Click here to Send Decker a Private Message   Add Decker to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lily
Nový Člen

Karma uživatele Lily - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 85

Ahoj vsichni,
taky se hlasim o PM, protoze Grower je super!
Lily

Old Post 12-11-2003 v 14:17 PM
Lily je offline   Profil uživatele Lily   Find more posts by Lily   Foto galerie člena Lily   Click here to Send Lily a Private Message   Add Lily to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Taker
Dead Man Walkin'

Karma uživatele Taker - 84% PěstitelskáKarma uživatele Taker - 84% PěstitelskáKarma uživatele Taker - 84% Pěstitelská

Palec nahoru Příspěvek č. 86

4 Lily
Tak to tě docela obdivuju, dneska registrace a hned posíláš peníze, to se cení. Takle se pozná pravej Growerák

Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."

Old Post 12-11-2003 v 14:50 PM
Taker je offline   Profil uživatele Taker   Find more posts by Taker   Foto galerie člena Taker   Click here to Send Taker a Private Message   Add Taker to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Taker! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lily
Nový Člen

Karma uživatele Lily - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 87

to Talker
Dik, ale urcite nejsem sama, kdo to takhle udelal.

Registrace sice dneska, ale Grower uz par tydnu procitam. S pestovanim zacinam, a diky Groweru (a vam vsem tady) jsem o moc chytrejsi nez na zacatku. Jenze je mi jasne, ze jeste spoustu rad budu potrebovat, a nevim, jak bych to bez Groweru zvladla.

Takze akce "Groweri sobe!" me nemohla nechat klidnou.

Old Post 12-11-2003 v 16:48 PM
Lily je offline   Profil uživatele Lily   Find more posts by Lily   Foto galerie člena Lily   Click here to Send Lily a Private Message   Add Lily to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Taker
Dead Man Walkin'

Karma uživatele Taker - 84% PěstitelskáKarma uživatele Taker - 84% PěstitelskáKarma uživatele Taker - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 88

Jo taky sem to takhle kdysi měl, jenom pozoroval a nezasahoval (ani sem to neměl zapotřebí). No a teď si to už ani nedovedu představit jinak (proto sem samozřejmě taky na obnovu přispěl)

Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."

Old Post 12-11-2003 v 16:51 PM
Taker je offline   Profil uživatele Taker   Find more posts by Taker   Foto galerie člena Taker   Click here to Send Taker a Private Message   Add Taker to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Taker! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
carlos
at the edge of the future

Team Member: ADMIN

UPDATE Příspěvek č. 89

Lily, máš PM!

Díky Deckere za tvůj tip, ovšem rád bych to pořídil i "s papírem" . Pašování nikdy nebyla moje doména ...

Uff, M$ Windows na server, to už bych se nemohl podívat ani do zrcadla!

Díky všem, aktuální stav sbírky je 5.500,- Kč.

Old Post 12-11-2003 v 22:54 PM
carlos je offline   Profil uživatele carlos   Find more posts by carlos   Foto galerie člena carlos   Click here to Send carlos a Private Message   Add carlos to your buddy list     Navštiv homepage uživatele carlos! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kvetak
Stálý Člen

Karma uživatele Kvetak - 76% PěstitelskáKarma uživatele Kvetak - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 90

Já je eště neposlal (money), páč sem na absolutnim minimu , ale pošlu je během cca 1měsíce, nebo přinejhoršim po vánocích to bude pohoda , dyž sem to slíbil tak to taky dodržim.

Jak to šlo pod zářivkama 4x18W
Stavba "ICEBOX 150W"

Travička zelená to je moje potěšení...
Kouřím rád a je to na mě doufám znát

Old Post 13-11-2003 v 08:43 AM
Kvetak je offline   Profil uživatele Kvetak   Find more posts by Kvetak   Foto galerie člena Kvetak   Click here to Send Kvetak a Private Message   Add Kvetak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dude
Shpongler

Karma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 91

kur... , vejplata ještě nepřišla, ale vim vo tom - tak trpělivost...

OBČANÉ VŠECH ZEMÍ, UVOLNĚTE SE!!!

Marijuana nezabíjí Marijuana není přestupní drogou * Úspěšnost represe
Grow #2 * Grow #3 - Everybody can grow * MUSHROOM GROW

OUTSIDER BY CHOICE

Old Post 13-11-2003 v 12:16 PM
Dude je offline   Profil uživatele Dude   Find more posts by Dude   Foto galerie člena Dude   Click here to Send Dude a Private Message   Add Dude to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Decker
Nový Člen

Karma uživatele Decker - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 92

Cuses lidi.....
Asi jsem to napsal zmatene a ne uplne.......a nebo spatne jsi to pochopil carlosi....

Jinak je to vechno legal s papirem a zarukou proste komplet jak kdybys to kupoval v obchode CR.... na 10000% jinak mi muzes napsat na meil co by asi tak shanel nebo jakou by jsi mel predstavu a ja bych se tam juknul a reknul ti presne cenu jestli to mas cenu... cusec...

Sem

Old Post 13-11-2003 v 12:25 PM
Decker je offline   Profil uživatele Decker   Find more posts by Decker   Foto galerie člena Decker   Click here to Send Decker a Private Message   Add Decker to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
travnikar
Nový Člen

Karma uživatele travnikar - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 93

To carlos:posli mi taky cislo uctu do pm, dikes

Old Post 13-11-2003 v 13:54 PM
travnikar je offline   Profil uživatele travnikar   Find more posts by travnikar   Foto galerie člena travnikar   Click here to Send travnikar a Private Message   Add travnikar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PiosOne
grower primitiv

Karma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 94

carlos: hele a co bude se stávajícím serverem, až bude nový?

Hulení v práci Povolání kuřáků marihuany Hulení a žravka Výměna semínek Axiální ventilátory Advanced Hydroponics Aqua System Postavte si EC metr Postavte si pH metr Piosova kalkulačka spotřeby Piosův outdoor 2004

"Mé ego prcá superego do zadku"

Old Post 14-11-2003 v 08:22 AM
PiosOne je offline   Profil uživatele PiosOne   Find more posts by PiosOne   Foto galerie člena PiosOne   Click here to Send PiosOne a Private Message   Add PiosOne to your buddy list     Navštiv homepage uživatele PiosOne! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Taker
Dead Man Walkin'

Příspěvek č. 95

Já bych si ho sdovolením vzal

Old Post 14-11-2003 v 18:12 PM
Host
Host

Příspěvek č. 96

piosone:mam pocit ze ze staryho serveru se stane novy.

Old Post 16-11-2003 v 09:21 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 22:32 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 4 5 6 7 8 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás