Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
neodpovídáš mi na e-maily k projektu "grower v tištěné podobě"tak to zkusím touto cestou. Nevím jestli je chyba v mé poště, nebo někde jinde, tak se mi prosím ozvy na můj mobil, chtěl bych už uskutečnit první schůzku. Tento týden sem si vyčlenil na skoro každý večer volno, tak se mi prosím ozvy.
xeagle: tak s tím jdi víš kam, jednak by ten novej komp musel být mnohem výkonější=dražší, aby poskytoval stejný výkon jako řešení Linux. a taky by to bylo nelegálně, takže by mohly vzniknout vážné problémy (a ty by ve spojení s tématiku tohohle serveru určitě byly)
Jak jsem to tu cetl tak jsem vam chtel pomoct a pomoh bych vam asi takhle ;videl bych to:
Ja jsem nedavno kamosovi zkladal komputerek. Chteli jsme levne koupit a za maly peniz sestavit comp. Delali jsme to tak,ze jsme komp. zkupovali z polska. Ja jsem to taky tak delal a mam docela delo za slusnou cenu...vec spociva v tom ze jak se preveze vec(komponenty PC) z polska a ten onen clovek nebydli v pohranicni oblasti a vec neni drazsi jak 6000KC (pak se to musi prepocitat na polske a cim lepsi kurz tak tim je to lepsi ) tak si muzete klidne odpocitat 22% z ceny..... uz jsme to delal je to v poho a znam typka v polsku a da se s nim domluvit..... vsechno v poho
((((((-:cim lepsi kurs tim to bude vyhodnejsi.... ted docela je:-))))))
Videl bych to asi takhle....
Rad se zajimam o ceny Hardware na netu a novinky..atd.
Tak jsem na alzasoftu zebral priblizne ceny a videl bych to asi nejak takhle priblizne:
2x Matrox 160GB 8MB S-ATA 7200rpm (oba dva do RAIDU)
Alzasoft cena cca 10 000KC
(myslim ze disk SCSI je ponekud drahy na to kolik ma GB a kdyz se daji tyto dva disky do RAIDU tak to bude docela hukot skoro stejny jako SCSI(si myslim?:-)))
AMD 2800+XP Barton
Alzasoft cena cca 5200KC
3x 512MB DDR 400MHz CL2 eventuelne 433MHz
Alzasoft cena cca 15 900KC
MBoard MSI KT600 DELTA- FIS2R
(v poho deska kamos si ji zrovna kupoval)
Alzasoft cena cca 4200KC
Takze vse za 35 300KC......z toho si odpocitat 22%dph to je 7766KC takze mame to za 27 534KC..... a to je kdyby ty ceny byly stejne v polsku ....dalsi faktor ovlivneni je lepsi kurs a dalsi mozna lepsi ceny v polsku nez tady....:-))))))))) no neni to goood???
jinak jestli mas zajem carlosi o takovou vec (tak klidne zjistim kolik by to stalo doopravdy)tak jsem k dispozici a poradim v tomhle tom oboru vsechno zajistim....jinak mi taky posli karlosi PM hodim ti nejake Love
vsechno je legalni......
a jinak jsem myslel tu kofig. PC ja. Samozdrejme to muze byt i jinak. Jak jsi rikal podle obrdzenych penez co budes mit.
4 Lily
Tak to tě docela obdivuju, dneska registrace a hned posíláš peníze, to se cení. Takle se pozná pravej Growerák
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
to Talker
Dik, ale urcite nejsem sama, kdo to takhle udelal.
Registrace sice dneska, ale Grower uz par tydnu procitam. S pestovanim zacinam, a diky Groweru (a vam vsem tady) jsem o moc chytrejsi nez na zacatku. Jenze je mi jasne, ze jeste spoustu rad budu potrebovat, a nevim, jak bych to bez Groweru zvladla.
Takze akce "Groweri sobe!" me nemohla nechat klidnou.
Jo taky sem to takhle kdysi měl, jenom pozoroval a nezasahoval (ani sem to neměl zapotřebí). No a teď si to už ani nedovedu představit jinak (proto sem samozřejmě taky na obnovu přispěl)
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
Já je eště neposlal (money), páč sem na absolutnim minimu , ale pošlu je během cca 1měsíce, nebo přinejhoršim po vánocích to bude pohoda , dyž sem to slíbil tak to taky dodržim.
Cuses lidi.....
Asi jsem to napsal zmatene a ne uplne.......a nebo spatne jsi to pochopil carlosi....
Jinak je to vechno legal s papirem a zarukou proste komplet jak kdybys to kupoval v obchode CR.... na 10000% jinak mi muzes napsat na meil co by asi tak shanel nebo jakou by jsi mel predstavu a ja bych se tam juknul a reknul ti presne cenu jestli to mas cenu... cusec...