Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ahojte ,jetu nejaky foto pomali jse to blizi do konce ješte 10dni uz jen prolejvam vypada to fajn pekne barvy a vuně je boži jen jedna kytka šla do kopru zhermena .
Taky jsi už připravuji na další kolo poučen z nekterych chyb tak snad se zadaři pujde o 6 mozna 7 kusku řizky zde od člena white rino to bude pecka,zatim pod cfl150 pak přesadim
Čaute,tak tu mame 60dni na kvetu a ve čtvrtek je kosa ,dvou kytek na treti musim ješte počkat tyden.Na fotce window a s.a.d.No nevim jestli tohle je na typovačku ale tak muj typ je60g. Škoda ze nevzešlo všech 6 kusu toho winow ,z 6bylo 1ta je top
-zapracuj na vyplnění prostoru a kvantita naskočí
-sežeň si foťák, fotky z mobilu řeknou 20% o tom jak to fakt vypadá, začne tě sledovat i víc lidí
-o kvalitu bych se nebál, určo to bude pěkně funkční
Jestli teda jedeš tipovačku tak já bych řek že tam bude určo víc než 60g
Můj tip : 102g (spodky i vrchy)
Na počtu zase tak nezáleží... já sem jel pod 250w behem 10 kol vždy dvě až čtyři kytky, přičemž největší výnos byl ze 2 kytek (275 g pod 250w), daleko přetáhly 4 Zaleží jak se s tím manipuluje a roztahuje. Hlavní je mít co nejvíc "pálku na pálce", každej centimetřík využít a držet to co nejvíc ve stejné výšce..