Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ja třeba Dva měsíce huli gé deně a pak mam tri měsíce pauzu,taky zaleží jestli je zima nebo léto a jestli jsem zranenej to hulim do ty doby než se dam znova do kupy
Právě že ani nerelaxuju.....sem jakoby ospalej ale ani zamák bych neusnul protže jak zavřu oči začíná se to se mnou houpat jaxvině.....jako kdbych by trochu nalitej.
Dalicku ja si myslim že tě chápu, ty pocity jsou mi povědomé ze začátků.. Řekl bych, že zato může moc silnej vzorek nebo moc velký množství. Jestli skoro nehulíš a pak ti kamarádi strčí nějakej indoor tak se neni čemu divit.
Doporučuju si dát jen jedno "kolo", nebo hulit venek..
Fuj, já byla takový malý prasátko dřív. Hulívala sem denně x brk. Teďka už né. Teď tak 4x 5x do roka když je nějaká příležitost, a musim říct, že si to aspoň víc vychutnam
Extra chronickej kuřák marihuany s výdrží Snoop Dogga nebo Charlieho Sheena
Jen by mě zajímalo sem jedinej koho občas po pořádnym hulu začnou bolet záda nebo za krkem? Nebo je to jenom stíha?
Mno.. Tak asi chronickej kuřák. Pracovní dny noproblemo 2g po práci. Pokud mám volno a nic důležitého na práci tak klidne 5+
Ale tohle me rozbilo (příspěvek někde na začátku) ze sem smíchem málem vzbudil mladou:a teď když jsem více doma tak jasnej chronik (když mám, tak ráno, odpoledne i večer 2-3 skla není problém)
To je CHRONIK
Ve FAQ podle zdejsich clenu najdes
vsechno TAK SE RADSI NEPTEJ !
A chces li me vyFAQovat radsi pode mne nepis nebo ti ukousnu hlavu jako spravnej ROTOBULL !
Občasný "rekreáč" Ale věřím tomu, že až přijdou dny (jestli teda vůbec přijdou), kdy bude větší klid a méně povinností, začnu opět pokuřovat více. Teď si to nemohu dovolit.
Dlouhodobě hulící individuum se silnými sklony ke skupinové rekreaci. Wake and Bake (chápu jako "chronický") provozuji jen velmi výjmečně a to zpravidla ve skupině po skupinové párty rekreaci, tento den musí být nepracovní (často neděle).
Zahulím, když odvedu dceru do školky. Pak v práci dva- tři, dělám osm/deset hodin denně venku.No a pak doma jednoho dva dám, než jdu spát. Takže nejspíš chronik. Až mi to začne vadit, nebo nadřízeným v práci, tak se nad tím zamyslím. Ale za dvacet let jsem bez maléru , opustil jsem chlast, takže spokojenost.
Hulim každej den tak 1-2g a říkám si, jak sem strašnej chronik, když to ale čtu, zase tak strašný to není V práci mi to nevadí, zhulenej furt a přitom státnice nemagnetickej nerez mig, tig, vědí že pálim a nic neříkaj, chyby nemám, kusy ano a když už chybu udělám, říká mistr si nic nepamatuješ, kdybys nehulil...