Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
A dotaz, má někdo zkušenost s podpůrnými vitamíny a doplňky jako je Sugar Royal apod.. ? Nejde mi ani o kvantitu ale o kvalitu , hlavně vůni a chuť. Co podle vás nejvíce tyto dva aspekty ovlivňuje?
Zdravím
Já mám letos canna boost,ne že bych to kupoval vyhrál sem ho v soutěži.
Máte s tím někdo zkušenost?Funguje to nějak nebo je to další zbytečná sračka??Jinak bych ho mohl prodat.Díky
Zdárek
po trávě se nechodí po trávě se směje
Základní pohyb všeho stvoření je prostý:tam a zpátky
Urcite tim nic nezkazis, Cannu osobne moc nemusim(je opravdu prilis draha se vsemi serepetickami co by jsi lit mel) ale zrovna ty jejich aditiva vyslovene spatne nejsou.
Lej to tam a urcite kytce neublizis. Pro priste az budes kupovat za svy, tak i PK za 250 udela dost, popripade pokud budes chtit neco navic tak senzace ci bloombastic(spis cekej na samply zdarma ) je to silny PK a jeste nejaky kvet stimul(u senzace bych rekl ze je to melasa za par kacek ) vetsinou u tehle senzaci se nezvedne vynos ani o gram, ale meni se chut, je takova--cukernatejsi
Zdravím
Tak canna boost vyzkoušen.
Určitě urychluje sklizeň,taky bych řekl že té pryskyřice je tam o něco víc,ale to nemusí být jenom tím že.Dál sem vypozoroval,že vůně a chuť sou takový výraznější.
A to je všechno,žádnej větší výnos nebo nabombený palice nic takovýho se nestalo a ani sem to nečekal.
Jako jo něco to dělá,ale není to taková sláva abych to musel mít na každej pěst.Pokud to vyhrajete jako já,nebo se naskytne nějakej výhodnej kup tak jo,ale jinak je to zbytečný.To ty prachy rači investuju do kvalitních semen.
Zdárek
po trávě se nechodí po trávě se směje
Základní pohyb všeho stvoření je prostý:tam a zpátky
Původní příspěvek od bruno.kudrna Zdravím
Já mám letos canna boost,ne že bych to kupoval vyhrál sem ho v soutěži.
Máte s tím někdo zkušenost?Funguje to nějak nebo je to další zbytečná sračka??Jinak bych ho mohl prodat.Díky
Zdárek
Canna Boost spolu s pkčkem (dvojitá dávka oproti tabulkám - ale EC metr nutnost) je vražedná kombinace. Odzkoušeno.
prostřední paldy i spodní jsou větší, tvrdší. O horních ani nemluvě
Osobně doporučuji
Zdar nevím jestli to patří taky k Boostrům, ale zajímalo by mě co říkáte na Hesi Phosphor Plus. Podle informací které jsem o tom vyčetl mě příjde lepší koupit flašku Phosphoru než topmaxu a výsledek by mohl být podobný.
ahoj vsichni ma nekdo skusenost s Hesi Boost ???ted sem objednal 2.5 l za nejakych 690 a zda se mi to nejak moc levne o proti ostatnim boosterum ,jaky je vas nazor ????popripade nejake skusenosti
Koukni na muj poslední pěst.. Nafukování palic bylo znatelně větší než předchozí kola.. dávkování každá 2-3 zálivka.. neměl jsem ani jeden problém se spálením atd.. dávkoval jsem podle informací na lahvých.. můžu klidně doporučit
EDIT: Dostal jsem vzorky zdarma a když mohu porovnat s Green Sensation (či jak se to píše) tak když koukneš na cenu.. tak jsem byl spokojenější u HESI.. ať už budoucíma nižšíma nákladama tak i kvalitou PLAGRON je podle mě nesmyslně předraženej.. Tak ti HESI můžu podoručit..
Zdravím, chtělo by to tu trošku oživit :-) proto přicházím s dotazem - zkoušel někdo Tecamin Flower? Zrovna jsem jej objednala a zajímaly by mě vaše zkušenosti.
Ahoj, ja jedu kokos, hnojky Jungle in da box, k tomu valím boostery od B.A.C. přesněji kořeňák, Silica power a PK booster. Zatím spokojenost.. sadím jen semena od Dutch Passion, smrad skera mě až štípe v nose, velké tvrdé palice, bíle jak posypané cukrem a vynos mám na 120x120 cca těch 650-750 pod 600W HPS, po vánocích budu kupovat LEDku tak jsem zvědavý jak to bude vypadat. víc než 10 kytek nesadím.
od miestnych pokrocilich uzivatelov som sa docital ze bloom boostre su viac-menej marketingovy tah ktory len upravi pomer PK a prida "zazracnu formulu" vyrobcu
a co som odsledoval ,mimo forum, tak ani vacsina pro uzivatelov nepouziva b.boostre
asi na tom nieco bude
tiez som sa stal obetou marketingu a pouzivam Atami Bloombastic ale nemam skusenost s boostrom vs bez boostra, tento dojde a dalsie kolo pojdem pravdepodobne bez
Ghe mám taky, zkoušel jsem ledacos, Advaced Nutrients, Hesi boost, Jidb environ i superthrive. Ghe celkem funguje, Hesi překvapivě taky, AN je magie ale funkcí si moc jistý nejsem (zato dírou v prkenici ano), Jidb jsem nic nepozoroval. Držím se Ghe + bionova silution, MgO a PK
Modlitba bastlíře:
"Svatý Scurvile, patrone náš nemohoucí, dej, ať to nepraskne."
Zdar noo tak co jsme měli možnost testovat různé druhy boosterů tak pokaždé šlo více či méně o koncentrovanější poměr fosforu (P) a draslíku (K). Tyhle prvky rostliny v květu spotřebovávají ve zvýšeném množství tedy používat boostery se určitě vyplatí (vždycky ovšem v kombinaci se základníma hnojivama). Obvykle boostery rapidně zvyšují EC v poměrně malých dávkách takže je fajn džet se předepsaných koncentrací (Zní to jako banalita ale mám známýho kterej mi v panice volal ze doma vše umírá a on nalil kokot do zálivky asi 100 krát větší množství).
Nicméně teď se dostáváme k otázce jaký booster použít?
Na to bude mít asi každej rozdílnou odpověď, nicméně řídil bych se jednoduchým pravidlem množství sračky na litr zálivky vs. cena. V praxi jsme odzkoušeli třeba green sensation od plagronu vs pk 13 -14 od hesi a výsledek naprosto totožnej, nicméně když srovnáš cenu senzace a pékčka tak myslim není co řešit.
Jak tu psal akaisan, nevěř tomu že speciální diamantová formule aktivuje dosud neaktivní přirozené cheláty které přirozenou cestou donutí rostlinu kvést kosmickým tempem i bez přítomnosti světla, vzduchu a vody a sklidíš 300g na W při dodržení správného dávkování ideálně ještě v kombinaci s další předraženou mrdkou stejného výrobce.
Jinak já už třeba roky používám canna terra na zeminu plus enzym od atami a jako booster pk 13-14 od hesi (byť je prej primárně na kokos a hydro).
Co se týká výsledku tak kromě výsledné chuti která může záviset na kvalitě proplachu a správném vysušení (myšleno tak že každá odrůda se od sebe liší právě třeba i sílou aroma) zbytek kritérií bude vždycky záviset na té které odrůdě a kvalitě genetiky spíš než na použitých hnojivech (Pokud se bavíme o tom že používáme hnojiva tak jak se používat mají)
Ozkoušeno pulka klonu v jednom systenmu s GS a druha bez GS, vysledek je, že to nemělo ŽÁDNÝ viditelny rozdil, v množstvi nebo kvalitě, možná v laboratoři by se viděl rozdíl, ale pouhým okem a jazykem nic.