Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
cus dostal jsem radu přidávat víc grow hnojiv do zálivky když ti nažloutávaj listy tak to zkus vidim že ti to taky lehce nažloutnává, jinak co myslíš který z těch modelů co máš je asi nejmíň náročnej, nebo aspoň nejlíp vyvinutej
Ahojte. To nažltnutie pri William´s Wonderovi sa mi vyskytlo tiež, asi potrebuje viac živín. Rovnako aj pri Cheese. Ale na druhej strane sa to vyskytlo aj borcovi 36 CHAMBERS, aj keď až na konci kvetu, čo nie je nič výnimočné.
Původní příspěvek od Plechh cus dostal jsem radu přidávat víc grow hnojiv do zálivky když ti nažloutávaj listy tak to zkus vidim že ti to taky lehce nažloutnává, jinak co myslíš který z těch modelů co máš je asi nejmíň náročnej, nebo aspoň nejlíp vyvinutej
zase si říkám, že to asi nebude dusíkem,nemohlo by to by to bejt tim že je lampa moc nízko?prostě kytky sou hezky zelený jen prostě nahoře je to zežloutlý nevim mno
Nazdar.
K tomu zltnutiu, podla mojej skusenosti ked dochadza rastlinke dusik tak zacne zltnut od spodu. Pisal si, ze im davas fishmix a ten ma v sebe dost dusiku.
Ako mas vysoko lampu? Nedostavaju nafrak od svetla? (nemyslim teplotu)
''Múdry človek sa poučí na chybách iného, hlupák sa nepoučí ani na vlastných.''
Původní příspěvek od pan.smakovicka Nazdar.
K tomu zltnutiu, podla mojej skusenosti ked dochadza rastlinke dusik tak zacne zltnut od spodu. Pisal si, ze im davas fishmix a ten ma v sebe dost dusiku.
Ako mas vysoko lampu? Nedostavaju nafrak od svetla? (nemyslim teplotu)
zdravim nahoře sem psal,že to asi dusíkem nebude jelikož sou to horní listy,že dusík je v pohodě,a na chatu nebo i tady sem se ptal jestlůi by to nemohlo bejt ti že je nízko světlo přece jenom je to jen pod lampou,tak sem jí včera zvedl
zdravim nahoře sem psal,že to asi dusíkem nebude jelikož sou to horní listy,že dusík je v pohodě,a na chatu nebo i tady sem se ptal jestlůi by to nemohlo bejt ti že je nízko světlo přece jenom je to jen pod lampou,tak sem jí včera zvedl
Ok ok len si ma trosku nepochopil. Tak som to aj myslel jak si napisal.
Tiez mi to pripada na to svetlo. Ako vysoko (cm )si ho mal od vrskov?
''Múdry človek sa poučí na chybách iného, hlupák sa nepoučí ani na vlastných.''