Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
1600asi ne, videl bych to tak na 1300gramu s tim ze tak stovku uz sme vyhulili. POmer gramy/waty je fakt spatnej, ale to 4. sestikilo jelo az od 14tyho dne na 12/12
jinak nevim teda co se to tady rozjelo za modu, ale za posledni dva tydny mi sem psalo PMko asi deset lidi at jim neco prodam, nevim jestli se to tyka jenom me nebo i nekdo jinej dostava takovyhle spamy. Pokazdy je to nekdo kdo je registrovanej bud v unoru nebo v lednu 2010 a ma od nuly do peti prispevku (prispevky typu "jeeeee, to je husty, kolik to stalo???")
Lamky, nepiste mi. Nic Vam neprodam.
Tak tohle se mi stava celkem pravidelne vzdy kdyz koncim tipovacku. Presne jak rikas, novi clenove. Uz na ty pm ani nereaguju.. Ja kdyz na g zacinal tak jen cumel, mlcel a ucil se.. Nekdo chce na registraci asi holt neco vyvarit. To mi moje hlava vypalena nebere
cau cau hele kamo sleduji te pekne dlouho.mas to uplne moc uzasny.jen me prekvapila ta celkova cena za elektrinu a to ze ty ztoho mas jenom asi 300 ges kolik vas jako na to bylo??to jste se jako slozili jo???ja myslel ze ses bůh a ze sis to zavdal sam skoda no.jinak wat na g mas docela slusny
ty jo v 9 lidech se na to slozit husty no, ja bych se bal jako prase a to si myslim ze mam dobry kamose ale i tak 9 lidi !!!mazec
fandim ti, ze ti to vyslo.mas v planu jeste nejakej podobnej projekt ??nebo ti 300 ges staci
1600asi ne, videl bych to tak na 1300gramu s tim ze tak stovku uz sme vyhulili. POmer gramy/waty je fakt spatnej, ale to 4. sestikilo jelo az od 14tyho dne na 12/12
jinak nevim teda co se to tady rozjelo za modu, ale za posledni dva tydny mi sem psalo PMko asi deset lidi at jim neco prodam, nevim jestli se to tyka jenom me nebo i nekdo jinej dostava takovyhle spamy. Pokazdy je to nekdo kdo je registrovanej bud v unoru nebo v lednu 2010 a ma od nuly do peti prispevku (prispevky typu "jeeeee, to je husty, kolik to stalo???")
Lamky, nepiste mi. Nic Vam neprodam.
Napiš mi do pmka o koho jde a já je rád odsud vykopnu,to stejny platí i pro ostatní pokud jim chodí takovy pmka.