Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jak tak sleduju dění a onu známou "aktivní pasivitu" členů ve tvým trýdu (nemůžu přijet, mám to daleko..), možná by bylo fajn aby ti, kdo skutečně jedou nabídli volné místo v autě "pěšcům". Osobně totiž jezdím přes celou republiku každý rok v autě sám.
Fungovat by to mělo následovně: Vyjíždím ze ZL bez tandemu a první město po cestě jsou Otrokovice. V trýdu Legalizace tuto možnost nabídnu formou příspěvku: Otrokovice 7.30AM Pak už jen čekám na PMko.
S přáteli podobným způsobem cestujeme po světě již více než čtvrt století, dříve coby pěšci, dnes jejich řidiči. Stejně jako dříve dlouhý vlasy, jsou dnes dredy mor pro takovou bohulibou činnost jako je stopařina, takže cestovat je efektivnější s tímto spedičním plánem.
Nemluvě o tom, že vědomí že vezeš stejnou krevní skupinu, dává cestování docela jiný rozměr
Závěrem ještě dík za to co děláš a - ať nám svítí sluníčko!
---> Vyuzijte svezeni a nabizejte svezeni, to je vazne dobrej napad. Navic 4 lidi v aute jsou levnejsi nez vlaky!!!
Ahoj vsichni, prave jsem odeslal vetsinu plakatu a letaku, rozhodne jsem to poslal vsem, co se mi ozvali tady na Groweru. Jeste jednou diky moc za pomoc a uz vam to ficiii.
Mimochodem, balil jsem to do 5:30 do rana, jsem uplne dead...
nejakym nedopatrenim (nespravnym serazenim v Excelu - moje chyba) se stalo, ze dostavate zasilky, u kterych je napsana vase adresa, ale nesedi jmeno a nesedi pocty plakatu a letaku. Pokud to tak je, ctete dal, jinak ne.
Jenze skutecnost je takova, ze jmeno a pocty jsou spravne, a adresa je spatne. Proto prosim odmitejte tyto zasilky (vubec nechapu, jak je mozne, ze nektere posty vydaji zasilku nekomu uplne jinemu, mely by to automaticky vracet).
Jakmile se mi to vsechno vrati zpatky, odeslu to znova a spravne. Pokud jste to uz otevreli a neco si z toho vzali, volejte mi na 777 291 922, reknu vam co s tim. Prosim pokud jste to jeste neotevreli, neotvirejte to a odmitnete tu zasilku, neni pro vas!!!
Moc se vsem omlouvam za komplikaci, ted uz vim, ze excel je debil, a kdyz se mu rekne aby vztahnul razeni podle abecedy i na dalsi sloupce, nefunguje to jak ma...
Jeste dodatek - pokud uz to nekdo stihnul prijmout a bude mi to tim padem posilat zpatky, tak naklady vam zaplatim - vyrovname se na MMM. Pokud zasilku odmitnete (=vubec neprijmete) , posta to okamzite posila zpatky a naklady platim ja, kdyz to budu prebirat!
Ted mi nekdo psal, ze nevi jak to ma poznat mezi ostatnima zasilkama, ktery mu chodi. Je to velmi jednoduchy, na zasilce je vase adresa, ale CIZI JMENO.
Nestálo by za to se mrknout kolik si toho komu poslal a pokud by se to lišilo jen o malej počet tak ať si to nechají, aspoň se ušetří na poštovném a možná se budeš cítit i trochu více eko pač ty zásilky nebudou pendlovat zbytečně nazpátek :)
Peace all.Tak ke me uz ten spatnej balik prisel a odesel stejne rychle,protoze byl uplne na jiny jmeno.Na MMM bych strasne rad dorazil,ale nemuzu,protoze je to moc daleko a matka me nepusti(je mi 15 ,ale o veku to neni)Hlavne nemam orientacni schopnosti takze kdybych jel do Prahy vlakem,tak bych dojel buch vi kam .....
Původní příspěvek od r-man Ahoj vsichni, Hyde mi napsal moc peknej PM:
Jak tak sleduju dění a onu známou "aktivní pasivitu" členů ve tvým trýdu (nemůžu přijet, mám to daleko..), možná by bylo fajn aby ti, kdo skutečně jedou nabídli volné místo v autě "pěšcům". Osobně totiž jezdím přes celou republiku každý rok v autě sám.
Fungovat by to mělo následovně: Vyjíždím ze ZL bez tandemu a první město po cestě jsou Otrokovice. V trýdu Legalizace tuto možnost nabídnu formou příspěvku: Otrokovice 7.30AM Pak už jen čekám na PMko.
S přáteli podobným způsobem cestujeme po světě již více než čtvrt století, dříve coby pěšci, dnes jejich řidiči. Stejně jako dříve dlouhý vlasy, jsou dnes dredy mor pro takovou bohulibou činnost jako je stopařina, takže cestovat je efektivnější s tímto spedičním plánem.
Nemluvě o tom, že vědomí že vezeš stejnou krevní skupinu, dává cestování docela jiný rozměr
Závěrem ještě dík za to co děláš a - ať nám svítí sluníčko!
---> Vyuzijte svezeni a nabizejte svezeni, to je vazne dobrej napad. Navic 4 lidi v aute jsou levnejsi nez vlaky!!!
Myslim ze tohle je strasne moc dobrej napad a hodne lidem by to pomohlo.
2Gardenisto: Ne, maji pravidlo (ktere, jak se zda uspesne porusuji), ze pokud na danem miste neexistuje adresat, maji to ihned obratem poslat z5 na zpatecni adresu. Mozna by bylo dobre tam zavolat, pokusim se to obvolat v pondeli.
S tim ponechanim me to napadlo samozrejme hned na zacatku, jenze jakmile jsem si dal dohromady spravne adresy s tim, co bylo ve skutecnosti odeslano, zjistil jsem, ze to priblizne sedi asi na dvou mistech, to nestoji za to. Pro me je nejjednodussi prijit pak na postu a pouze na tech zasilkach prelepit adresy a poslat to znova (jmeno a pocet kusu byl totiz spravny, jen adresy se prohazely).
Jo a jeste takovy kontrolni dotaz: Z groweru byl minuly tyden rozesilan Newsletter do mailovych schranek, psalo se v nem o letosni MMM. Dorazilo vam neco?
1. Pokud ano, co mate za zavinacem (@seznam.cz , @gmail.com ....)?
2. Pokud ne, co mate za zavinacem (@seznam.cz , @gmail.com ....)?
Původní příspěvek od r-man Jo a jeste takovy kontrolni dotaz: Z groweru byl minuly tyden rozesilan Newsletter do mailovych schranek, psalo se v nem o letosni MMM. Dorazilo vam neco?
1. Pokud ano, co mate za zavinacem (@seznam.cz , @gmail.com ....)?
2. Pokud ne, co mate za zavinacem (@seznam.cz , @gmail.com ....)?
Jen pripominam, ze tem, kdo nemaji v profilu zapsanou mailovou adresu samozrejme nic dorazit nemohlo.
Text mailu byl:
Grower Magazine napsal(a):
> MMM 2009 Praha sobota 9. května - demonstrace za legalizaci konopí
>
> Přijďte a vyjádřete svůj nesouhlas s kriminalizací konopí na 12. ročníku demonstrace za jeho legalizaci. Demonstrace za legalizaci konopí začne ve 13.00 na Karlově náměstí na Praze 2, odkud po krátkém projevu vyrazíme v průvodu městem do parku Parukářka, kde bude pro všechny příznivce trávy připravený bohatý program. Na letošním happeningu se můžete těšit na 3 hudební podia, konopný trh, přednášky, infostánky, fireshow, žonglovací workshop pro děti i dospělé a samozřejmě dostatek občerstvení, včetně konopného piva i zmrzliny.
>
> Přidejte se a přineste si transparenty na demonstraci a průvod centrem Prahy, na který se za doprovodu hudby vydáme ve 13.30.
>
> Pro další informace navštivte http://www.legalizace.cz/?page_id=61 a http://www.legalizace.cz/?page_id=1458
>
> Váš Legalizace.cz team v mediální spolupráci s Grower.cz .
>
> Tento e-mail je oznámením sponzora Grower.cz
> http://grower.cz - pro odhlášení použijte panel Můj Grower
Zdravim!
r-man: Plakáty a letáky dorazily v přesném počtu a zdobí okolí i přímo Kolín, teda aspoň ty, který někdo nestrhnul, ale to byli jen dva z 15, takže to docela jde..
Jinak samozřejmě podpoříme celá banda od tud!
Naposledy upravil kolomaznik 05-05-2009 v 14:05 PM
Marihuana supporter jsou skoro na cestě
Jinak fajn počasí, vypadá to na fajné odpoledne
Magicroom vrací úder
Born against-Rebel bez BongaKouření zabíjí... Phytoinhalace lečí Pěstuj dál, pěstuj víc , hul s plnej plic
PEACE, LOVE & EMPATHY,Fire Walk with Me