Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj hosi, k te mutaci palic: Co mate presne na mysli za jev?
Ja mam zkusenost, ze od teploty se palice zacina jakoby odchylovat od kompaktni koule a zacina nahazovat ty postrani vyrustky, popr. se treba rozdvoji........ jak u toho EC? Diky a toto smazu.
ME SE STALO ZE SISKA KTERA ROSTLA PRIMO POD VYBOJKOU TAK MEL TVAR KOULE ,ZREJME SKRZ VYSSI INTENZITU SVETLA A TAYK TEPLOTU...NA BOCICH BYLY KLASIKA PALDY...
co se tyce ty mutace narazel jsem na ty malinky listy na vrcholcih palic,, uz nemaji hezky spicatej tvar ale zacinaji byt kulaty... vzdycky se mi tohle delo prave kdyz jsem moc solil EC... teplotou to nebylo...
Původní příspěvek od Ono V mori šišiek som zazrel heatshield... Čo naň hovoríš?
nasadil sem ho na začátku a ted na konci,pouze abych snížil teplotu.někdo mi tady radil že stíní,měl na něho udělaný pěkně i s fotkama příspěvek a měl pravdu...
nasadil sem ho na začátku a ted na konci,pouze abych snížil teplotu.někdo mi tady radil že stíní,měl na něho udělaný pěkně i s fotkama příspěvek a měl pravdu...
Zdravím, jak jsem psal včera jsem všechno pokosil celá operace trvala klasickej čas (19:00 -04:00 ).na to že jedna kytka byla tak prtavá že jsem jí ani nemusel stříhat od listů tak to byla fuška ...ale příjemná ...... přihazuji fotky.