Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Moja stará máti je taká dobrá, že mi poskytne dostatok slepičákov, aby bolo na celú úrodu žihľavový nálev na rast si spravím sám a 7 a pol ročný humus mi dá máti Takže ja už mám o všetko postarané Len upraviť place a môže sa pestovať, ak teda vydržím to čakanie
cao ja sem si ted poridil od plagronu kokos a ,kokos b ,dale terra bloom,green sensation,enzymes a roots podreboval bych vedet jestli stouto kombynaci mate nekdo nakou skusenost?.popripade co by bylo lepsi nebo co bych mel jeste koupit hlina plagron cocos dik
Původní příspěvek od Green Beret ahojte, zaujimalo by ma , ci hnojivo wuxal super, je aj na kvet alebo len na rast, je tam celkom dobre rozlozenie N-P-K...
Tady z toho textu usuzuju, že jen na růst, z vlastní praxe ani zkušenosti nevím.
Problémy s fórem? Nebo potřebujete jenom upravit své téma? Kdyby cokoliv pošlete -> PM <-
cau potreboval bych poradit.....sehnal jsem tohle hnojivo(nejsem v cechach)....je to od doff(company) Ericaceous Plant Feed ....pisou ze je to pro kyselomilne rostliny....obsah NPK 6:3:6.....pisou ze je to vhodne pro azalky a camelie...nevi nekdo jestli se to da pouzivat po celou dobu nebo mam radeji sehnat neco silnejsiho(vhodnejsiho)...dikes
catch me once shame on you-catch me twice shame on me...fuck the police...
hej hnojivo je pre kyselomilne rastliny a ulahcuje im rast v alkalickych a vapenych zeminach.
mariana nema moc rada kyselost pody(prevladaju samci), tak by som povedal ze ani moc neni vhodne, asi bude dost zrazat ph.
''Múdry človek sa poučí na chybách iného, hlupák sa nepoučí ani na vlastných.''
zatim se do toho dostavam.....mam za sebou prvnich 14dni....pohnojil jsem tim lehce dneska cca 4kapky na 0.5l.....redeni na stitku je 7.5ml na 2l.....dneska jsem ale vychytal Miracle-Gro all purpose(mnohoucelne).....za tu cenu me prekvapilo mnoztvy NPK-24-8-16....muze se to pouzivat po celou dobu az do tech poslednich 14dni???ma nekdo zkusenosti???dikes za kazdou radu
catch me once shame on you-catch me twice shame on me...fuck the police...
Pro rust jsem zvolil Plagron alga grow... to ma vse co rostlina k rustu potrebuju,na kvet sem zvolil Plagron alga bloom... myslim si ze pokud tomu koupis solidni suplstrat zajistis dobrou zalivku atd... tak to bude dobry .)
Já měl komplet biobizz a byl jsem spokojenej, teď jsem koupil GH (grow, bloom, micro, květovej stimulátor, mineral magic a diamond nectar), zkoušel jsem přidávat PK 13/14, ale hrozné mi zvyšoval PH zálivky z 6,1 na 6,5 je to normální? skladoval jsem ho omylem v zimě, ne v pokojové teplotě, NEZNEHODNOTIL JSEM HO?
Mate niekto skusenost s Grotek Final Flush Strawberry ??????
je to flushovaci pripravok a pisu o nom ze, doda vasej urode jahodovu prichut. Neni to trosku blbost???
''Múdry človek sa poučí na chybách iného, hlupák sa nepoučí ani na vlastných.''
Původní příspěvek od Honzix Já měl komplet biobizz a byl jsem spokojenej, teď jsem koupil GH (grow, bloom, micro, květovej stimulátor, mineral magic a diamond nectar), zkoušel jsem přidávat PK 13/14, ale hrozné mi zvyšoval PH zálivky z 6,1 na 6,5 je to normální? skladoval jsem ho omylem v zimě, ne v pokojové teplotě, NEZNEHODNOTIL JSEM HO?
PK13/14 od jaké firmy? Nejaky zvetšujou,nejaky snižujou...