Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mam podobny prispevek jak Splif.V zime,kdyz chodivame hrat do kulturaku floorbal,tak se dycki poradne vypalim...Nasledky jsou brutalni.Micky vidim zpomalene,jak kdyby pluly ve vode a pri tom to byly extremni pecky,ktere by nikdo nechytil...Vzdy mi stacilo jen natahnout ruku a sevrit prsty a mel sem ho-stacilo se jen na ten micek divat a byl v ruce-->nebyly to haluze,jak tady ostatni pisou,ze se jim to stalo jen jednou za zivot,protoze to se mi stavalo pokazne.Stal se tak ze me golman,ktereho by ani Hasek(nemyslim hasis) neprekonal.....
Není to sice příliš zábavný nebo zajímavý, ale pro mě to bylo rozhodně nejbrutálnější. Je to už pořádná řádka let a dost pochybuju, že jsem byl tehdy plnoletý. Pořádně jsme se prokouřili se spolužáky na přímém slunci a pak jsem chvátal do metra. Seběhnul jsem schody a úspěšně doběhl metro. Opřel jsem se o dveře a najednou se mi začla před očima dělat bílá mlha a do zornýho úhlu se mi nevešli ani protější dveře. Pak už si pamatuju jenom jak ležim na sedačce a bolí mě hlava jak jsem se do ní asi praštil. Bylo narvané metro, alespoň dva lidi museli udělat místo a někdo mě musel zvednout ze země a vytáhnout na sedačku. Nějaká holka mi probírala peněženku a prý hledala vizitku nějakého mého kamaráda, aby mu zavolala, ať si pro mě přijde. V životě už nechci takový stav ani ostudu zažít.
Každopádně od tý doby už jsem nikdy neměl potřebu spěchat, když jsem byl zhulenej. Berte to jako ponaučení pro mladé growery.
Stalo se to před 3 dny. Hezky jsme se zhulili jako obvykle ve čtyřech a potom jeli na benzínku pro něco k pití. 2 kámoši ve Fávu a já s jednou kámoškou v její Mazdě 2. Ty dva s Fávem jeli před náma a docela to prali a ta holčina nechtěla jet moc pozadu tak jsme se jich drželi co to šlo. Ale v tom jedna taková ani ne moc prudká pravotočivá zatáčka, která nás jaksi dost vynesla až najela kolama na takovej ten bordel na kraji silnice ( tráva + štěrk ) a jak to chtěla strhnout, tak to přetočila a auto šlo do smyku. Skončili jsme v pravým příkopě, nějak zvláštně jsme se přetočili ( už po mně nikdo nemůže chtít vysvětlit jak ), že auto mělo rozsekanej předek vysklený zadní sklo a zůstalo v tom příkopě na boku. Asi nad náma zrovna stály všichni svatý, protože se nám nic nestalo. Když jsme se vysoukali z auta zavolali jsme těm dvoum kámošům, společně to auto převrátili na kola a vytáhli z příkopa. Škoda byla asi za 100 tis. , ale to zátahne pojišťovna ). Rada: Když už řídíte zhulený, řiďte s rozmyslem a opatrně.
jo to by měl slyšet jeden můj nejmenovaný kamarád, který se svým fávem skončil po jednom počarodějnicovém nedělním incidentu v nedaleké spřízněné dědině.
celou sobotu chlastal jak dobytek a proháněl se v tom autě po vesnici sem a tam, ve špičku s ním mohlo jet najednou i 7-8 lidí (já sem to krzevá stavy nebyl schopný ani nechtěl počítat), a nic. pohoda, žádná bouračka, žádné benga.
ráno, když sme se chystali domů, tak sme dali nejaké prdy na znovuzprovoznění našich těl, chvilku počkali, než se tak stane a vyrazili. trochu poprachalo a silnic byla dlážděná kostkama. přijeli sme na křižovatku, na které nikdy nikomnu nebylo jasné, kde je hlavní a kdo má přednost, zprava přijíždělo auto a před křižovatkou začalo brzdit. my sme mohli jet tak 30-40km/h a jak to auto začalo brzdit, tak kamarád zčekoval, ža má asi přednost, páč sme jeli rovně a pořád rovně po silnici, která dokonce jako hlavní vypadala. průser byl, že to auto zprava se z nějakého důvodu znovu rozjelo, i když řidič moc dobře viděl že my pokračujem v jízdě - dup na brzdu, dvousekundový skluz po mokrých kočičích lebkách a jemné žduchnutí do zelené felície z boku. no docela prdel. vyletěl chlapík kolem štyricítky a jeho manželka a začala scénka jak vystřižená ze south parku. kolik ti je? cos chlastal? máš vůbec řidičák??? výtlem jak sviňa. chlapík byl celkem vpoho a vypadal že by to chtěl i řešit vklidu ale manželka megera začala ostentativně vytáčet 158 a značně zesíleným hlasem nám dávala najevo, že benga opravdu volá tak sme tam skysli další hodinu a půl, příčemž to vůbec nebylo nutné, páč chlapík měl akorát trochu poškrábané dveře na té filcce a dalo by se sním vklidu domluvit. to, že na fávu byla posunutá převodovka a pozohýbané blatníky byl náš rybíz, páč sme skutečně přijížděli po vedlejší a chlapík po hlavní, no ale spravedlnosti se musí učinit za dost a policie je v takovýchto malicherných situacích podle názoru některých nedomýšlivých individuí nutná.
no a nakonec: kamoš i přes jeho večerní zkušenost nenadýchal nic. hulení mu nezkoušeli, i když takjaktak sme po té srážce všichni rychle vystřízlivěli. každopádně když už nic, tak vás taková věc minimálně zhuleného nasere víc než za střízliva
Není to sice nejbrutálnější zážitek, ale je nejčerstvější ;-) - ze včerejška:
S kámoškou jsme šly ven, a protože mám ještě docela ganji (a není špatná, na to že je moje vlastní ... ), daly jsme si. Jen trochu, ale potom to začalo byt zajímavé... A to myslím doslova - všechno mi přišlo úplně moc zajímavé a všechno mě děsně bavilo, takže jsem nadšeně sledovala fotbalisty jak běhají po vesnici (trénink) a když jsme pak na odpočinek skončily u nás doma, tak jsem si nejdřív se zaujetím prohlížela zrcátka, které jsem si sundala z endura (protože se mi tam nelíbily ) a celou dobu jsme byly smíchy v křeči... No a pak, po odchodu kámošky, jsem si dala pořádnou porci zmrzliny se šlehačkou... Ještě že jsme ji doma měli ;-) Víc už toho bohužel nevím...
najbrutalnejsi zazitok po huleni som zazil asi pred 2hodinami,zhulili sme sa asi 4chalani v sobotisti a isli sme este na MY ale prisli sme do pol cesty a auto prestalo svietit a stierace nefungovali,vonku prsalo a je tma,cize vsetko na picu,nakoniec sme zastavili a zacali picovat,potom kamarat v podbranci v dedine zohnal typka co nam chvalabohu pozical baterku a vymenil ju,,,volal som medzitym fotrovi ten ma spicoval ze je to moja chyba samozrejme a prisiel som domov pred xvilou a pisem akurat sem....boze no stacilo na dnes vecer uff....
mimochodom na tom aute je dojebanyy alternator,nedobija sa stava a tecie voda z chladica takze cestovat s nim viac ako 20km je dost o drzku ...potom sa mam spolahnut na fotra ked mi ho pozicia v takom stave,no kurva...
no stalo se nam s xertronem neco podobneho oba na plech (nebo aspon ja uplne v <> ) a nestartovalo auto, tak dobre, ze ho roztlacime, jesze furt nechtelo hytnout. Pak ze bude dobre kdyz ho potlacime v na ceste sice v protismeru ale mnelo se hnedka rozjet. tlacil jsem to asi 200m maras a kolem slozite klickovala auta...
zas tak často se mi to nestává, ale jistě znáte takovej ten stav po hulení kdy máte strašnej záchvat smíchu a nemůžete za boha přestat, načež se smějete tomu jak se nemůžete přestat smát, ste celí rudí, slzí vám oči a nemáte kapesník? tak přesně to se mi stalo když sem minulý týden předčítal referát u tabule...
Mám takový nepříjemný zážitek...Už je to docela dlouho, ale pořád mám živé vzpomínky ..Seděli jsme s kámošema v takovým městským lesíku a pořádně se vyhulili...Tak nějak jsme tam diskutovali a najednou slyšíme řev a dupot..Asi tak sto metru od nás bylo vidět spousty utíkajících noh(byla uz tma a lamp tam moc neni takže spíš takové stíny)..o pár chvil později okolo nás proběhli nějací tři týpci, kteři utíkali právě před tím stádem..Nejhorší na tom bylo, že my jsme tam seděli taky tři..Vyhulení maximálně..uběhlo sotva pár vteřin a už byli u nás...Samozřejmě to byli nácci a mysleli si, že honili právě nás..Takže už to vypadalo, že budeme mít menší problém...adrenalin na max..Naštěstí jeden z těch co před nima utíkal zařval čuráci zasraní mno a tím nám vlastně nevědomky zachranil prdele..Je to hustej pocit když jsi tak zhulený a díváš se na bandu nácku jak se na tebe hrnou a vůbec nevíš co napadne tu plešatou hlavu..
Nerad to tady zaplácávám odpověďma, ale tohle je fakt hustej zážitek, na kterej rád reaguju.
Tyvole, to bych byl docela vysranej i se svojí kondičkou, od těch parchantů opravdu nevíš co čekat, teda spíš to horší, kudlu v ruce nebo boxer, hajzlové zkurvený!
You was fucking lucky mate