Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
2 JAHmaican: Mmm tak to je špatný, dřív jsem tam chodil jen za tmy. A jelikož je tam posed tak mě a kámoše vychytal myslivec. Ještě že to byl právě kamošuv otec . To bylo dost stěstí.
Tahle republika je obšancovaná posedama. Posed kam se podíváš
Byl jste někdo teď v kukuřici? Já včera. Takovej mazec jsem ještě nikdy nevychytal. Je to nehorázně plný pylu, myslel jsem že se snad udusím , oči plný, hubu plnou, no prostě hrůza. Navíc sem šel z druhý strany pole, protože tam jezadáci sekali, takže mi dost dlouho trvalo než jsem to našel. Není to vůbec žádná sranda to najít v tak vysoký kukuřici.
Jo jo tak to v kukuřici chodí. Ten pyl je nejhořší - hlavně teď v těch vedrech. Místy se ani projít nedá. A bude to čím dál horší - s rostoucí kukuřicí.
Ale to je daň za celkem dobrou půdu a neustále svítící slunce - taky ty kytky jedou stejně rychle jak ta kukuřice
Jo, taky jsem byl v kukuřici, už je velka asi jako já.
a vubec jsem ty kytky nemohl najít, máme je po jednej, max po dvou, orientujeme se podle nějakej kupičky kamení..., no ani nevim, jestli jsem je všechny našel.
Já jsem spokojen, půda celkem drží vláhu i za těch veder co byly - to kykty dost popohnalo, už jsem i něco zaštípal - tak jsem zvědavej. Jen ty zvířata - už mají zase na svědomí jednu kytku
Ktky rostou...bohužel tam mám jen půlku samičky( vysvětlení v mým outu), jinak samý samce. Ze dvou jsme už udělali palačinky a ty byly až nad očekávání moc silný...mňam
Tak se to pomalu nachyluje ke sklizni Předpokládám že teď už bude na poli jen kukuřice na semeno.
Jelikož jsou zemědělci nevypočitatelní tak prosím pište sem jakékoli info o sklízení kukuřice - popřípadě jak to bylo loni a dřív se sklizní. Thx.
Původní příspěvek od Skrec Tak se to pomalu nachyluje ke sklizni Předpokládám že teď už bude na poli jen kukuřice na semeno.
Jelikož jsou zemědělci nevypočitatelní tak prosím pište sem jakékoli info o sklízení kukuřice - popřípadě jak to bylo loni a dřív se sklizní. Thx.
Záleží na počasí,ale bude spíš tak ke konci října - toť moje zkušenost. Kukuřice na siláž by už byla sklizená. Takže, když tam rostou kukuřice - plody, tak to je na zrno, což je dobré. Já osobně si myslím, že na siláž se toho moc nepěstuje, když sklidí zrno tak nedílnou součástí jsou zbytky rostlin a z těch pak dělaj siláž. Jak nejlépe poznat čas sklizně - kukuřice začína vadnout a usychaj jí listy, to je známka toho, že je dozrálá a chystá se na vysemenění, což je pravej čas pro jezedáky aby jim to nevypadalo na zem. Takže, pokud je kukuřice zelená nemusíte mít strach, zemědělci potřebují největší možné výnosy, tudíž sklízí co nejpozději. Také jsem si všiml, že občas sklidí obvodový řádky a střed nechají, to nevím proč dělaj, ale měl bych v tu chvíli strach to tam nechat, jinak jak řikám, KONEC ŘÍJNA