Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Kukuřice 2006
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 4 5 6 7
Autor
Téma 
Skrec
Stálý Člen

Karma uživatele Skrec - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 81

Jo jo už je kukuřice vysoká - dá se tam chodit nepozorovaně za dne . S tím hadrem od psa dobrej nápad - jednoho doma mám takže to hned vyzkouším .

Tahle republika je obšancovaná posedama. Posed kam se podíváš

Old Post 17-07-2006 v 09:25 AM
Skrec je offline   Profil uživatele Skrec   Find more posts by Skrec   Foto galerie člena Skrec   Click here to Send Skrec a Private Message   Add Skrec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
JAHmaican
rasta herbsman

Karma uživatele JAHmaican - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 82

citace:
Původní příspěvek od Skrec
Jo jo už je kukuřice vysoká - dá se tam chodit nepozorovaně za dne

No jak kde, u nás je kukuřice něco málo nad pas

!!!CHLASTAFARI!!!

Old Post 17-07-2006 v 10:06 AM
JAHmaican je offline   Profil uživatele JAHmaican   Find more posts by JAHmaican   Foto galerie člena JAHmaican   Click here to Send JAHmaican a Private Message   Add JAHmaican to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Skrec
Stálý Člen

Příspěvek č. 83

2 JAHmaican: Mmm tak to je špatný, dřív jsem tam chodil jen za tmy. A jelikož je tam posed tak mě a kámoše vychytal myslivec. Ještě že to byl právě kamošuv otec . To bylo dost stěstí.

Old Post 17-07-2006 v 10:12 AM
Skrec je offline   Profil uživatele Skrec   Find more posts by Skrec   Foto galerie člena Skrec   Click here to Send Skrec a Private Message   Add Skrec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Radoslav
Uživatel

Karma uživatele Radoslav - 85% PěstitelskáKarma uživatele Radoslav - 85% PěstitelskáKarma uživatele Radoslav - 85% PěstitelskáKarma uživatele Radoslav - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 84

Kukuřice jak kde, Na jednom poli taky ještě není větší jak já, ale na druhým mě už o 20 cm přerůstá. Je to vidět i na kytkách, asi horší půda.

Sodík 400W - můj první indoor
Kukuřice 2007
Plagron Royalty Mix - 400W

Pěstujte a budete mít vždy co kouřit.

Old Post 17-07-2006 v 13:32 PM
Radoslav je offline   Profil uživatele Radoslav   Find more posts by Radoslav   Foto galerie člena Radoslav   Click here to Send Radoslav a Private Message   Add Radoslav to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kolom&n
Stálý Člen

Karma uživatele Kolom&n - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 85

citace:
Původní příspěvek od Radoslav
Hulit myslíš na fleku? To občas dělám, teď uz je kuku vysoká, tak si to člověk může dovolit, ale účinek nevím.

na fleku muzes hulit ale to nijak neovlivni pach tebe nebo psa na srnky.hulit jsem myslel as po sklizni se moooc tesim

Kolomanovo Šouší---2oo6to bejvávalo..

Surpr!se OUt'07 by Kolom&njsem na to zvědaFF

Koloman's 400W Wonder BoxXx,,,ZHULENO:...

Old Post 17-07-2006 v 13:40 PM
Kolom&n je offline   Profil uživatele Kolom&n   Find more posts by Kolom&n   Foto galerie člena Kolom&n   Click here to Send Kolom&n a Private Message   Add Kolom&n to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Radoslav
Uživatel

Karma uživatele Radoslav - 85% PěstitelskáKarma uživatele Radoslav - 85% PěstitelskáKarma uživatele Radoslav - 85% PěstitelskáKarma uživatele Radoslav - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 86

Byl jste někdo teď v kukuřici? Já včera. Takovej mazec jsem ještě nikdy nevychytal. Je to nehorázně plný pylu, myslel jsem že se snad udusím , oči plný, hubu plnou, no prostě hrůza. Navíc sem šel z druhý strany pole, protože tam jezadáci sekali, takže mi dost dlouho trvalo než jsem to našel. Není to vůbec žádná sranda to najít v tak vysoký kukuřici.

Kukuřice 2007

Old Post 22-07-2006 v 06:36 AM
Radoslav je offline   Profil uživatele Radoslav   Find more posts by Radoslav   Foto galerie člena Radoslav   Click here to Send Radoslav a Private Message   Add Radoslav to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Skrec
Stálý Člen

Příspěvek č. 87

Jo jo tak to v kukuřici chodí. Ten pyl je nejhořší - hlavně teď v těch vedrech. Místy se ani projít nedá. A bude to čím dál horší - s rostoucí kukuřicí.
Ale to je daň za celkem dobrou půdu a neustále svítící slunce - taky ty kytky jedou stejně rychle jak ta kukuřice

Old Post 22-07-2006 v 09:44 AM
JAHmaican
rasta herbsman

Příspěvek č. 88

Jo, taky jsem byl v kukuřici, už je velka asi jako já.
a vubec jsem ty kytky nemohl najít, máme je po jednej, max po dvou, orientujeme se podle nějakej kupičky kamení..., no ani nevim, jestli jsem je všechny našel.

!!!CHLASTAFARI!!!

Old Post 22-07-2006 v 10:45 AM
JAHmaican je offline   Profil uživatele JAHmaican   Find more posts by JAHmaican   Foto galerie člena JAHmaican   Click here to Send JAHmaican a Private Message   Add JAHmaican to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Skrec
Stálý Člen

Příspěvek č. 89

Tak jak to v kukuřici roste?

Já jsem spokojen, půda celkem drží vláhu i za těch veder co byly - to kykty dost popohnalo, už jsem i něco zaštípal - tak jsem zvědavej. Jen ty zvířata - už mají zase na svědomí jednu kytku

Old Post 05-08-2006 v 13:37 PM
JAHmaican
rasta herbsman

Příspěvek č. 90

Ktky rostou...bohužel tam mám jen půlku samičky( vysvětlení v mým outu), jinak samý samce. Ze dvou jsme už udělali palačinky a ty byly až nad očekávání moc silný...mňam

!!!CHLASTAFARI!!!

Old Post 06-08-2006 v 21:14 PM
Skrec
Stálý Člen

Příspěvek č. 91

Tak se to pomalu nachyluje ke sklizni Předpokládám že teď už bude na poli jen kukuřice na semeno.
Jelikož jsou zemědělci nevypočitatelní tak prosím pište sem jakékoli info o sklízení kukuřice - popřípadě jak to bylo loni a dřív se sklizní. Thx.

Old Post 11-09-2006 v 14:30 PM
Reggaemanista
Stálý Člen

Karma uživatele Reggaemanista - 71% PěstitelskáKarma uživatele Reggaemanista - 71% PěstitelskáKarma uživatele Reggaemanista - 71% Pěstitelská

Příspěvek č. 92

citace:
Původní příspěvek od Skrec
Tak se to pomalu nachyluje ke sklizni Předpokládám že teď už bude na poli jen kukuřice na semeno.
Jelikož jsou zemědělci nevypočitatelní tak prosím pište sem jakékoli info o sklízení kukuřice - popřípadě jak to bylo loni a dřív se sklizní. Thx.

Prý že v půlce října .

Old Post 11-09-2006 v 15:08 PM
Reggaemanista je offline   Profil uživatele Reggaemanista   Find more posts by Reggaemanista   Foto galerie člena Reggaemanista   Click here to Send Reggaemanista a Private Message   Add Reggaemanista to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pan Ker
Stálý Člen

Karma uživatele Pan Ker - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 93

citace:
Původní příspěvek od Reggaemanista

Prý že v půlce října .

A zdroj??

outdoor 2005 > 6 > 7 > 8 > 9 > 10 > 11...

indoor 400w round 1 > 2

Old Post 11-09-2006 v 16:24 PM
Pan Ker je offline   Profil uživatele Pan Ker   Find more posts by Pan Ker   Foto galerie člena Pan Ker   Click here to Send Pan Ker a Private Message   Add Pan Ker to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Radoslav
Uživatel

Příspěvek č. 94

Záleží na počasí,ale bude spíš tak ke konci října - toť moje zkušenost. Kukuřice na siláž by už byla sklizená. Takže, když tam rostou kukuřice - plody, tak to je na zrno, což je dobré. Já osobně si myslím, že na siláž se toho moc nepěstuje, když sklidí zrno tak nedílnou součástí jsou zbytky rostlin a z těch pak dělaj siláž. Jak nejlépe poznat čas sklizně - kukuřice začína vadnout a usychaj jí listy, to je známka toho, že je dozrálá a chystá se na vysemenění, což je pravej čas pro jezedáky aby jim to nevypadalo na zem. Takže, pokud je kukuřice zelená nemusíte mít strach, zemědělci potřebují největší možné výnosy, tudíž sklízí co nejpozději. Také jsem si všiml, že občas sklidí obvodový řádky a střed nechají, to nevím proč dělaj, ale měl bych v tu chvíli strach to tam nechat, jinak jak řikám, KONEC ŘÍJNA

Kukuřice 2007

Old Post 12-09-2006 v 06:53 AM
CAESAR
Stálý Člen

Karma uživatele CAESAR - 55% PěstitelskáKarma uživatele CAESAR - 55% PěstitelskáKarma uživatele CAESAR - 55% Pěstitelská

Příspěvek č. 95

u nas bola minuly rok kurica na poli este asi mesiac potom,co jej zelene casti boli uplne suche.

TABACEK 2006

WW 2006 OUT

Old Post 12-09-2006 v 09:39 AM
CAESAR je offline   Profil uživatele CAESAR   Find more posts by CAESAR   Foto galerie člena CAESAR   Click here to Send CAESAR a Private Message   Add CAESAR to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Reggaemanista
Stálý Člen

Karma uživatele Reggaemanista - 71% PěstitelskáKarma uživatele Reggaemanista - 71% PěstitelskáKarma uživatele Reggaemanista - 71% Pěstitelská

Příspěvek č. 96

citace:
Původní příspěvek od Pan Ker

A zdroj??

Jeden kámoš zemědělec, jeho táta je taky zemědělec, tak snad o tom něco ví...

Old Post 12-09-2006 v 16:07 PM
Reggaemanista je offline   Profil uživatele Reggaemanista   Find more posts by Reggaemanista   Foto galerie člena Reggaemanista   Click here to Send Reggaemanista a Private Message   Add Reggaemanista to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 06:55 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 4 5 6 7  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
25-05-2020 - Kukuřice 2020 - 18 odpovědí
06-05-2017 - Sklizen kukurice 2007 - 80 odpovědí
22-09-2005 - Sklizeň kukuřice 2005 - 14 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás