Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nirvana je fajn, taky doporucuju. Mam s nima zkusenost z podzimu, vsechno prislo v pohode. Maji casto nejake slevy, momentalne prosincove "bile vanoce" nebo tak neco, takze vsechny "White modely" (White Widow, Blue mystic, Ice...) jsou za 10 Euro misto 25 - to se mi zda dost dobre.
to all
prosim vas vsechny, co jste se v tomto threadu psali o radoby seedbance zvané Pažitka, aby jste si nic neobjednavali a uz se tady na G o ni nezminovali. je to nejakej unterwasserman, co si na svy stranky okopiroval katalog seminek. Jinak se pry bude muset pristoupit k editaci prispevku a nedejboze k mazani.
samozrejme nechci nikomu nic nakazovat nebo tak neco, ale nekdo z Grower Teamu(kdybych tak vedel kdo) me prosil, at se sem uz o tyhle strance nepise.
zdar
Oh Danny Boy the pipes, the pipes are calling, from glen to glen and down the mountain side
The summer's gone and all the roses dying, 'tis you 'tis you must go and I must bide
But come ye back when summer's in the meadow or when the valley's hushed and white with snow
'Tis I'll be there in sunshine or in shadow Oh Danny Boy, Oh Danny Boy I love you so
Zdravím. Mám ještě nějaké zásoby California Orange z podzimního sběru. Je to out, čistá Californie. Cena je 100ks/300kč, na dobírku, dobírka je v ceně. Když budete mít zájem, tak se ozvěte na pm.
Chci si objednat semena od Nirvany, ale nevím co musím udělat, abych mohl zaplatit svím účtem? Nechce se mi posílat Eura poštou.
Musím mít založenej nějakej speciální účet na Eura a nebo stačí mít účet třeba u Česky spořitelny? Chce to po mě nějakej kód karty.
Poradí mi někdo jak postupovat a comusím mít?
nirvána tam má i možnost "bank transfer" pro převod z účtu na účet... jde to samozřejmě i z korunovýho účtu, ale většinou se na převody ven musí vyplňovat takovej pekelnej formulář... a taky si za to pár set napočítaj... takže karta je určitě lepší/rychlejší/levnější
ja posílal penízky rovnou za hotové.ve spořitelně jsem poprosil pani za přepažkou aby poslala na jisty učet 30 Euro řekl jsem ji jméno a adresu odesilatele a vykešoval jsem to v českejch.a žádnej účet nemam
V shopu od Nirvány (www.nirvana-shop.com), jsem si vybral zboží, zvolil jsem způsob pladby > "Creditcard payment"
a poslední konečný dotazník nemůžu vyplnit, protože nevím:
1) Card number * :
2) Card verification code * :
žádný formulář na převod z účtu (korunového) na účet (jejich) jsem nenašel.
Může mi někdo poradit kdo už takto objednával?
Nebo udělám líp když si nechám zařídi platební kartu?(na ni pak asi najdu ty čísla karty co po mě chťej.
Presne tak Cannabidol tie cisla su na karte. Karta musi byt embosovana (vytlacene meno a cislo karty vystupuje nad povrch karty) napr. Mastercard,Visa...