Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Asi dost blbý dotaz, ale pro jistotu... Chtěl bych si udělat podobnou tlumící skříň na ventilátor, akorát, že by tam nebyla Ulita, ale 12V Sunon a uvnitř na stěnách by byla silná vrstva zvukovo izolačního materiálu a mám strach jestli ten větší prostor v bedně + nerovný povrch izolačního materiálu pak nezpůsobí příliš velké tlakové ztráty.
Takže otázka je, jestli by nebylo lepší ty dvě trubky vést až do toho středu na ventilátor.
co vim tak 12V sunnon je sam o sobe dost tichej (ergo jakakoliv bedna je zbytecna). Byt tebou tak bych se hlavne zamyslel nad tim jetsli vubec pouzivat sunnon. Tlakovy ztraty budou obrovsky at uz s bednou nebo bez ni ...
Asocial:
Ahoj, no koupil jsem si ho a na mé potřeby neni rozhodně dost tichý, ale spíš hlučný. Kdyby mi nešlo o naprosté utajení, tak by pro mě tichý byl, ale takhle jsem ho zkoušel dát do skříně a ta se rozhučela jak lux a člověk by si toho hluku určitě všiml. :/ Ten větrák samozřejmě nestál přímo na dřevu, ale na složené dece...
Ale na ten Sunon kašlu, koupím si TD a ještě ho pořádně zaizoluju třeba rockwoolem.
scatche: me se libil ... akorat hrozne branil odtahu a vzduch primo pod nim se prakticky nemenil coz holkam ne-uplne prospivalo. Tedka mam osekanyho hobbika a sem spokojenej
calzone: j dobra volba .. kup lehce predimenovanej at mas rezervu .) ... TD nemaj nic moc tlakovy charakteristiky no
No to je fakt paráda!Musim Ti sem napsat,že tvůj grow mě utvrdil v nákupu Nurturelitky ... Jinak box vypadá až nápadně podobně,jako si to plánuju já (jen doufám,že jsem Tvůj thread neviděl už dřív a neuložilo se mi to do podvědomí ) K+ !