Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jo jo ta moje ted vypada dost podobne ale SS vypada jeste vic mazec,snad ta voda opadne a nebude se to muset sklizet,ale moc dobre to s tou vodou nevypada!
Precet jsem cely treed, trosku slintam ...tak to je poser snad voda opadne,drzim palce.
Zkus kdyz tak skrin prestehovat to by byla fakt skoda opustit rozdelanou praci,zvlast tak moocně krasny kere.
dneska probehla zachranna mise a kytky byly prestehovany!Huraaa ale zatim jen prozatimne do zcela nezarizene skrine bez svetla a vseho,je to jen na par dni nez se mi to podari osetrit poradne a zaridit jim nekde azyl....
A pokus o detaily palicek - prvni fotka je OB(mimochodëm uplne stejna palicka jako o stranku driv,ale uz vyspelejsi), 2. a 3. fotka je Super skunk a posledni je misty
Fakt sa to už pekne rosí Inak tá misty vyzerá ako tá moja asi tam majú celkom stabilnú genetiku.Inak aj Tomi Poser ide misty zo semienka.Tak som zvedavý.Skúsim,či Ti môžem dať K+
Jsou orosene tak jako kytizz predtim pri sklizni! Misty je opravdu nadherna ale SS je olepeny mnohem vic... A misty ma olisen na listech a nejde se mi te potvory zbavit! Ale ostatni kytizz jsou zatim zdrave a nechytaji to,nastesti....
Cest kamo! Moznost je,ale momentalne nejsou baterky,ty posledni dve fotky hprujou protoze uz blbly baterky , ne kvuli moc svetla...
Jinak na 250W jsem zatim spokojeny,az na to,ze kdybych vedel,ze se Misty prestane chtit rust, soupnul bych k ni jeste jednu sestricku! Hned by bylo o neco veselejs!Ale rozhodne si nestezuju!
Jo jinak prepinal jsem to 1.3. takze by to mel byt 34. den kvetu ale 5 dnu byly bez svetla - takze 29 - 30. den kvetu