Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Není čim se chlubit ale od loňské sklizně jsem vynechal pouze několik málo dnů a to jen když jsem musel do zahraničí.... Obvykle se na špeka těšim už cestou z práce. Než se odeberu ke spánku, většinou to ještě zopakuju. Když se staví někdo z kámošů většinou toho využiju jako příležitosti ke smotnutí.
Fakt je že všechno dobré se může přejíst, ale v případě kvalitního modelu se nechá zkousnout i dlouhodobější konzumace. Ovšem střídat odrůdy je rozhodně ku prospěchu věci.
K US, znám kaliforňana který 100% nedává 5g denně, ale pokud k tomu byla vhodná příležitost, špeka nikdy neodmítl... :-)
Hulim MOC. tzn asi 4-5 let v kuse s max tydenni prestavkou z duvodu pobytu v zahranici. Zacina to ranimspekem a vetsinou jeste bambaro pred spanim bo u filmu v posteli.A porad me to bavi. Ale nerikam ze nikdy neprestanu.
lINDOOR intergalactic M@ZAR by Matrixx ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
HYPERMASS MATRIXX GROWSYSTEM 1,025 g/Watt ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
010001010001110001101 SYSTEM by M@trixX ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
Nebyl jsem toho procist celej thread takze nevim jestli tam neco takovyho nezanznelo......takze k ty USA..... Kamarad byl cca na rok v USA a to Californie. Skrz Californii se dovazi z Mexia vsechno. Americani nekupujou gramy ale ..halfoz,, nebo nejak tak to je. Tedka si presne nevybavim cenu. Americani bali zasadne do vazek a cisty. Maji taky jisty pravidlo a to je kdyz jede brko tak si kazdej taha jenom jednou a posle dal(musi dost nasat aby si dal, ale nakonec ho to desne rozkotli). Kdyz maji american vyse zminovany blunt tak ho bali cisty a bez filtru jako doutnik(ja osobne jsem zasatnce wet cherry od platinum balene po dvou, ale s filtrem nejepe tiptubes). Jinak co rikal tak vetsinou hulej jenom kdyz se jdou nekam bavit, ale jen tak moc ne. Kamaraduv hostitel mel priject, ale bohuzel ho na party(takove ty co zname z americkych filmu a televize vubec) pobodal nejakej mexican do bricha a to devetkrat. Samozrejmne utekl do Mexica a tam na to kaslou. Kdyz se ho ptal jak se to stalo rekl ze ho nasral nejak sli do sebe mexikan vytah kudlu a pichnul ho do bricha. Ale proc se na nej nevysral a radsi si to nejak neosetril a neporesi? Prej ho to bodnuti tak nastvalo ze se nemoch udrzet a dostal osum dalsich.
Jinak huleni a ja.....kdyz je pekne coz je tedka casto rad si zahulim....kdyz jsem s kamosema coz je taky casto radi zahulime....kdyz jdeme na nejakou akci zahulime....kdyz jsme nekde pres noc nebo nejaka vetsi akce bereme bongy(nirvana dvouhladinova - zooom doporucuju) a jedeme. Kdyz vytuhavas dostanes finskou. Nikdy jsem neodmitnul brko kdyz kolovalo,ale kdyz mne nekdo chtel zlanarit nekam pred skolou a byl zaverecnej test tak to jsem hold musel odmitnout. Jinak prvni brko jsem mel cca. ve 12 o carodejnicich, ale az po par letech jsem se opravdu rozpalil. Thats all folks.
no tak palim kazdej den..nekdy si teda dam nakou prestavku dyz mam neco dulezityho ve škole..nebo kdyz uz si pripadam fakt vyplesklej..je v pohode bejt kazdej den zmaštenej..ale kdyz se da pak naka ta pauza tak ty stavi potom sou vo mrte lepši..
"Svět jde do pýče, to je jasné, chce to změnu, to je jasné. Dáme brko? Jasné. " Mishelou
"Až se svět ohlédne za 20. stoletím, bude plakat. Ne proto, že bylo zaplaveno krutostí, ale proto, že dobří lidé mlčeli. "Martin Luther King
"Brko na beka je požitkářský přežitek, který je třeba vymítit!" Mishelou
"We will survive, everyone else will suffer." Putin