Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
žádny energi drinky a citrony nepomuzou nejakej patek je nova metoda toxi vysetreni v moči muzes do sebe nahazet co chces a pozitivita se vzdy ukaze,je mozne i zjisti kolik cigaret si vykouril za 24hod.vim z vlastni zkusenosti delam zdravotaka a nekolikrat sem vyzkousel,v krvi se da oklamat i ze slin ale z moče pri nove zavadene metode uz ne,pokud se v brzke dobe nenajde zpusob jak i tohle oklamat.
to kenyn: jasně ale když tě chytnou policajti v autě a udělají ti test slin a dokažeš to ojebat tak ti nebudou mít důvod přece odebírat ještě moč ne? možná tak v případě že budeš přejetý jak parním válcem a nebude se jim to zdát
a co říkáš na tu krev v moči myslíš že to tak šlo že ti nic nenajdou
no, myslím, že nad krví v moči by se asi pozastavili, to přeci není normální mít v moči krev. někde jsem četl, že test ze slin nereaguje na thc usazené v tucích, prej to pozná jen pár hodin po zkouření.
krev v moci je jina kapitola,pravda je ze test ze slin nereaguje na thc usazené v tucích,vyter ze slin zase neni az tak prukazny na 100%nemaj to jeste dostatecne vychytany a je dost drahej takze se moc nepouziva jen pokud je typek radne zkourenej a je videt ze pozil,pokud prece jen ti cajti udelaj test ze slin a je pozitive mohou te vyzvat k odberu krve,moci!a tam je to prukazne na 100%
Původní příspěvek od Kenyn žádny energi drinky a citrony nepomuzou nejakej patek je nova metoda toxi vysetreni v moči muzes do sebe nahazet co chces a pozitivita se vzdy ukaze,je mozne i zjisti kolik cigaret si vykouril za 24hod.vim z vlastni zkusenosti delam zdravotaka a nekolikrat sem vyzkousel,v krvi se da oklamat i ze slin ale z moče pri nove zavadene metode uz ne,pokud se v brzke dobe nenajde zpusob jak i tohle oklamat.
mas pravdu, mnelo by to udajne fachat na ty lacine testy, co muzou mit treba zamestnavatele (soukromi) nebo na skolach
stačí si pred vyterem kapnout jednu kapku!vietnamskych kapek Knappe(silné)ale ja to zkousel tesne pred vyterem slin,spíš mam zkusenosti s krvi a moci,no prukaznejsi je v moci,
Původní příspěvek od Kenyn stačí si pred vyterem kapnout jednu kapku!vietnamskych kapek Knappe(silné)ale ja to zkousel tesne pred vyterem slin,spíš mam zkusenosti s krvi a moci,no prukaznejsi je v moci,
a kde je sezeneme? asi si koupim i ty testy, a otestuju to.
praxe je takova ze pokud se nechovas podezrele a umis se na chvili pri kontrole pretvarovat tak ti na nic neprijdou,a taky se dela i vyter potu tzn.ster z cela a tam to ojebat uz nelze podle toho co si pozil se ster zabarvi a mas vymalovano,je to proste a jednoduse takto,cajti te zastavej fouknes do balonku promile na nule a pokud na tobe nevidej ze si vysmatej nebo zvanis blaboly nic se nestane v opacnym pripade si mohou vybrat sliny nebo pot z cela,casteji pot z cela.
Původní příspěvek od Kenyn praxe je takova ze pokud se nechovas podezrele a umis se na chvili pri kontrole pretvarovat tak ti na nic neprijdou,a taky se dela i vyter potu tzn.ster z cela a tam to ojebat uz nelze podle toho co si pozil se ster zabarvi a mas vymalovano,je to proste a jednoduse takto,cajti te zastavej fouknes do balonku promile na nule a pokud na tobe nevidej ze si vysmatej nebo zvanis blaboly nic se nestane v opacnym pripade si mohou vybrat sliny nebo pot z cela,casteji pot z cela.
ja vim
ale bavi mne zbirat info o testech. a o tech kapkach slsim az od tebe, tak mne zajimalo kde je sezenu?
Pro doplneni ohledne tuku: napr. ledviny mate v ochrannym tukovym obalu; vubec celkove tuk mate na/ve popr.okolo valne vetsiny vnitrnich organu; mozek + veskere nervstvo, ktere ma myelinovou pochvu = tuky. Kdo neveri, at si vyhleda v anatomii/fyziologii. Procentualni zastoupeni nekomentuji, nechce se mi hledat, kazdopadne treba i tech 5% kdyz si vezmete ze 70kg zive vahy dela porad 3,5 kila tuku no neberte to. Jak pise praxer, bez tuku jste mrtvi!
tak mi vrta hlavou ze jako nekdo "vychrtly" ma v sobe thc kratsi dobu (rychleji je pryc) a nekdo hodne "kulaty" ma v sobe dyl ? (vic tuku vic se toho shromazduje ?)
bree rano..zalezi na metabolismu spalovani (jako u alkoholu)nerekl bych pokud je nekdo vychrtlej nebo kulatej podle mne zalezi i na vnitrnich organech,jatra,ledviny....pozeptam se u lekaru toxikologu a dam vedet jak to presne je.
Původní příspěvek od Kenyn žádny energi drinky a citrony nepomuzou nejakej patek je nova metoda toxi vysetreni v moči muzes do sebe nahazet co chces a pozitivita se vzdy ukaze,je mozne i zjisti kolik cigaret si vykouril za 24hod.vim z vlastni zkusenosti delam zdravotaka a nekolikrat sem vyzkousel,v krvi se da oklamat i ze slin ale z moče pri nove zavadene metode uz ne,pokud se v brzke dobe nenajde zpusob jak i tohle oklamat.
Už jsem to někde viděl, jen to nemůžu najít, ale třeba někdo bude vědět. Jená se o pytlík s močí a o takovýho uměláka . Když přijde na test z moči, tak tam prostě pustíš moč z uměláka, která je v pořádku. Zní to hrozně a v autě by se s tím taky blbě jezdilo, ale je to varianta .
do_Ob:není to tak jak si muzeme myslet ze kdyz je nekdo silnejsi rychleji se alko-toxi odboura,vse zalezi u kazdeho jedince na funkci jater,ledvin,ale predevsim jater,/enzym aldehyd/,a na telnich tucich,ktere jsou jine nez tuky ulozene,dokonce coz sem doposud nevedel po vykoureni jednoho jointa se Canabis udrzi v tele a je detekcni jeste do 13 dnu!!!coz je sila,nechal sem si zaslat nejaky clanky o Canabu v laboratori z toxi ustavu,bude-li neco zajimavyho dam to sem.
Už jsem to někde viděl, jen to nemůžu najít, ale třeba někdo bude vědět. Jená se o pytlík s močí a o takovýho uměláka . Když přijde na test z moči, tak tam prostě pustíš moč z uměláka, která je v pořádku. Zní to hrozně a v autě by se s tím taky blbě jezdilo, ale je to varianta .
Tak se omlouvám, ale k nalezení je to ve zdejším treadu asi ve třetím příspěvku.
Zdravim
tak moje skušenost je asi taková. U mího bejvalího zaměstnavatele nás testovali na drogy dozvěděl jsem se o budoucim testu asi 10 dní dopředu týden před testem jsem přestal hulit. Při odběru moči jsem jí pro jistotu ješte naředil s vodou asi půl na půl a tast byl negativní. A to jsem jsem ještě před týdnem hulil denně. V práci je to v pohodě tam to člověk nějak vochčije neni prece problém přinést si moč nehuliče pokud to člověk vý dopředu.