Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
....ktoru mam od chalanov z Greenspiritu za co im strasne dakujem su fajn da sa s nimi rozumne dohodnut
a k tomu mi poslali kopu materialov od firmy Plagron [/B]
som rad ze ste sa dohodli, a ze to zase ide vsetko ok
Vsechny zdravim. Mam za sebou dve sklizne v hydru. 2x400W, 18ks, z kazde cca 400g, dodrzuji presne postupy i hodnoty-EC,pH A mam pocit, ze vynos neni takovy jaky by mel byt. A to hlavni co se mi nelibi je, ze tvrdost palic neni zdaleka tak pekna jako treba holanske modely. Je mozne, ze v hline je struktura palic lepsi nez v hydru??? Model jsem pouzil OrangBad. Nebo existujou nejake FAKT osvedcene vitaminy, ktere podporuji strukturu kvetu???
Robim vyzvu pre vsetkych Srcogarov aby sa spojili a poradili mi ake maju skusenosti s vyskou asi tak cca priblizne kedy by som to mohol uz svihnut na 12/12 vecer dodam dokazove materialy zatim Vas zdravi Mato :
Aby som nezabudol vsetkym vsetko dobre v roku 2006
Cus Matko, me ty tvoje holky pridou jeste dost maly na nejaky ohybani, bych to nechal rust normalne a zastrihaval, ja sem zacal namotavat do mrizky asi tak v 25-30cm, ale jinak pekny, k+
Tak Vas vsetkych zdravim
Som tu zas s reportom ako to ide s mojou posadkou
Piloto sa maju fajn na niektorych sa objavili nejake uschinanie okrajov listou s tym by som potreboval poradit ci to neni nahodou prehnojenim
dnes dostali zalievku ALGA GROW 3ml/L
postrek phytaminom 2ml/L kazdy druhy den od zajtra 4ml/L
teplota dal som nizsie uz CT 24.5° ked svieti
17° ked je tma