Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
situace se mirne zlepsilaa, nicmene problem trva
uz se to nesiri v takove mire jak naa startu, ale mozna budu muset jit do finale trosku drive, nerad bych, aby zacaly hnit i palice
zejtra jedu koupit poradnej vodtah, nasadim to na CT pac ten smejdskej vetron, kterej tam mam zacal chrastit a poridim poradnej fukar - parametry poreferuju
hnojky zustavaj porad pri starym, ph 6.0 - 6.2, dnesni vlhkost v noci 62%, ve dne NEUVERITELNYCH 40%
to Apofiss
jj, kdyby byly lepsi podminky, tak to dneska udelam uplne jinak...ale to si budu muset pockat na stehovani a to je v nedohlednu. predstava je, ale...uvidime za rok
situace se mirne zlepsilaa, nicmene problem trva
uz se to nesiri v takove mire jak naa startu, ale mozna budu muset jit do finale trosku drive, nerad bych, aby zacaly hnit i palice
zejtra jedu koupit poradnej vodtah, nasadim to na CT pac ten smejdskej vetron, kterej tam mam zacal chrastit a poridim poradnej fukar - parametry poreferuju
hnojky zustavaj porad pri starym, ph 6.0 - 6.2, dnesni vlhkost v noci 62%, ve dne NEUVERITELNYCH 40%
to Apofiss
jj, kdyby byly lepsi podminky, tak to dneska udelam uplne jinak...ale to si budu muset pockat na stehovani a to je v nedohlednu. predstava je, ale...uvidime za rok
cao priteli.
na ten konecnej kvet bych ti doporucival investovat do ofuku...das 400 za dva vetraky na ofuk a bude to hnet lepsi...uvidis..
jinak preji hodne zdaru..!!
ps:napis mi kdy asi tak budes na icq...pokecame..jestli nemas nic proti ..
dneska 2. den na final solutionu! za tejden dou pod kosu...
plisen se nepodarilo vyresit ani 3. postrikem previcuru. nicmene se to mirne zlepsilo. porad neni cas na koupi poradnyho vofuku. podarilo se mi zabehnout jenom do obi, ale k mani byl vetrak s vykonem 200 m3/h, cimz bych si moc nepolepsil....
aktualni teplota na vrcholcich +- 29, vlhkost +- 45%, ph 6.2, roztok - cista voda + FS 1ml/l
servus,
tak to je namrd!
bez toho previcuru by to ale slo do riti 100Xvic si myslim, bo si dobre udelal.
jak tam lejes ten final solution? jednou za ten posledni tejden?
moc pekny
jtj, ale precijen to mohlo bejt jeste lepsi, neeee? ale taky horsi, mas recht
nez sem tam pustil ten FS, taxem to x krat proplachl - dokud z tech korenu netekla cista voda bez hnojiv - pustil jsem tam 20l, kdyz to vychlastali, taxem to znova nekolikrat proplachl a znova 20l s FS. ted je to necham vychlastat a dam jenom cistou vodu + 24h tmu a
ahoj slusna pestirna mam podobnou ale to je jedno .chtel jsem prispevku ke dni 54 pises ,ze mas vlhkost 45 a teplota 29.nechci nejak delat chytrolina.ja si jen rikam nebyla by na kvet vhodna vlhkost 50-60 teplota 24-26.je to ciste moje teorie vyskousena praxi.v rustu tvojim kytkam by tvoje hodnoty nevadily.ale v kvetu ?pestujes mozna i venku tak je znamo v srpnu chcije rano je na picu a odpoledne parak druhej den hniloba treti plisen.ja teda bych urcite snizil a klido pridal na vetraku.covece ja kdys jsem delal moji 1pestirnu az po soucasnou tak ja udelam bednu desinfekce mam dvoje dvere jsem tou rostlinou tak posedlej ze se da rict ze to mam pomalu steril i myju si ruce jak kokot ,protoze abych na to nic neprenes ani pavocek nic.ja si rikam skunk je jak kojenec hned z kazdy picovyny chytne nemoc.tak asi tak.doufam ,ze se ti muj psispevek nejak nedotk ,ale zaujal si me a ja hlava vykasena musel neco napsat.tchuuuuuz a preji nej vysledky.jersey03
Původní příspěvek od lampiao dneska sem poridil PH/EC metr vod pana digitala, takze pristi varka bude vo to lepsi....
Přátelé,není se čemu divitkdyž lampiao celou dobu jel bez nejdůležitějších přístrojů k indoor pěstování
Ale musim smeknoutže to dopadlo alespon tak jak to dopadlo.K+
cece, na kvet bych tu vlhkost drzel 40-50, takze 45 by melo vyhovovat, problem byl s vlhkosti hlavne v noci....mno, a teplota dolu proste nesla...proto chystam nejake zmeny!
kazdopadne diky za reakci!
2MANHUNTT
kua cece, nezur me myslim, ze lidi bez PH/EC metru tu bude povicero, neee? kazdopadne jsem se polepsil a jaxem psal - pristi varka bude vo to lepsi, ted to bylo trochu HC, nooo
diky za k+
taaaak a ted k aktualnimu deni...
lejdis to vychlastaly trochu rychlejc nez sem predpokladal a v kombinaci s nedockavosti sem to setnul
neni moc cas, takze jenom v kratkosti:
1) vsechno v moji ruce
2) vse lezici na podlaze
3) vse ve sklenici, pohled zvrchu
4) krasavice visici. predni lajna zprava je uz vosmikana
5) profilek
6) setnuto, pohled na korenovej bal
7) koreny trochu jinak
8) koreny prorostly do tanku
do konce tejdne to dosmikam, shrnu chyby a ponauceni a samo jeste postnu nejaky foto
EDIT: fotky sou porad v jinym poradi...seru na to, du spat...
kua cece, nezur me myslim, ze lidi bez PH/EC metru tu bude povicero, neee? kazdopadne jsem se polepsil a jaxem psal - pristi varka bude vo to lepsi, ted to bylo trochu HC, nooo
diky za k+
EDIT: fotky sou porad v jinym poradi...seru na to, du spat...
To si děláš prdelže je vás tady více bez Ph aEc metruPřeci tyto přístroje jsou na indooru nejdůležitější.Já vím jsou sice trochu dražšíale i kdyby stály nevím co tak se ta investice vrátí.Potom se ale nemůžete divitže sklízíte tak malé množstvía že máte pořád stejné problémy s kytkami(ŽLOUTNUTÍ,UVADÁNÍ,POKŘIVENÍ,atd...................... ).
No nic jsem rád že jsi další který to pochopil a pořídil si je
Sám uvidíš jaká to bude změnaJá osobně od první indoor tyto přístroje vlastním a používám a nikdy jsem neměl nějaké větší problémy a to hlavně díky přesnému Ph aEc v roztoku.
Přeji hodně zdaru
po tom se delo, jsem cekal, ze by to mohlo dopadnout i hur...ono to vlastne dopadlo uplne nahovno - nijak to neskrabe, fajnove to voni, ale chutna to votresne. fakt hnus, fakt jako seno. celkem to palici zamota, ale chut tam proste neni. jeste nejsem uplne fit, ale rapidni zmena uz tam asi nebude. mno, asi soudruzi z ndr udelali nekde chybu?
k nft. naprosto mi to vyhovuje a to po vsech strankach. zadny zalejvani, srani se hlinou a vsim co k tomu patri, snad udrzba a snadno udrzitelnej poradek ve skrini. jen tomu chybel ten ph/ec metr, takze netusim uplne presny hodnoty. napravim v pristi varce (kdyby mel nekdo z phy volny rizky, at se nestydi a klidne se ozve)
dalsi vec je svetlo - ne vzdy plati cim vice, tim lepe, takze presedlavam na 250 pac na 600 proste nejsou nej podminky
mno, mel jsem toho na srdci ponekud vic, ale jsem celkem pod vlivem, takze si jdu asi radeji lehnout
cuz lampi,
ty paldy vypadaj docela luxusne, nechapu proc to muze hnusne chutnat, ale spis to je jeste malo doschly ne? ph/ec je vymozenost, da se jet v pohode bez toho... do tech 250W ti preju mnoho zdaru - o vymene svet. zdroje si nepremejslel? ted se tu resej spesl zarivky narva...
ahaa....jo tak konecne jo?..
mno podle tvehop zaveru soudim ze by to mohlo byt lepsi..coz jsem rad..jen ten prechod na 250tku..doufam ze vim co delas a kdyz ted jsi mel 600ku tak te budou svrbet ruce....a ta wataz.hmmm...
az bude cas zajedu za tebou..
mej se fajn a at se dari tobe i tvemu okoli
luckyharvest
to drtikol....vymozenost?...mno..podle me NUTNOST!