Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
NO já mám na hulení trošku nebezpečnou zálibu a to horolezectví. Několikrát jsme se s kámošem skusili zhulit a pokaždý to bylo fakt síla. Jednou jsem se strašně bál vylízt a už ve 2 m mi srdce bušilo jak o závod a adrenalin jsem měl na 300% oproti normálu (a vo to mi jde) Jindy jsme se zkouřili a úplně jsme ztratili strach, což bylo vo dost nebezpečnější, člověk pak nedbá na jištění, nebojí se bolesti smrti, pádu, ... Ale stojí to za to ;-°)
kromě stavů přece ganja provádí i jiné změny na organismu. Máte někdo s týmtok zkušenost:
°Rozšiřuje dýchací cesty a odhleňuje(je to někde ve fóru Léčitelství)=>máte při aerobní zátěži větší výdrž?
°Stimuluje chuť k jídlu=>víc jíte a tím mimo jiné větší přírůstek svalové hmoty?
Už delší dobu mě vrtá hlavou co kdo dělá zhulenej tak sem udělal todle téma !! Zajímalo by mě co hrajete za soprty nebo jestli vůbec nějaký hrajete když jste zkouřený ?? Já osobně si zahraju basket nebo to protáhnu na skejtu tak co ??
Me sportovat zhuleny moc nejde, zkousel jsem jezdit na kole. Respektive jsem si zahulil az jsem nekde na tom kole dojel a pak jsem musel zpet. Ze bych si to extra uzival, to se rict neda, ale je totak asi jedine, co me bavi delat zhuleny za sport Zkouseli jsme nohejball, squash a proste to neni ono. Mozna je to tim, ze rozumne jde delat zhulen jen to, co fakt ovladas na 100%. Takze u me vitezi auto >
sportovat zmastenej je v poho, ja kdyz to de tak si nejradsi zhraju fotbalek, pinces, normal fobal...proste cokoli co je po ruce urcite je to lepsi nez sedet, cucet pred sebe a rikat jak sem zkourenej.....takze sportem ku zdravi
Určitě hakys,v létě skoky do vody ,in-line bruslení (jenom street,ůčko je vo ničem),pak trochu jackassu na těch malejch koloběžkách,v nákupních košíkách,¨čtyřbob¨v popelnici,na kolech(sobi,bmx atd...všechno na jedno použití,v zimě pak jízda na fšem možnym,obyč sáně jsou nejlepší...a jezdí i v létě!!!Doporučuju...Pri takovym ¨relýčku¨ na saních(chce to tak troje,po dvou lidech).Sklizeň se docela povedla,tak už se těším až napadne sníh...
Zhulenej uz nesportuju. Jednou sem jezdil na skatu a rozsekal sem se tak ze sem 3 dny nemoch lezet jak me bolely zada a na snowboardu si zas kamos rozsek holen jak svine, me se jak zazrakem nic nestalo.
Rada: Kdyz ste zhuleny, hrajte sachy...
"Je lépe litovat, že jsme něco zažili, než litovat, že jsme nezažili." - Boccaccio
"Kořenem všeho zla je nedostatek poznání." - Buddha
basket na jeden koš je super - se člověk tak nenaběhá
no a teĎ jsem začal boulderovat - to je masíčko jak sviň - to mě baví, akorát se člověk musí obrnit, když se snažim udržet na kolmej stěně a okolo mě lezou 17 holky po stropě
Nejlepší je si zahrát stolní fotbálek, nebo si zasportovat s nějakou taky zhulenou pěkně v posteli, tak je pak mazec!!!! Všem upřímně doporučuji, ale musíte být zhulení oba, ať to stojí za to.