Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
To Sinuhet
Obdivuju tvoje indoor pěstování, ale nenapsal si pro ty, co neuměj zapojit kondík, výbojku, tlumivku, stínídlo, cooltube, a startér dohromady, moh bys udělat thread s návodem step by step JAK NA TO!!!! Thanx a by K++
frygo : podla mna je to s tym zastrihavanim tak ze ked odrezes nizko pojdu iba dva vyhonky a ked zasa vysoko tak iba poskodis to poschodie co vyrasta a narastu ti skarede listy.....ono ked sa trafis tak to fakt stoji za to....4 rastliny som zastrihol nad tretim poschodim a z toho 2 mali po 4 vyhonky a 1 po tri inak muka ale skusil som aj nad druhym poschodim a neviem ci som daco spravil zle ale listy sa zvacsuju a rastlina nerastie..........newiem
Nechcete sem někdo dat naprosto detailni fotku upravenou v malování kde přesně se to musí zastřihnout.....Až na to dojde, chtěl bych v tom mít jasno......
Původní příspěvek od executor Nechcete sem někdo dat naprosto detailni fotku upravenou v malování kde přesně se to musí zastřihnout.....Až na to dojde, chtěl bych v tom mít jasno......
Na vrcholku kytky kde je chocholka listu. Chocholku strihnout zhruba napul. Kdyz vyrostou jen ustrizene listy, tak priste strihat niz. Kdyz prestane vrcholek rust a vyrostou postrani vetve, tak priste strihat vys.
No já mám s FIM velmi dobrý zkušenosti.Zatím se mi to vždy osvědčilo.spíš newím jaxe zastřihuje normálně... s tím mám zase blbý zkušenosti... Asi to je na mě moc lehké
Dneska sem zastipl FIMkou, tak počkam jak to dopadlo? Jak dlouho počkám? Za jak dlouho mam zasrihnout znovu? Neni rozdil, jesli to zastrihuju na hydru nebo na... ?
Dik
Takze sezacatku sem FIM nerozumel ale ked mi to kamarat visvetlil tak uz hej sem to udelal a dospiel sem k 4 novim virustkum a jeste heh navic mi rostlinka zhodila klicne listecky a virasila este 2 s klicnich listecku takze to je 6 novich virostkou to je paradicka FIM budem pouzivat i nadalej a je to o dost lepsie ako CLASIKA
hele Werrone nepride ti to blby ty napises do tohodle threadu takovouhle otazku ja si myslim ze ma sedum "slejdu" takze si je staci precist a je to nebo snad ne??? jo jinak FIM se tu resila uz toliktar ze to co hledas tu je na sto% mej se jumpp
A co tohle je to ono? Jsem asi úplně blbej nebo co, ale z těch zatracenejch nákresů to ještě úplně nechápu. Prostě jsem ufik ten samotnej vrcholek kytky a vzal s tim i kousíček stonku. Je to ono? Detailnější fotku mi udělat nešlo.
Jinak kytka je měsíc a půl stará a má asi tak 0,5m na vejšku a ufik jsem tvořící se 6-té patro. Je to ok? Nebo jestli je to moc pozdě, tak jak se to jako projeví?
-------------------------------
Kdo nehulí, ten nežije!!! (I když život není jen o hulení).
- Marihuana může ukázat jednu z mnoha pravd, ale nedokáže zachytit celou podstatu skutečnosti.
- Realita je někdy relativní!