Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Cez dope seeds pri nakupe auto odrod od Short Stuff maju ku kazdemu paklu semiacok 2 semiacka feminizovanych auto gratis.
Plus este davaju k vacsim objednavkam ( +100 libier ) dalsi balicek 5x regular auto seeds.
Postou to pride do tyzdna ( mne za 5 dni ). http://www.dope-seeds.com/shortstuff_seeds.htm
Save paper - think before you print.
music rules, yeee
I Scream, You Scream, We All Scream for Ice Cream.
Je zásadný rozdiel medzi expertom a odborníkom. Jeden vie o hovne všetko, druhý vie o všetkom hovno.
ASSHOLE is not an alternative lifestyle!!!
zdar pěstitelé, chtěl jsem se s váma podělit o zkušenosti se seedbankou www.marijuana-seeds.nl . Objednal jsem si od nich na zkoušku 10 seeds Mazar a zaplatil creditni cartou. Po 3 tydnech sem jim psal, kdy to hodlají poslat a odpovědí mi bylo , že creditní karty z našeho regionu neakceptuji (z mého účtu samozř.strženo) a ať to zaplatim převodem. Poté co sem odepsal atˇ nejdřív pošlou peníze zpět , že to pak zaplatím, se již i přes několikeré následující urgenec nikdo neozval. Proto bych rád varoval případné zájemce a doporučil se podívat po jiné seedbance.
U nás sice nabízejí growshopy semínka, ale co jsem koukal tak to je skoro všechno od Dutch Passion a zrovna jejich genetiku už nechci,tak snad do budoucna budou mít semena i od jiných bank
Původní příspěvek od Eliott zdar pěstitelé, chtěl jsem se s váma podělit o zkušenosti se seedbankou www.marijuana-seeds.nl . Objednal jsem si od nich na zkoušku 10 seeds Mazar a zaplatil creditni cartou. Po 3 tydnech sem jim psal, kdy to hodlají poslat a odpovědí mi bylo , že creditní karty z našeho regionu neakceptuji (z mého účtu samozř.strženo) a ať to zaplatim převodem. Poté co sem odepsal atˇ nejdřív pošlou peníze zpět , že to pak zaplatím, se již i přes několikeré následující urgenec nikdo neozval. Proto bych rád varoval případné zájemce a doporučil se podívat po jiné seedbance.
Eliott
Tak díky Eliotte, ale mazara má origoš jedině Dutch Passion...
Každopádně jsou to pěkný kurvy...
Původní příspěvek od Eliott zdar pěstitelé, chtěl jsem se s váma podělit o zkušenosti se seedbankou www.marijuana-seeds.nl . Objednal jsem si od nich na zkoušku 10 seeds Mazar a zaplatil creditni cartou. Po 3 tydnech sem jim psal, kdy to hodlají poslat a odpovědí mi bylo , že creditní karty z našeho regionu neakceptuji (z mého účtu samozř.strženo) a ať to zaplatim převodem. Poté co sem odepsal atˇ nejdřív pošlou peníze zpět , že to pak zaplatím, se již i přes několikeré následující urgenec nikdo neozval. Proto bych rád varoval případné zájemce a doporučil se podívat po jiné seedbance.
odebiram od nich uz chvili vsechno mozny ne jenom semena a vzdycky nehvetsi spokojenost. jen pri vyberu doporucuju vybrat si i wrist band (sou to bonusovy veci - naposledy mi poslali 5 semen + fajfka a dostal sem papirky a freebe zadaca. doruceni sem mel vzdycky do 3 dnu a ceny sou celkem nizky v porovnani s e-shopama (ale ne vsechny) a doruceni za seminka je pouze 1,75 liber (nirvana shop na doruceni za 8E)
Čestík, tjo narazil jsem na stránku, kde prodávaj semena třeba za $4000, a udávaj 49%THC. To bych chtěl ochutit.
Nemáte s tímto někdo zkušenosti nebo něco? Nevím, jestli jsem něco propásl, ale za mojí éry bylo max. 25% THC a ty semena mě v amstru stály 50 éček. WTF?
První a druhý 400w indoor - = A E R O P O N I E = -
Joint - Jonatán, Josh, Brko, Špek, Korneto, Zátoč, Jackson, Jonatán Jackson,Zavináč, Béčko, Smotek, Srotek, Bůček, Bambůčo, Brk, HULvát, Trubka, Beko, Larva, Brčko, Raketa, Pálka, Hokejka, Pádlo, Pórek, Blunt, Bů, Roláda, Špé, Nabukadnezar, Bukvatyr, Žbrůďo ...
Původní příspěvek od LeeNee Čestík, tjo narazil jsem na stránku, kde prodávaj semena třeba za $4000, a udávaj 49%THC. To bych chtěl ochutit.
Nemáte s tímto někdo zkušenosti nebo něco? Nevím, jestli jsem něco propásl, ale za mojí éry bylo max. 25% THC a ty semena mě v amstru stály 50 éček. WTF?
hmm jen bohatej blázen by do toho šel - 10-12h trvající stav heavy indica stoned? to je jak kdyby sis udělal mlíko a ne kouř...jestli to vyšlechtili jako nejsilnější medikální odrůdu a prodávaj to za 4000USD jsou to pěkný prasata. pro nás normální stačí herijuana za pár korun ve srovnání a zaručeně těch 25% mít může . 50% thc - chceš to? já asi ne hele .) raději solidní profil všech cannabinoidů kterej mi bude vyhovovat bez vysokých thc čísel...například durban - měl cca jen 10% thc a jak to všechny nakládalo
neni to jen o THC
btw tuším že shantibabovi se podařilo udělat přípravek s téměř 100% thc. a když to kouřil tak říkal že sice síla, ale NUDA - do efektu se zapojuje i hodně jinejch látek než jen thc !
Čestík, tjo narazil jsem na stránku, kde prodávaj semena třeba za $4000, a udávaj 49%THC. To bych chtěl ochutit.
Stránka http://www.seedbankupdate.com/su.html ,která se zabývá hodncením seedbank zařadila bcseeds do rip-off sekce, tzn že jsou to nedůvěryhodní typové. Bacha na ně !!!