Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
www.zpovednice.cz (fakt huste, asi 30 lidi, vsichni totalni zivotni oftopici, a pisou furt dokola ty same zpovedi, + k tomu si navzajem radi. Najdou se samozrejme i vyjimky, a obcas napisou i neco proti Marijance)
Když se zmastim,jdu na www.atomfilms.com Tam jsou hustý filmy jako "OH MY GOD" ,"PRISON WARZ" nebo MADNESS COMBAT (kreslenej,viz muj avatar) a pak chodim na www.joecartoon.com a samozřejmě na www.grower.cz
Grower je u me jasnej, kdyz jsem v praci, tak jsem na nem 12 hodin v kuse,a to je 3-4x tydne :-)))
zkuste ale treba www.hovadko.cz , to je vobcas takovej mazec, ze se nahlas rehtam, a to jsem v noci v baraku sam. Dobry jsou Cyrilovy frky. Treba tenhle: Chlapeček dělá doma blbosti se svým papouškem. Strčí ho do lednice a zapomene ho tam. Po pěti hodinách ledničku otevře a říká: „Kohopak to moje očička vidí?“ A papoušek mu odpoví: „TTTTučňáka, kkkkreténe!“
-------------------------------
Kdo nehulí, ten nežije!!! (I když život není jen o hulení).
- Marihuana může ukázat jednu z mnoha pravd, ale nedokáže zachytit celou podstatu skutečnosti.
- Realita je někdy relativní!
Jak jsi založil Francois, tak to už tu bylo, zaujal mě však výpis tvých odkazů, proto jsem propojil tvůj vytvořený tread s tím co už vytvořený v minulosti byl