Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
nz, dneska se konecne taky vyhrabu a dve rulicky koupim, abych nepropagoval neco, co sam nemam jinak jak vcera vypadala ta termoprikryvka skvele, taxem se dneska koukal a furt na tom nemuzu najit zadnou chybu, takze i tuhle moznost mohu definitivne doporucit.
Dík moc chlape za tip.Já řeším něco podobného,také mám speciální folii,ale nevím jestli odráží tak dokonale jak Mylar,takže si tam asi sjedu pro něj a dám ho na ni.Ješte jednou moc děkuji (K+)
no bila barva je dobra. doporucuju folii, mam ji a nemuzu si stezovat. Zkus growshop tam by ji mohli mit. predtim sem mel alobal a ten je v poho kdyz ti nic jinyho nezbejva. Musis ho mit to matnejsi stranou ven.
ale zajimalo by me jaky by byly zrcadla ...
hoši, musím vás zklamat, ale zrcadla (klasická skleněná se stříbrnou vrstvou ) na tom nejsou nejlíp (z hlediska pohlcené a odražené energie, viditelné složky ano, ale zbytek...), mylar se dá koupit v modelářských prodejnách, takže vysondovat jestli tam nevyjde levnější než v growshopu (zkusit net, že...105,-Kč 0,75x3 m)
Mam dotaz zkousel jste nekdo dat do skrine jako dorazovou folii tu reflexni co je na dopravnich znackach?Jakej na to mate nazor me prijde docela dobra.
No nevim ale zjistim to a napisu to sem mozna nekde v technickejch sluzbach napadlo me to vcera kdyz jsem jel v noci autem a fakt se to svetlo fajn odrazelo.
Ne nebyla vim co myslis spis me to prislo jako ze jsou na tom takovy malinkaty rozemlety sklicka,konzistence asi jako smirglpapir hrubost asi tak okolo 1200