Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
chcem vedieť či niekto z vás kupoval od hanfsamen semená a platil im to bankovým prevodom na ich účet, chcem objednávať za cca 200 euro tak to nechcem posielať poštou
čus lidi ,právě jsem se vrátil z vídně,sem uplně hotovej,jel sem sám svim autem.Vyrážel jsem v jednu v noci a vpůl páté ráno jsem byl na rakouský hranici kde jsem zales do spacáku a spal až do sedmi ráno na zadních sedačkách,docela nepohodlné :-( něco okolo desáte jsem byl na udané adrese kterou mi poslaly s hanfsamenu..když sem dorazil na míso myslel sem že mě vomejou,žádnej krám žádnej obchod!na adrese co mi poslaly z hanfsamenu (Stammersdorfer strasse 291) stojí uplně obyčejný rodiný dům!Tak jsem zazvonil na zvonek jako na nějakýho souseda od vedle,vylez chlápek a já mu řikám "hansfarmer my order" a dal jsem mu vytisklý modely který sem si vybral a on "ja ja skun skunk please wait" zaběh do garáže a zachvíly přišel smejma semenama v original baleni všechno "twenty nájn please" tak sem mu dal 29E a pěkně sem si oddych.Pak sem si to celé uvědomil,před odjezdem jsem psal na hanfsamen mail že mam zájem o tadyty skunky a bylo mi napsáno že "neví jestly jsou na krámě a tak mi dal adresu na sklad" takže sklad je asi jeho domov :-))) Jinak všem co takhle někam jedou,vůbec nedoporučuju jezdit sám,nemá vás kdo vystřídat v řízení a celí je to všechno prostě na vás,a navíc celou cestu držíte hubu a znikym nemůžete pokecat.....tak a teď jdu konečně sázet ;-)
PS: koupil jsem Widow Skunk a K.C.36 a jako bonus my dal "magic afghan"
Zdravim, prosím vás nevíte jak daleko jsou ty SHOPY od nádraží (hl. nádraží, jižní...) ??? chtěl bych se tam vypravit ale rozmýšlím se jestli vlakem nebo autem...
Rád bych se zeptal, jestli adresy z první stránky jsou stále aktuální, nebo jestli došlo k nějakým změnám.. rád bych si udělal výlet a jel na jisto.
Tak jestli můžu poprosit někoho, kdo se tímhle problémem zabýval, o radu či o aktualizaci uvedených údajů, může se pak u mě pak zastavit na takovou malou session.. hehe..
Nicméně.. popis, jak se dostat k seedbankám od vlakového nádraží by byl parádní, ale do toho nikoho nutit nebudu, to už je drobnost ..
S úsměvem jde všechno líp ... a proto ... Let´s have a joint!
Asi pred dvoma alebo troma tyzdnamy som objednal so streanky hanfsamen semena no prachy mi prisli naspet ze adresa neexistuje tak som tam napisal a za dva dni mi napisali ze preklad: My vlastnime nove prevziatnie tejto stranky www.indras-planet.at + podakovanie a adresa myslite ze ako tam mam teras poslat tie koruny???
mohli sa podla mna troska podrobnejsie vyjadrit bo hanf samen funguje dalej tak preco my dali novy link ked som objednal s hanfsamen stranky
EDIT tak beriem set prave som si pozrel postu a poslali my adresu tak teras som to riadne pomagoril mam na krku dve objednavky s dvoch stranok
objednaval jsem od hanfsamen a narazil na již zmiňovaný problé, skrátka prachy jsem poslal přes GE a do rakouska se nedostali, po lítání do GE (asi 5x) a dopisu v NJ pro hanfsamen je závěr takový že původní majitel prodal firmu a v na stalých změnách došlo k neodbavení mé odjednávky, keš prý maj a má to přijít zítra, tak jsem zvědav. Jinak jsem objednal Mazar a Durban pasion obě femky ale od správ tady z groweru mam strtach z hermoušů. Držte palce, jestli to ůbec dojde. Pokud máte stejný pech skuste napsat Hanfsamen ale pouze v NJ, Čj nebere